ne Jyack Alls - Lift You Up (Club Mix) , ne Steve Angello - Tivoli (Original Mix) neatrada , tikai kkadas triperiigas lapas tur izmet
Spoiler
Show
... Bija laiks kad mans sencītis ( brauc uz smagajiem) bija traks ar smagotuningu , tāpēc pieregojās šeit !!! Viņš jau kopš 2008.gada beigām neizmanto šo portālu , tāpēc es , lai nebūtu jāveido jauns Logins , izmantoju viņa Loginu !!! Kādam kas iebilstams ??? raksti eatshit@gofuc*yourself.pn
ne Jyack Alls - Lift You Up (Club Mix) , ne Steve Angello - Tivoli (Original Mix) neatrada , tikai kkadas triperiigas lapas tur izmet
atver googli, ieraksti, kādu dziesmu meklē un galā pieraksti "zippy"
Piemērs: "Jyack Alls - Lift You Up (Club Mix) zippy"
un vola, ja ir zippija, kur ir looooooooooooooooti daudz kas nošārēts, tad tik "zodz" Jyack Alls - Lift You Up (Club Mix) http://www10.zippyshare.com/v/76688368/file.html" onclick="window.open(this.href);return false; Steve Angello - Tivoli http://www14.zippyshare.com/v/56365203/file.html" onclick="window.open(this.href);return false;
... Bija laiks kad mans sencītis ( brauc uz smagajiem) bija traks ar smagotuningu , tāpēc pieregojās šeit !!! Viņš jau kopš 2008.gada beigām neizmanto šo portālu , tāpēc es , lai nebūtu jāveido jauns Logins , izmantoju viņa Loginu !!! Kādam kas iebilstams ??? raksti eatshit@gofuc*yourself.pn
spiegs wrote:reklāma kur daudz cilvēki lēkā ar bumbām pa ielu ka saucas tā dziesma ?
toč neviens nezin ?
TV neskatās.
internetā ir?
burnout.lv: "pagrieziena lenkis","strava no generatora kas ir na šaru","koniskas riepas","speciga provodka","turbodizelis+benzins der gandriz jebkura kombinacija",atmosferiskais turbo,divmastu spararats,un,protams, MELNAIS
No rītiem pāris reizes esmu dzirdējis BB broakstu laikā skanot kaut kādu remixētu skaņdarbu, kur vienīgie vārdi ir: "Oo, jā! Dari man tā! Man tā patīk, dari tā vēl ..." Esot apmiksēts kaut kāds 90-to gadu beigu latviešu gabals.. :neka:
radio lāgā it kā tā dziesma nepiedalās.
ps - kur var ēja netā noklausīties radio lāgu? es kaut kur atradu, bet neiebukmārkoju..