tad nu šodien nokrāsoju spārnu. atzīstu ka varēju daudz labāk, bet domāju ka izskatīsies daudz labāk nekā iepriekš. vainoju sevi un to ka ir vajadzīga piemērotāka telpa kur to darīt. vel japagaida kamēr nožūs krāsa lai pateiktu kā beigās sanācis.
visam izmantoju kādus 200ml ar grunti. 100ml krāsu ar 100ml šķīdinātāju un laku 100ml + 50ml cietinātāju.
visticamākais ka arī pulēšu laku, jo pavisam noteiktu būs putekļi sakrituši iekšā.
tad jau vēlāk nopostēšu bildes kā izskatās nožuvusi krāsa.
Štruns ar putekli to izpulēsi vienīgi vairāk darba!!Runājot par telpām - nav nepiemērotu vajag vienīgi atiecīgi samitrunāt un noregulēt spiedienu lai neceļ putekli no drēbēm un būs super!!
bucis wrote:Štruns ar putekli to izpulēsi vienīgi vairāk darba!!Runājot par telpām - nav nepiemērotu vajag vienīgi atiecīgi samitrunāt un noregulēt spiedienu lai neceļ putekli no drēbēm un būs super!!
nu ar telpām es domāju, ka tur tīri šaurs nevar kārtīgi apstaigāt un arī apgaismojums sūdīgs.
bucis wrote:Štruns ar putekli to izpulēsi vienīgi vairāk darba!!Runājot par telpām - nav nepiemērotu vajag vienīgi atiecīgi samitrunāt un noregulēt spiedienu lai neceļ putekli no drēbēm un būs super!!
nu ar telpām es domāju, ka tur tīri šaurs nevar kārtīgi apstaigāt un arī apgaismojums sūdīgs.
njaa ... pareizaa temperatuuraa to visu dara tikai mikstie ...
katrā ziņā šodien apčekoju kas tur notiek ar to krāsoto spārnu. būs tik jāpulē. tad varēs dabūt ne tik viļņainu atspūlgu un putekļus arī varēs izlīdzināt. tonis varbūt varēja būt mazliet tumšāks, bet pieļauju tā ir tapēc ka uzpūsta svaiga laka. arī vietā kur sapludināju, kur uzpūsta laka uz vecās krāsas ir tāds pats tonis.
un vel ir kādu dienu japažāvē lai varētu sākt pulēt.
šodien nopulēju spārnu. un saliku visu kas saliekams. rīt jāuztaisa lielā pavasara tīrīšana salonam.(ja būs labs laiks) un tad jau var domāt par braukšanu uz apskati. un vel aizmugurē būs jāuzliek lietie diski.
šeit sapulēts. sanāca uzpulēt apmēram tāda spīdumā kā pārēja mašina.
Rii wrote:Jā tos pašus. Biš nofleksēt atsperes un ar tām uzlikām būtu okuenchiks
nu te bilde ar visiem.
nu es tiecos pēc tāda taka drag race car izskata. aizmugurē varētu dabūt platas riepas. un priekša normāla izmēra. priekšu bišķīt nosēdināt un pakaļa man jau ir bik pacelta. ieliktas VW LT vecā busa priekšējās atsperes.apgreistas jau kādu gabalu. ir daudz cietāk un pakaļa nevazājas pa zemi dēļ tā ka nestrādā klīrensa sitēma aizmugurē kas orģināli nāca šim unversālim. un arī aizmugurē ielikti gāzes amortizātori no w123 sedana.