Slidināšanās - kur, kad, cikos?
Moderators: Fretka, gacciZm, omulis
- omulis
- Moderators
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Slidināšanās - kur, kad, cikos?
Sniegs ir uz trases?
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
Kā man zb, ka jaunajā kartē nav tava numuraArchuks wrote:uz 333 neviens negrib aizlaist? tipo piesalis un varētu rokas pataisnot :neka: pa normālu segumu un bez stresastrādā līdz 7iem defaultā, bet ja piezvana, tad arī līdz 8iem
E39 ///M paket individual key-lets-go swadowline edishen
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte
- Archuks
- BMW
Bija ledus, sniegs tik pa malām un arī sasalis tāds. Bet rokas pavingrināju, lielie ovāli ar max izgrieztiem ratiem bija naissomulis wrote:Sniegs ir uz trases?
EVO X SST / RACE CAR INCOMING

- TheGirL
- Lady
Uz bikjerniekiem pa laikam kaads aizbrauc... ir kkur tavaa rajonaa ne?vdx-treme wrote:juglas, pur4ika, teikas rajonā kāds negatavojas slidināties?
Nedz Manas tēmas prestižs un instrumentu spēks, nedz zināšanu plašums un plānu precizitāte..Nevar aizstāt Manas pieejas oriģinalitāti un skatiena vērīgumu
Dare to be Different 
E46ci 325 , parasts golfs, parasts porsche sex, drift & rock'n'roll !
E46ci 325 , parasts golfs, parasts porsche sex, drift & rock'n'roll !
Es vnk vsp neesu ar savu Opeli pa trasi nekad braucis, tapēc gribas vienreiz tak pamēģinātKadzhus wrote:nez ar fwd tur liekas ka nav ko dariit :neka:rrrainis wrote:Kurš tad vēlas pievienoties šo 5dien (12.dec.) braukt uz trīniekiem?
Jeep Grand Cherokee
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
VW Golf 8
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
VW Golf 8
7dien pamēģini sačos!rrrainis wrote:Es vnk vsp neesu ar savu Opeli pa trasi nekad braucis, tapēc gribas vienreiz tak pamēģinātKadzhus wrote:nez ar fwd tur liekas ka nav ko dariit :neka:rrrainis wrote:Kurš tad vēlas pievienoties šo 5dien (12.dec.) braukt uz trīniekiem?
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

Man gribas profesionālu trasi ar labu segumumpb wrote:7dien pamēģini sačos!rrrainis wrote:Es vnk vsp neesu ar savu Opeli pa trasi nekad braucis, tapēc gribas vienreiz tak pamēģinātKadzhus wrote:nez ar fwd tur liekas ka nav ko dariit :neka:rrrainis wrote:Kurš tad vēlas pievienoties šo 5dien (12.dec.) braukt uz trīniekiem?
Jeep Grand Cherokee
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
VW Golf 8
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
VW Golf 8
nu nez nez ja slapjš ta vēl tā ar roceni paprikoloties var... pa sniegu gan ir cita lietarrrainis wrote:Es vnk vsp neesu ar savu Opeli pa trasi nekad braucis, tapēc gribas vienreiz tak pamēģinātKadzhus wrote:nez ar fwd tur liekas ka nav ko dariit :neka:rrrainis wrote:Kurš tad vēlas pievienoties šo 5dien (12.dec.) braukt uz trīniekiem?

ai ai airrrainis wrote:Man gribas profesionālu trasi ar labu segumumpb wrote:7dien pamēģini sačos!rrrainis wrote:Es vnk vsp neesu ar savu Opeli pa trasi nekad braucis, tapēc gribas vienreiz tak pamēģinātKadzhus wrote:nez ar fwd tur liekas ka nav ko dariit :neka:rrrainis wrote:Kurš tad vēlas pievienoties šo 5dien (12.dec.) braukt uz trīniekiem?
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

Lab labmpb wrote:ai ai airrrainis wrote:Man gribas profesionālu trasi ar labu segumumpb wrote:7dien pamēģini sačos!rrrainis wrote:Es vnk vsp neesu ar savu Opeli pa trasi nekad braucis, tapēc gribas vienreiz tak pamēģinātKadzhus wrote: nez ar fwd tur liekas ka nav ko dariit :neka:vēl pagājušo reizi teici, ka 100% brauksi, tad teici, ka biķeros brauksi, tagad jau sāc bļaut, ka vajag krutu trasi. viss skaidrs ar tevi
Jeep Grand Cherokee
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
VW Golf 8
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
VW Golf 8
- Foxijs
interesee kad kaads shonedeelj mauc uz trijniekiem slidinaaties, un vai tur vispaar ar nemotoru var pasliideet, tjip segums kaads

- Foxijs
vai arii grib kaads uz laiku paskrieties, arii nebuutu slikti 
vai arii trijnieki vairs nav modee?
vai arii trijnieki vairs nav modee?
- Lambertino
- Archuks
- BMW