4 punkiJuzix wrote:Punkti ir? Nost nenoņēma?

Moderator: omulis
Vajadzeeja mentiem pielikt priekshaa - buutu uzzinaajisFox wrote:Bishķ noveicaas viikendaa :
biju ar deelu(3gadi , <150cm) bez seedekliisha , autinam ( passat 92.) nebija ziemas riepas un apskate (ar C2 negribeejaas pa dubljiem vandiities , un Audis nebija maajaas ) , nu neko , braucam uz mezhu peec egliite , aizbraucaam izrakaam (lai maajaas var iestaadiit) braucot aaraa no mezha uz asvalta devu celu mentu volvo , peec tam maajaas aizbraucot saaku shtukot , nez kaadu shtraafu man buutu uzlicis jo:
1)Nebija ziemas riepas (2.dec.)
2)bernu seedekliitis
3)apskate
4)egle(mezhos nedriikst izrakt , tikai nozaaģēt)
http://yy.lv/download.php?f=76899Focus wrote:iesaku visiem noklausiities sarunu ar E Džeriņu... šas linku atradiishu...
7dien kaa reize vakaraa braucu gar Spici pa K.Ulmanja gatvi virzienaa no Riigas, kad pamaniiju ziimi 50, sapratu, ka jaabremzee, jo ja reiz vinja tur ir uzlikta tik pēkšnji, tad kaut kaads paarsteigums gaidafreimo wrote:Tuvākajās dienās gājēju un autovadītāju satiksmes drošības uzlabošanai Kārļa Ulmaņa gatvē posmā no Upesgrīvas ielas līdz Lielirbes ielai tiks mainīts ātruma ierobežojums no 70km/h uz 50km/h abos virzienos.
Links: http://www.iauto.lv/art/13411/42
Uzmanās! Šovakar CP ekipāžas godam pildija savus pienākumus unvisus, kas nebija ievērojuši šo "jaunumu"!
Stāvēja automazgātuves iebrauktuvē pie SPICE's!!!
1 Ja nemaldos, tad pēc kkāda stajanku MK noteikumiem varēja kavēt 15min.freimo wrote:Man ar jautājums!
Atstāju auto vietā (pie veikala), kur nepieciešama laika norāde! Laika norādi uzliku uz paneļa. Atnāku atpakaļ, skatos manam auto blabus stāv I.Tutiņa kungs un aizpilda administratīvā pārkāpuma protokola tukšās vietas. Pēc nevisai patīkamas sarunas, viņš iedod man protokolu, kurā skaidri un gaiši rakstīts, ka nav laika norādes!
1 Vienīgā mana vaina varētu būt, ka nokavēju ~ 15 min.
2 Bet kā tad sanāk, ja esmu veikalā, tad man ik pēc 20 min ir jāskrien ārā, jāpārdzen auto un jāpārraksta laika norāde?![]()
![]()
3 Ir jēga rakstīt k-kādus papīrus un tērēt laiku?
Varbūt kādam gadijies līdzīgi?
Likumi ir likumi, bet šad tad viņi neiet kopā ar cilvēcisko faktoru!![]()
![]()
ja vel aktuals, bija gadijums ka protokola bija ierakstits nepareizs datums - ments bija sajaucis menesus - automatiski sods tika anulets.soulfreak wrote:jautājums cilvēkiem ,kas prot operēt ar likumiem![]()
vakar bijušais kolēģis norāvās uz kurzemes Prospekta uz 72km/h. rezultāts 1 punkts + 30Ls... bet ments protokolā ierakstījis nepareizu personas kodu, taču apliecības numurs un vārds/uzvārds ir pareizi. ko darīt, teorētiski šo rēķinu nevar apmaksāt un no soda ar pagrūti izvairīties... kā rīkoties šajā situācija? iet un kasīties par soda neesamību vai vnk padoties???