Braukšanas apstākļi
Moderator: omulis
Re: Braukšanas apstākļi
man gultnis spraagst nost un ir deneg.net iestaajiesiz wrote:DeeCee tev vakar vajadzēa uz biķerniekiem ar subaru braukt
a tur ar shipiem laida virsuu ?
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Koro4 Jaunciemā, gar Ķīšezeru ir forš zemes ceļš, biju pa to braucis pirmajā sniegā un bija jautri
tgd šodien aizbraucu un skatos viss izārdīts ar ekskavatora pēdām, un tad pēkšņi žļurks esmu iesēdies
izrādijās tur ir ūdens ~20cm + zeme + sniegs, rezultātā pats saviem spēkiem nu nekādīgi netiku ārā, tik kāju vienu samērcēju taj žļurgā, pēctam zvaniju sencim lai brauc uz velk ārā, mēģinot piebraukt no priekšas pats iesēdās, pēctam brauca no aizmugures un knapi mani izvilka
rezumē: vairs uz tā ceļa ilgi nerādīšos 

Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
ja kaadam sanaak ieseesties ne paaraak taalu no bergjiem tad var zvaniit man man i viens discovery pieejams
29505371
29505371
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Ja jau sāki runāt, tad arī pabeidz!DeeCee wrote:viena gudra tante pastaastiija sho to par D-tiltu
pa ietveem labaak nestaigat
Dee Cee izlasi manu parakstu par tantēm un apsver vai maz ticēt

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
-
- Has thanked: 0
- Blondiins
bet tā arī nepateici, kāpēc nestaigātDeeCee wrote:nu taadas man taas zinjas un avots sameeraa ticams :neka:

pašnāvnieki teroristi brauks pāri margām, lai ar mašīnu nolektu Daugavā???
You are in England - speak polish 

nu prasiiba bijusi lai trotuaarus var tiiriit ar tehniku, et esot taadaa d.. kapat asfalteeshana tehnika neesot izmantota, plaisas utt.
-
taadas plaisas, ka gaajeejs var iekrist?DeeCee wrote:nu prasiiba bijusi lai trotuaarus var tiiriit ar tehniku, et esot taadaa d.. kapat asfalteeshana tehnika neesot izmantota, plaisas utt.

nee, bet ja salasaas konkreets bars tad hvz kas var notiktParaTr00per wrote:taadas plaisas, ka gaajeejs var iekrist?DeeCee wrote:nu prasiiba bijusi lai trotuaarus var tiiriit ar tehniku, et esot taadaa d.. kapat asfalteeshana tehnika neesot izmantota, plaisas utt.
- Focus
- bez Jumta
bla blaDeeCee wrote:nee, bet ja salasaas konkreets bars tad hvz kas var notiktParaTr00per wrote:taadas plaisas, ka gaajeejs var iekrist?DeeCee wrote:nu prasiiba bijusi lai trotuaarus var tiiriit ar tehniku, et esot taadaa d.. kapat asfalteeshana tehnika neesot izmantota, plaisas utt.

Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
a mok sāc malku cirst un paski kas tieši ir slikti, savādāk....DeeCee wrote:nee, bet ja salasaas konkreets bars tad hvz kas var notiktParaTr00per wrote:taadas plaisas, ka gaajeejs var iekrist?DeeCee wrote:nu prasiiba bijusi lai trotuaarus var tiiriit ar tehniku, et esot taadaa d.. kapat asfalteeshana tehnika neesot izmantota, plaisas utt.
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
Braukt ir priex
-
tu tieshaam ironiju no aronijas neatshkjir...DeeCee wrote:nee, bet ja salasaas konkreets bars tad hvz kas var notiktParaTr00per wrote:taadas plaisas, ka gaajeejs var iekrist?DeeCee wrote:nu prasiiba bijusi lai trotuaarus var tiiriit ar tehniku, et esot taadaa d.. kapat asfalteeshana tehnika neesot izmantota, plaisas utt.

kaada tiltam starpiiba, vai tur uzkaap 4 cilveeki vai 104? plaisas kljuus lielaakas? tilts sasveersies?

bet vai tad tāds tilts neturas tikai uz vantīm un nerotē par savu horizontālo asi, ja vienā malā sakāpj par daudz cilvēki? :neka:ParaTr00per wrote:tu tieshaam ironiju no aronijas neatshkjir...DeeCee wrote:nee, bet ja salasaas konkreets bars tad hvz kas var notiktParaTr00per wrote:taadas plaisas, ka gaajeejs var iekrist?DeeCee wrote:nu prasiiba bijusi lai trotuaarus var tiiriit ar tehniku, et esot taadaa d.. kapat asfalteeshana tehnika neesot izmantota, plaisas utt.
kaada tiltam starpiiba, vai tur uzkaap 4 cilveeki vai 104? plaisas kljuus lielaakas? tilts sasveersies?

• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

marš uz skolu....
šitādu ....dnd pieņēmumu dēļ arī rodas leģendas par vampīriem etc...
šitādu ....dnd pieņēmumu dēļ arī rodas leģendas par vampīriem etc...
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
Braukt ir priex