bet ko gan es saprotu. Kurš gan autotuninga forumā iesaka lielākas riepas vai nesēdināt auto
Ch.: 328i e36 [daily wagon]
Re: Ch.: 328i e36 [daily wagon]
Atšujaties no kupejas
Tā ir ļoti laba tačka, kas man visā visumā patīk vairāk kā šis tourings. Pagaidām ir iestājies neliels panīkums, kamēr viņa metinās, bet pavasarī viss būs pa skaisto. 
+ uz pāris gadiem varēs aizmirst par grīdu
+ verās kupeja labāk un vispār braukt ar viņu ir foršāk. Domāju, ka coiloveri touringam to mainīs, bet nē, kupeja still for the win!
Bet piekrītu kārlim - ja kupejai tad vēl tā, tad touringam toch prasās resnāku gumiju.
+ uz pāris gadiem varēs aizmirst par grīdu
+ verās kupeja labāk un vispār braukt ar viņu ir foršāk. Domāju, ka coiloveri touringam to mainīs, bet nē, kupeja still for the win!
Bet piekrītu kārlim - ja kupejai tad vēl tā, tad touringam toch prasās resnāku gumiju.
Last edited by Ch. on 19 Mar 2013, 00:25, edited 1 time in total.
Sodit slidgultnus uz spiediena

Bet viss ok, atbalstu šitādas izdarības
Style 5 heitrids gan tik drīz nebeigsies
Vari nemetināt
:Miķeļšrots_iepērk_rūsējošus_e36: 
Ja vajag novadīt, sarīkot un jebko izdarīt ar pasākumu, vai kautko noreklamēt - PM
Kaut kādas galīgi neklavitatīvas bildes.
Braucām no "kartingu gonkām" un pēc normāla pisaka pa grīdu sāka "nedaudz" vibrēt

Un jaunie ch. diski, kad sakrāsos, tad jābūt labi, pēc manām domām, aizmugurē vēl varētu mazu flancīti uzlikt, un ja tas būtu mans auto, tad es nolaistu vēl nedaudz zemākm bet kopumā, approved

Braucām no "kartingu gonkām" un pēc normāla pisaka pa grīdu sāka "nedaudz" vibrēt

Un jaunie ch. diski, kad sakrāsos, tad jābūt labi, pēc manām domām, aizmugurē vēl varētu mazu flancīti uzlikt, un ja tas būtu mans auto, tad es nolaistu vēl nedaudz zemākm bet kopumā, approved

Pulēc plaukc, centrs tumšāks, neeeeedaudz zemāka miza, nedaudz zemāk un būs zaibis. 
es laikam neko nesaprotu, bet man šķiet, ka ir ideāli (cik nu var spriest pēc telefonbildes un netīra auto. ne zemāk, ne riepas mazākas
tad būs tukšakas arkas un man šķiet, ka izskatīsies bezjēdzīgi.. nav jau kā 1.golfs ar R13 ripuļiem.
Bet ko gan es saprotu no mūsdienu tuninga
Bet ko gan es saprotu no mūsdienu tuninga
- howitzer
- M30
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Piekrītu Fetkam par maķenīt tumšāku centru. 
Bet anyway, propelleri lieliski izskatās.
Bet anyway, propelleri lieliski izskatās.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
- Rii
- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
Piekrītu viedoklim, ka tagad izskatās ļoti pareizi un perversijas ar prezervatīviem apkārt diskiem, nav vajadzīgas. Trūkst tikai jumta reliņu 
NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Paldies Kretīnam par operatīvo update 
jap, speciāli nopriku 205/45 riepas, jo ar 205/40 imho arkās bija pārak daudz tukša vieta.
Un atcerēsimies, ka šis tomēr ir ikdienas auto. Stance perversības būs ar kupeju.
++ tikai izbraucot no servisa pamanīju, ka zvaigznes nepareizi saliktas.
reku vēl telefonsnapi:

jap, speciāli nopriku 205/45 riepas, jo ar 205/40 imho arkās bija pārak daudz tukša vieta.
Un atcerēsimies, ka šis tomēr ir ikdienas auto. Stance perversības būs ar kupeju.
++ tikai izbraucot no servisa pamanīju, ka zvaigznes nepareizi saliktas.
reku vēl telefonsnapi:

hvz, braucu pa krasteni no kartingiem, trāpiju kkādās risēs/bedrēs, bija baigais HLAPAAAAC pa mašīnas apakšu un sāka baigi virbrēt visskarlis wrote:a kas uz tā par ķibeli ar riepu - trāpīji bedrē?
Man arī iepriekš likās, ka miza ir par zemu/mazu, taču, ieraugot dzīvē, domas pilnībā mainījās - ir ļoti labi ! 
Nu jādomā. Mozh arī pāriešu uz 205/40. Arī izbraucot no servisa pamanīju, ka priekšā esmu nopircis riepas, bez aizsargkantes :fakini_baloni:Fetka wrote:Man arī iepriekš likās, ka miza ir par zemu/mazu, taču, ieraugot dzīvē, domas pilnībā mainījās - ir ļoti labi !