Uzmanību! Idioti uz ceļa!

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Post Reply
soulfreak
Has thanked: 0
Been thanked: 0

...

Post by soulfreak »

bljin, sviests ar tiem baikeriem... bet vislielaakie idioti ir tie, kas spoguljos neskataas!!! :evil: :evil: :evil:
Toyota Supra JZA80 | Honda S2000 AP1
PIRRE

Post by PIRRE »

Tuukst vaardi :nene:
Janchux
Admins

Re: ...

Post by Janchux »

soulfreak wrote:bljin, sviests ar tiem baikeriem... bet vislielaakie idioti ir tie, kas spoguljos neskataas!!! :evil: :evil: :evil:
Kaada jeega skatiities, ja tas baikeris tuvojas ar 200 km/h!!!! Tas no avaarijas nepasargaas, jo kad tu paskaties tur nekaa nav, bet kad taisi manevru tad mocists ir jau klaat un ir kirdik!!!!
Honda Prelude IV 2.2 VTEC JDM
soulfreak

...

Post by soulfreak »

bet es nerunaaju par to, ka aatrums ir milziigs, bet par to, ka pirms katra manevra kaartiigi jaapaarliecinaas par droshiibu!!!!!! :evil:
Toyota Supra JZA80 | Honda S2000 AP1
Janchux
Admins

Post by Janchux »

soulfreak wrote:bet es nerunaaju par to, ka aatrums ir milziigs, bet par to, ka pirms katra manevra kaartiigi jaapaarliecinaas par droshiibu!!!!!! :evil:
Nu skaidrs! :wink: :)
Honda Prelude IV 2.2 VTEC JDM
Cossie

Post by Cossie »

shitaa tak i jaamaak, ne :?: :!:
kaukaadi lohi gandriiz iebrauca kaiminjam seetaa.. :evil:
bet tik reeciigs skats!!!! :rofl: :rofl: :rofl:

Image
Image
Image
Image
Image
Galvenais ir paātrinājums nevis ātrums!
Jackass

Post by Jackass »

Cossie wrote:shitaa tak i jaamaak, ne :?: :!:
Ka to var izdarit :shock:
omulis
Moderators

Post by omulis »

Janchux wrote:
soulfreak wrote:bljin, sviests ar tiem baikeriem... bet vislielaakie idioti ir tie, kas spoguljos neskataas!!! :evil: :evil: :evil:
Kaada jeega skatiities, ja tas baikeris tuvojas ar 200 km/h!!!! Tas no avaarijas nepasargaas, jo kad tu paskaties tur nekaa nav, bet kad taisi manevru tad mocists ir jau klaat un ir kirdik!!!!
aatrums bija 60-70km/h veel sabremzeejaas uz kaadi 35-55km/h...

jaa noveicaas riktiigi, tur vareeja mums sanaakt bez variantiem, mocim jau nekas daudz nav , mashiina gan bik samiiciita... prieksheejais stikls aaiepliisa ar manas muguras paliidziibu... durvis ar cilindru salociitas, langjerons aizgaajis galiigi dirsaa... par paarejo nezinu... mosh ieliksh kaadu mocha bildi...
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
Cossie

Post by Cossie »

kurbulis wrote:
Cossie wrote:shitaa tak i jaamaak, ne :?: :!:
Ka to var izdarit :shock:
chaljiem laikam bija beidzies fuuels un vinji bij palikushi kalnaa.. apakaljgaitaa esot meegjinaajushi pieshkjilt un kaad pielecis devushi griiidaa! un taa arii uzbraukushi.. loooogjiski, ka visi vinji bija dzeerushi..
bet pac galvenais bija tas, ka uzreiz aizlaidaas! :twisted:
PIRRE

Post by PIRRE »

Jaa Esiits labi kluci nobiidiijis :shock: :reeka:
Cossie

Post by Cossie »

PIRRE wrote:Jaa Esiits labi kluci nobiidiijis :shock: :reeka:
kluci......... da tas akmenc i smagaaks kaa tas esiic!!!! :wink:
PIRRE

Post by PIRRE »

:suck: :fuck: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
omulis
Moderators

Post by omulis »

taads nu vinjsh palika :cry:

Image
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
Ren

Post by Ren »

[censored] shodien darbaa viens shofers staastiija taadu pieduurienu,kas bij noticis pirmdien pie Akmens tilta,taatad no Paardaugavas puses baigais korkjis uz uzbrauktuves uz tilta,tad nu visi tur draudziigi staavot jau kaadu laicinju nejeegaa leeni kustot uz priekshu,tad viens umnjiks izdomaajis braukt pa taam uzzimeetajaam droshiibas salinjaam visiem garaam,pabrauca un ieliida nagljakaa visiem priekshaa (esot bijis kaukaads Opels),tad nu no aizmuguree staavoshaas shujmashiinas (kaukaads Vecs Fiats esot bijis) izkaapj riktiigs teevainis,pieejot pie taa Opelja kauko uzdirsh tam,tas pretii...peec briiza Opelja vadiitaajs dabuuja pa shtangu ar riktiiiga teevainja cieniigu sitienu,tad tas teevainis izrauj Opelim no aizdedzes atsleegas un iemet Daugavaa :reeka: No blakus esoshjaam mashiinaam atskan svilpieni,urra saucieni un aplausi!!! Nu ko teevainis ieseezoties atpakalj savaa shujmashiinaa un mo4ii prom a Opelja vadiitaajs paliekot galiigaa neizpratnee ko nu iesaakt taalaak :rofl:
Taa nu tautieshi nepaarkaapsim noteikumus,jo citaa mashiinaa var seedeet veel lielaaks onka!!! :mrgreen:
ERJ
Vanags
Admins

Post by Vanags »

noreecos!!!!!! labais!!!!! :reeka: :reeka: :yo: :rofl:
Image Auto izvilkšnana no kupenām, grāvjiem, stāvvietām utt. Auto evakuācija no grūti sasniedzamām vietām - bezceļa, dubļiem utt. 29996978 00-24http://www.4x4klubs.lv
screwy

Post by screwy »

Taa gan ir....var arii atrauties kaadreiz :wink:
Poligrāfija, lielformāta druka, dizains un maketēšana...
http://www.drukmeistars.lv" onclick="window.open(this.href);return false;
psih-arno

Post by psih-arno »

progresiivi bet nezheeliigi. :D
Image
Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
freimo
Admins

Post by freimo »

baaaa --> tas tik ir onka... :yo: :yo: :yo: :reeka: :reeka: :reeka: :yee: :yee: :yee: Riktiigi opelistu :fuck: :fuck: :fuck:
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
every_day

Post by every_day »

Tas ir bijis teevainis ar pautiem!
Vanags
Admins

Post by Vanags »

uzmaniibu - idioti uz celja - shoreiz menti!!!
Braucu tikko maajaas no veikala, dzelzscelja paarbrauktuve Slokaa, iedegas sarkanais, bomis ciet. Saavam. Ilgi. A tai tantei, bljin, kas dezhuuree pie paarbrauktuves taads ljauns smaids sejaa un skataas uz visiem kaa no augshas. :) Peec laba laicinja atkal aizbrauc vilciens, a vecene smaida un valjaa netaisa paarbrauktuvi. Man saak raut shkrobe, bet nu ko ta tai vecenei var padariit! Taa nu pagaidu, kad atveras slahbaums, un tikko izdziest sarkanais signaals (un tieshaam sagaidiiju, kadshis nodziest, ir liecinieki) starteeju taa pa nopietnam, bet gandriiz tuliit peec paarbrauktuves man jaagriezhas pa kreisi. Nogriezhos un pavisam mieriigi turpinu braukt. Un tad paradiijaas VINJI visaa savaa godiibaa ar sarkans/zils neoniem uz jumta. Apstaajos. Izlec aaraa niknis ments un saak staastiit ka es esot paarbraucis pie sarkanaa paarbrauktuvi. Mans viedoklis, protams ir preteejs! Vaards pa vaardam, veel draudzene iesaistaas diskusijaa un taa. Ments paliek aizvien dusmiigaaks, un nu jau var just kaa punkti naak, jo vinji tachu ir visvareni un apstriidet vinju leemumus ir bezceriigi, kaa zinaams! :) Shis veel atnes no mashiinas graamatinju ar paarkaapumiem/sodiem/punktiem, paraada man un iet raxtiit protokolu. Bet tam mentam taa shvakaak ar latvieshu valodu! Kameer shis iet uz mashiinu es veel paspeju pajautaat - vai driikstu izkaapt? Nu un diskusija turpinaas pie mentu mashiinas, bet nu texti no vinja puses biidaas tadi, ka es saprotu - iet vienos vaartos - shis nerubii iisti latviski! Saaku prasiit ka tad ir ar latvieshu valodas zinashanaam un ar to, ka vinjsh nesaprot ko es saku! Jociigi gan, ka ments nr2 neiesaistiijaas sarunaa, bet rezultaataa shis ar visu savu niknumu palaida mani! Ietaupiiti 4 punkti un 30 - 40 Ls! Un veel braucot prom - ments bija uz savas mashinas kapota aizmirsis savu mapiiti un saaka braukt! Noreecos :D[
Image Auto izvilkšnana no kupenām, grāvjiem, stāvvietām utt. Auto evakuācija no grūti sasniedzamām vietām - bezceļa, dubļiem utt. 29996978 00-24http://www.4x4klubs.lv
Post Reply