Ch.: golf mk1

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

Locked
Melnais
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Ch.: V-dub

Post by Melnais »

Tu tai lampiņai labāk nezodz spriegumu no ortas lampiņas. Ko tu zini, sāks vēl vads svilt utt. :| Vispār jau, sataisi tā lai vari aizbraukt uz to mk1 festu un pēctam izjauc top golfu, pārvelc vadus! Būs mazāk problēmu, citādi šitādas problēmas sāks katru dienu līst ārā. :|
Ch.
Been thanked: 1 time

Post by Ch. »

Melnais wrote:Tu tai lampiņai labāk nezodz spriegumu no ortas lampiņas. Ko tu zini, sāks vēl vads svilt utt. :| Vispār jau, sataisi tā lai vari aizbraukt uz to mk1 festu un pēctam izjauc top golfu, pārvelc vadus! Būs mazāk problēmu, citādi šitādas problēmas sāks katru dienu līst ārā. :|
Jā, es arī štukoju, ka vjadzētu vnk ņemt un salikt visu pa jaunam. jo pakaļlampām tur ir kkāds samoģels taisīts..
Galu galā tas ir mk1, cik tad tur tā darba.. :naac:
Sodit slidgultnus uz spiediena
GG.
Been thanked: 5 times

Post by GG. »

Melnais wrote:Tu tai lampiņai labāk nezodz spriegumu no ortas lampiņas. Ko tu zini, sāks vēl vads svilt utt. :| Vispār jau, sataisi tā lai vari aizbraukt uz to mk1 festu un pēctam izjauc top golfu, pārvelc vadus! Būs mazāk problēmu, citādi šitādas problēmas sāks katru dienu līst ārā. :|
Tiešām iesaku, kad bundža būs plika paņemt un uzmanīgi iziet cauri visai pravodkai un savest kārtībā. Man kopumā bija kkādi 25 twist n tape gadījumi pa visu pravodku. :emo:
e30students
Spam addicted

Post by e30students »

Kā ar diskiem ? Atradi kādu kas taisīs?
es ar savu zhiku ta izvreseetu to liikumu... ka bumeri vareetu braukt majaas
Ch.

Post by Ch. »

e30students wrote:Kā ar diskiem ? Atradi kādu kas taisīs?
vēl ne.
vnk jāizdomā ko darīt.

patiktos platie bleķinieki, bet bish mīziens par to, ka viņi nesadomā atvērties, jo nu mizas būs plānas un stretchotas..

nevaru atrast neko sakarīgu no r13 r14.. vienīgais jēdzīgais piedāvājums ir tie ko Focus tirgo, bet atkal nav jēga maksāt 200ls par diskiem, ko man vēl vajadzētu pārkrāsot..

un nezinu ko darīt ar riepām. bail ka ar 175/50/r13 ar manu 4gang'u būs nāvējoša kombinācija un pie 100km/h tā mašīna vnk izģērbsies. tā kā drošivien drīzāk 14nieki.. tiem arī mizas bish vieglāk atrast.

Bet katrā ziņā nekad nebiju domājis, ka atrast golfam riteņus ir tāds jebatorijs. :emo:

Pirms 5min ienāca prātā doma mosh no ebaya uzsūtīt whitewall komplektu un to sakombinēt ar sarkaniem/baltiem/sudrabotiem bleķiniekiem ar sarkanu/hrometu viduci.. bet nu hvz..
Focus
bez Jumta

Post by Focus »

nav taalu jaabrauc
http://www.autogidas.lt/rial-cobra-rs-8 ... 14601.html
http://www.autogidas.lt/vip-r13-11706542.html
http://www.autogidas.lt/kitas-r14-11711056.html

koleega tirgo šādus R14 7,5j un 8J pa 150Ls
Image

divas labas riepas, divas itka vajadzetu mainit, bet braucamas..
Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
Ch.

Post by Ch. »

o, paldies par linku, japapēta kas leišiem labs piedāvajumā.

bet r15 imho būtu pa lielu...
ER.

Post by ER. »

M-m-muļķibas :emo: Ļoti daudzos tā laika auto vadi uz pakaļu atnāk pa 1 pusi, un pēc principa sēž uz viena vada kā viena tā otra lampa, nevajag atsevišķi neko vilkt. Un ne tur svilst ne kā, tu taču pats visu saproti ;)

+ uzskatu ka vadus pārvilkt ir diezgan bezjēdzīgi, pašam vadam izolētam nekas nenotiek, jēga ir kontaktus sakopt. Un arī visam pēc kārtas nav jēga ķerties klāt, ja kas nestrādā, tas vienkārši ir kvalitatīvi jāsataisa, nevis jābūvē kaut kādi sviestaini risinājumi vienkāršām lietām.
Audi 200 | Audi A3 | e30 316 coupe
GG.

Post by GG. »

Pirksts noraustījās :emo:
Last edited by GG. on 15 Mar 2012, 01:20, edited 1 time in total.
GG.

Post by GG. »

Spoiler
Show
Ch. wrote:
e30students wrote:Kā ar diskiem ? Atradi kādu kas taisīs?
vēl ne.
vnk jāizdomā ko darīt.

patiktos platie bleķinieki, bet bish mīziens par to, ka viņi nesadomā atvērties, jo nu mizas būs plānas un stretchotas..

nevaru atrast neko sakarīgu no r13 r14.. vienīgais jēdzīgais piedāvājums ir tie ko Focus tirgo, bet atkal nav jēga maksāt 200ls par diskiem, ko man vēl vajadzētu pārkrāsot..
un nezinu ko darīt ar riepām. bail ka ar 175/50/r13 ar manu 4gang'u būs nāvējoša kombinācija un pie 100km/h tā mašīna vnk izģērbsies. tā kā drošivien drīzāk 14nieki.. tiem arī mizas bish vieglāk atrast.
Spoiler
Show
Bet katrā ziņā nekad nebiju domājis, ka atrast golfam riteņus ir tāds jebatorijs. :emo:

Pirms 5min ienāca prātā doma mosh no ebaya uzsūtīt whitewall komplektu un to sakombinēt ar sarkaniem/baltiem/sudrabotiem bleķiniekiem ar sarkanu/hrometu viduci.. bet nu hvz..[/quote]
Nebūs tik traki, es savulaik sarēķināju, ka man ar tādu izmēru spidometrs uz 50km/h rādīs 56km/h. To izsakot apgriezienos nebūs tik traki, plus viņiem parasti tas 4 gaņģis ir retardēti garš, čut ne kā 5tais normāliem auto.

Kāds motora / kārbas kods?
Briedis
Mondeo ST 220
Has thanked: 5 times

Post by Briedis »

R_89 wrote:+ uzskatu ka vadus pārvilkt ir diezgan bezjēdzīgi, pašam vadam izolētam nekas nenotiek, jēga ir kontaktus sakopt. Un arī visam pēc kārtas nav jēga ķerties klāt, ja kas nestrādā, tas vienkārši ir kvalitatīvi jāsataisa, nevis jābūvē kaut kādi sviestaini risinājumi vienkāršām lietām.
Nesaki viss. Ja ir iespēja pārbaudīt vadu visā garumā, tad ok, bet Tu nezini ko iepriekšējie pieci "elektriķi" pa vidu ir pieslēgušī tam vadam. Rūpnīcā neviens nekādu super rezerveri nevienam vadam, drošīnātājam.... netaisa, tās ir papildus izmaksas. Tā pat arī vads kaut ir iespējams strīķējies un izolācija ir gandrīz pārrīvējusies. Tā pat ja ziemā iekšējā grīdā ir mitrums un ledus, vadu izolācija arī bojājas.
Kvalitatīvi sataisīt ir atjaukt un satīrīt vai nomainīt visu ķēdes posmu no slēdža līdz spuldzei.

Ņemot vērā ka MK1 provodka ir ļoti vienkārša es sagadītu vasaru un pārvilktu visu, vai vismaz pa posmiem. Cik tad tas kabelis maksā, 10? 15 sant? metrā. Protams, ikdienas autiņam vai uz pārdošanu to nav jēgas darīt, bet es ceru ka te ir cits gadījums?
Artis12

Post by Artis12 »

MK1 man arī ir vēl neizsapņots sapnis. :cool:
Paskatoties cenas pistonhead'os iesaku paturēt viņu garāžā un nepārdot. :) Kā jau te teica - letāki viņi nepaliek.
Ja par diskiem vēl neesi izlēmi tad iesaku padomāt par ATS CUP diskiem. Komplekts līdz 70ls.
Manuprāt way to go.
Image
Redz kur ss.lv piedāvājums. IMHO laba cena + nesen pārkrāsoti.
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... xxljm.html
SmallDeree

Post by SmallDeree »

Katram auto mīlētājam gribas kārtīgu mk1 sētā. :naac: Bet tie ATS ir labi. :cool:
NabagsBezVento
Spam addicted

Post by NabagsBezVento »

*Sicram wrote: izdomā parakstu.. :|
Bobcat

Post by Bobcat »

15 collas, ka tiem ATS Cup, uz pirmīša, manuprāt, ir jaau par lielu :hvz:
------------
Mani kadri
------------
agnismk
Spam addicted

Post by agnismk »

Nevajag ATS. Katram resajam tadi ir vai tadus grib. labak kko retu un interesantu.
Pa 15'' uz mk1 izstas lieli. Bet atkariba no pasa diska un riepas kas virsu stav. Sakuma man nepatika mani 15'', tagad patik.
P.S gribas 14'' blekiniekus metinatos.
lm
ID 55

Post by lm »

Artis12 postu paskaties uzmanīgāk :shura:
Diski kā tādi nepatīk, bet uz pirmīša izskatās diezgan okey :cool:
Nelido ātrāk par savu sargeņģeli!
NabagsBezVento
Spam addicted

Post by NabagsBezVento »

lm wrote:
Artis12 postu paskaties uzmanīgāk :shura:
Diski kā tādi nepatīk, bet uz pirmīša izskatās diezgan okey :cool:
oj, lieks spams soooory :D
*Sicram wrote: izdomā parakstu.. :|
Rii

Post by Rii »

Man ar liekas, ka tie ATS būtu tīri zbis variants, vismaz pagaidām :hvz:
Image
NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
GG.

Post by GG. »

Nedaudz paplatināti, sapucēti corrado bleķinieki (tā lai neizskatās pēc tuneļa)?

Image
Locked