Toma ikdienas Opeļis ar dīzeli

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

O.z
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Toma ikdienas Opeļis ar dīzeli

Post by O.z »

Es laikam esmu cirvis,stulbs vai neaptēsts, bet, ja patiešām tik noņemta noslīpēta galva + zobene samainīta,kur radās tie 600ls? varbūt tas excell fails ar izcenojumu visu izskaidros! ;)
es,pēc pieredzes, klientam jau zvanu un brīdinu,ja detaļas cena pārsniedz 50ls,labāk sagatavot pirms,nevis uztaisīt stulbu pārsteigumu auto savākšanas brīdī ;)
Bet nu lai opelis tomam ripo un roltoni garšo!
Kurbads

Post by Kurbads »

O.z wrote:Es laikam esmu cirvis,stulbs vai neaptēsts, bet, ja patiešām tik noņemta noslīpēta galva + zobene samainīta,kur radās tie 600ls? varbūt tas excell fails ar izcenojumu visu izskaidros! ;)
es,pēc pieredzes, klientam jau zvanu un brīdinu,ja detaļas cena pārsniedz 50ls,labāk sagatavot pirms,nevis uztaisīt stulbu pārsteigumu auto savākšanas brīdī ;)
Vēl jau tika arī pārbaudīts starteris, aizdedze (tas nekas, ka dīzelis), spiediens riepās, noregulēts pulkstenis, ieprogrammētas jaunas stacijas magnetolā un veikti citi darbi, lai pārliecinātos, ka konkrētie mezgli tiešām nav vainīgi pie tā, ka nelec. :cool:
Volkswagen Passat B3 Kombi - 1.9 L I4 50 kW (68 PS; 67 bhp)
Volfsburgs
Been thanked: 5 times

Post by Volfsburgs »

Dīzelim arī ir aizdedze.
Image
Bobcat

Post by Bobcat »

O.z wrote:Es laikam esmu cirvis,stulbs vai neaptēsts, bet, ja patiešām tik noņemta noslīpēta galva + zobene samainīta,kur radās tie 600ls? varbūt tas excell fails ar izcenojumu visu izskaidros! ;)
Kāpēc tu izdomāji, ka tikai galva noņemta-noslīpēta-un atlikta vietā? Viņam tak lielā satikšanās bija notikusi, tātad mainīja arī vārstus vismaz un noteikti vēl ko.
Bet vispār jau tas Toma reports tāds nepilnīgs, būtu foršāk to excel tabulu apskatīt :)
------------
Mani kadri
------------
Kurbads

Post by Kurbads »

sajūgs wrote:Dīzelim arī ir aizdedze.
Kāda tad? Dīzelim ir iesmidzināšanas moments, kurš tad attiecīgi var tikt regulēts. Nekādas aizdedzes sistēmas tur nav.
Volfsburgs

Post by Volfsburgs »

Un tas iesmidzināšanas momenta regulēšanu sauc par aizdedzes regulēšanu. Jo taja momenta dzineja sak notikt degšana.
Image
O.z

Post by O.z »

Bobcat wrote: Kāpēc tu izdomāji, ka tikai galva noņemta-noslīpēta-un atlikta vietā? Viņam tak lielā satikšanās bija notikusi, tātad mainīja arī vārstus vismaz un noteikti vēl ko.
Bet vispār jau tas Toma reports tāds nepilnīgs, būtu foršāk to excel tabulu apskatīt :)
lūsi,es saprotu ari,ka tika mainīti varsti, :wink: vnk pec toma reporta nemanīju,ka tur būtu veikts galvai kāds cits remonts ;)
aj bet nu,kas tad man, ka tik tomam opeļs ripo!
GG.

Post by GG. »

toms wrote:visa motora galva pārlasīta
:hvz:
psyhotype

Post by psyhotype »

GALVAS BLIVE 19LS erling
GALVAS SKRUVJU KOMPL. 8LS erling
BLIVSLEGS 2LS corteco
BLIVE 4LS erling
UDENS SUKNIS 15LS hepu
SIKSNA 9LS dayco
RULLITIS 21LS ina
RULLITIS 23LS ina
SIKSNA 7LS dayco
RULLITIS 7LS bta
RULLITIS 7LS bta
BLIVE 10LS elring
FILTRS 7LS knecht
FILTRS 3LS knecht
ELLA 13LS igol
VARSTI 12LS kolbensmit
GALVAS REM. OGRE 175LS
SADALES VĀRPSTA 40LS originala
KOMJUTER DIAGNOSTIKA 10LS
SPRAUSLU BLIVGREDZENI 11LS elring
DEGVIELA 20LS(UZ OGRI 3X)
PALIGMATERIALI 5LS
DARBS 200LS
coming soon...
semigallss
Spam addicted

Post by semigallss »

galvas remonts 175ls.
WTF??? kas pie velna tai galvai ir darīts? Tom, vismaz būs mācība nekad vairs nedoties uz to sevisu.
un vel sadales vārpstya? kas tad vecajai bija noticis? un kapēc pa 5ls netika šrotā paņemta cita, arī orģinālā?
un 12ls par vārstiem? pēdejo reizi kad pirku jaunus vārstus, tie maksāja kkas ar 5ls gab :D
mazliet arī neiebraucu, kas vel trešā ir par blīvi.. skaidrs ka viena ir galvas, viena vārstu vāka, a kas vel?
un galvas skrūvju komplekts.. tak pa 8ls nopērkamās skrūves stiepjas vnk nejēgā. labāk pat ir atstāt vecās.
"Ne jau visi kas brauc ar BMW ir idioti, bet visiem idiotiem ir BMW"
gruzs
Spam addicted

Post by gruzs »

Toms bija informēts, ka šī tabula tik ievietota šeit?
Image
Kurbads

Post by Kurbads »

Vislabākā ir tā pozīcija - 20Ls 3x uz Ogri. :reeka: Un 10Ls par diagnostiku. Varēja vēl par katru pacēlāja darbināšanas reizi paņemt 2,50 par katru virzienu (2,50 uz augšu, 2,50 uz leju).

Varēja kaut kur atrast lietotu galvu, aizvest pārbaudīt, noslīpēt, skrūvēt virsū uz jau esošā bloka un atlikušo naudu nodzert.
semigallss
Spam addicted

Post by semigallss »

Kurbads wrote:Vislabākā ir tā pozīcija - 20Ls 3x uz Ogri. :reeka: Un 10Ls par diagnostiku. Varēja vēl par katru pacēlāja darbināšanas reizi paņemt 2,50 par katru virzienu (2,50 uz augšu, 2,50 uz leju).

Varēja kaut kur atrast lietotu galvu, aizvest pārbaudīt, noslīpēt, skrūvēt virsū uz jau esošā bloka un atlikušo naudu nodzert.
that's right! šķiet ka 30ls bija pārbaude un šrotā galva ap 50ls pie tam parasti ar visiem vārstiem atrodama.
"Ne jau visi kas brauc ar BMW ir idioti, bet visiem idiotiem ir BMW"
Fretka

Post by Fretka »

Labi, cilvēks drošvien jau ir gatavs izdzēsties no pasaules (nu es točna būtu :aiwa: ), nevajag iegruzīt vēl vairāk, tāpēc moš atstāt topiku visādu spuldzīšu mainīšanas un salona tīrīšanas apdeitiem ? :roll: :lielais_projekts:
Briedis
Mondeo ST 220
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time

Post by Briedis »

eu Hiēnu bars, Jums pašiem nav apnicis? Pēc kara visi gudri.
toms
Spam addicted

Post by toms »

Nu tā. Esat gan sataisījuši vētru ūdens glāzē. :aiwa:

Vispirms. Ne jau Jums ir jābrauc ar to opeli. Un ne jau Jūs par to remontu maksājāt. Un ne visiem ir zelta opelis tagad. :naac:

Kā jau Briedis minēja, ka pēc kara visi ir gudri. Arī es. Iespējams izmaksas varēja būt arī zemākas - motora swaps, piemēram. Taču šāda opcija no servisa puses netika piedāvāta. Tad kad servisa izmaksas jau svārstījās ap 350-400 Ls, es mehāniķim jautāju, vai izdevīgāk nav vienkārši swapot motoru. Mani nomierināja un teica, ka izmkasas būtu līdzīgas. Bet nu beigās tā summa sanāca tāda kā sanāca.

Protams, var darīt arī pats. Ja to māk un prot. :cool:

Par detaļu listi - lai jau paliekt. Neviens viņam to neprasīja likt. ;) Ja es būtu gribējis, tad būtu ielicis.
Image
gruzs
Spam addicted

Post by gruzs »

toms wrote:Par detaļu listi - lai jau paliekt. Neviens viņam to neprasīja likt. ;) Ja es būtu gribējis, tad būtu ielicis.
Word. Par šo arī runāju, kapēc jālien citu makos?
Image
ttd
Spam addicted

Post by ttd »

toms wrote:Nu tā. Esat gan sataisījuši vētru ūdens glāzē. :aiwa:

Vispirms. Ne jau Jums ir jābrauc ar to opeli. Un ne jau Jūs par to remontu maksājāt. Un ne visiem ir zelta opelis tagad. :naac:

Kā jau Briedis minēja, ka pēc kara visi ir gudri. Arī es. Iespējams izmaksas varēja būt arī zemākas - motora swaps, piemēram. Taču šāda opcija no servisa puses netika piedāvāta. Tad kad servisa izmaksas jau svārstījās ap 350-400 Ls, es mehāniķim jautāju, vai izdevīgāk nav vienkārši swapot motoru. Mani nomierināja un teica, ka izmkasas būtu līdzīgas. Bet nu beigās tā summa sanāca tāda kā sanāca.

Protams, var darīt arī pats. Ja to māk un prot. :cool:

Par detaļu listi - lai jau paliekt. Neviens viņam to neprasīja likt. ;) Ja es būtu gribējis, tad būtu ielicis.
Ye. Vnk iegaumē - nākamreiz brauc uz Miķeļšrotu. Tur samaksāsi 100ls par m50b20 + 100ls par swapošanu. 8)
AtmoBenzin

Post by AtmoBenzin »

Hvz, par pa tiešām kvalitatīvu remontu(tas vai tāds tas ir - tas ir cits jautājums) manuprāt nav arī tik liels kosmos. Tikai pa visam nedaudz. Cita lieta vai kaut ko tādu vajadzēja darīt ar šo opeli.
rixis

Post by rixis »

Bernudarzs un latviesi
Kia (D)eNiro 64kWh ‘19 :naac:
Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs