newis metajas bet bija pieparkots!DimanC wrote:takeshi sedans ap 15:20 mētājās pie Grīziņkalna, Ata ielā

Moderator: Juzix
Biju tur, jā.MieziC wrote:psih-arno šodien manīts ap 17 braucot pa upesgrīvas ielu..
laikam maniiju sveshu seju sveicinam un samulsufreimo wrote:5dien:
rolis 2x: vienreiz ripinot pretīm pa Bauskas ielu, otreiz - neatceros kurbet sveicināties, nesveicinās
![]()
Un mani neredzēji japsih-arno wrote:Biju tur, jā.MieziC wrote:psih-arno šodien manīts ap 17 braucot pa upesgrīvas ielu..![]()
Vakarā satikts RaivīC
iesūdzi maniRiCh wrote:Lamberts uz Cēsu ielas redzēts braucam un runājot pa telefonu
bildes studijā...takeshi wrote:man nebija parak labi atrak aizbraucu majas gulet slieksni izskatas!omulis wrote:vakar tekeshi, un ar lipinju pielikaam skorpim sliekshnjus
Lambertino wrote:Un mani neredzēji japsih-arno wrote:Biju tur, jā.MieziC wrote:psih-arno šodien manīts ap 17 braucot pa upesgrīvas ielu..![]()
Vakarā satikts RaivīC
freimo wrote:Šodien satikti: erno, Focus, vdx-treme
Un ja nemaldos, tad Reinis pēc 20iem devās pa Jūrmalas apvedceļu - Tukuma virzienā
+1 šodien atkal redzeju tik jau lielvardes ielāmarrs wrote:pirmit redzeta Rolis* honda sarkanå![]()
pa dzelzavas ielu braucot
p.s biju ar velo tur pari ielai braucot izsuru°siem matiem
Rolis tagad ar zilo hondu braukaamarrs wrote:+1 šodien atkal redzeju tik jau lielvardes ielāmarrs wrote:pirmit redzeta Rolis* honda sarkanå![]()
pa dzelzavas ielu braucot
p.s biju ar velo tur pari ielai braucot izsuru°siem matiem