Rekords wrote:Kakis smuki pozee
Nav jau tie style5 tik daudziem, lielaka dala tikai runa ka grib utt. Manuprat izskatisies daudz labak. Plus nezinu veel latvijaa touringu ar style5

http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=34&t=466&start=380
Rekords wrote:Kakis smuki pozee
Nav jau tie style5 tik daudziem, lielaka dala tikai runa ka grib utt. Manuprat izskatisies daudz labak. Plus nezinu veel latvijaa touringu ar style5
Izklausās, ka pats arī sev grasies tos diskus likt.Rekords wrote:Kakis smuki pozee
fakoff, ja kāds nokopēs vēl manu krāsu, ielaidīšu cirvi logā. Pie mums jelgavā tā dara (links )howitzer wrote:Man ļoti patīk lietotāja Č disku tonis, bet ar zaļo virsbūves krāsu pārāk skaisti gan neizskatītos.
Es balsoju par OEM krāsu.
Ch. wrote:fakoff, ja kāds nokopēs vēl manu krāsu, ielaidīšu cirvi logā. Pie mums jelgavā tā dara (links )howitzer wrote:Man ļoti patīk lietotāja Č disku tonis, bet ar zaļo virsbūves krāsu pārāk skaisti gan neizskatītos.
Es balsoju par OEM krāsu.
Nesaku, ka esmu baigi oriģināls izvēloties ārzemju meinstrīm diskus ar meinstrīm krāsu, bet nu es LV biju kkāds 4. kas uzlika st5, tā kā škrobe man ir, ka visi skrien pakaļ
arī es balsoju par standarta krāsu diskiem! Šis ir tas gadīums, kad sudrabs izskatās vislābāk.
+55, ļoti labi izskatās un neaiztiec centrus, tagad katri otrie style 5 ir sakrāsoti, bet oriģinālajā krāsā izskatāsJuzix wrote:
Nekā labāka par šiem, starp civili pieejamiem diskiem, uz e36 nevar būt.