Tu to nopietni???
Cik biezzi cilveeki spiezz, lai iet uz pirmo lapu un cik biezzi, lai uz peedeejo!
Vienkaarshaak ir uzspiiest uz pirmo kat to reizeem vajag nekaa katreiz ejot uz peedeeju spaidiit uz peedeejo
Man ir kaadas 7nji vortaali ar phpbb forumiem un visaas shajaa peedeejo zinjojumu modulii ir nokonfogureets, lai iet uz topika jaunaakiem zinjojumiem, eerti in vienkaarhi.....
Micuks wrote:Tu to nopietni???
Cik biezzi cilveeki spiezz, lai iet uz pirmo lapu un cik biezzi, lai uz peedeejo!
Vienkaarshaak ir uzspiiest uz pirmo kat to reizeem vajag nekaa katreiz ejot uz peedeeju spaidiit uz peedeejo
Man ir kaadas 7nji vortaali ar phpbb forumiem un visaas shajaa peedeejo zinjojumu modulii ir nokonfogureets, lai iet uz topika jaunaakiem zinjojumiem, eerti in vienkaarhi.....
man tas šķiet debili! ja es spiežu uz tēmas, es vēlos to lasīt no sākuma. ja spiežu uz pēdējā posta pogas, tad lasu pēdējo postu. kāpēc sapist to, kas lieliski strādā?
Micuks wrote:Tu to nopietni???
man tas šķiet debili! ja es spiežu uz tēmas, es vēlos to lasīt no sākuma. ja spiežu uz pēdējā posta pogas, tad lasu pēdējo postu. kāpēc sapist to, kas lieliski strādā?
Un katru reizi ejot labi zinaamaa topikaa, piemeeram spama,Tu to saac lasiit no pashas pirmaas lapas?
Nu ja nemaak nokonfigureet tad taa arii vajag teikt.....
Tā kā pirmo lapu neizmantoju, tad nav aktuāli, bet bieži sanāk iebersties
Pierasts powerā, ka spied uz topika nosaukuma un aizmet uz pēdējo lapu. Sīkums, bet tā šķiet ērtāk
Vismaz viens saprot, shis ir viens no dazziem forumiem kur ir shitaada hernja nav pie taada akmens laikmeta pierasts un tas ka jaaspiezz uz teemu un veel uz peedeejo labpu ir lhoti neeerti un tadeejaadi kaitinoshi
powerā ir labs teiciens "lohiem lohu problēmas"!
tā nav nekāda pierašanas vaina - TĀ TAM IR JĀBŪT un tieši tas kā ir, tas IR ĒRTI. Gribi lasīt no sākuma - spied topiku, gribi lasīt no beigām - spied bultu. Kādēļ taisīt dubulto lietojamību?
Life is what happens while you're busy making other plans
Micuks wrote:Vismaz viens saprot, shis ir viens no dazziem forumiem kur ir shitaada hernja nav pie taada akmens laikmeta pierasts un tas ka jaaspiezz uz teemu un veel uz peedeejo labpu ir lhoti neeerti un tadeejaadi kaitinoshi
Mazliet pieliku klāt reģistrācijas jautājumus, lai lietotāji adminiem ar roku nav jāpstiprina. Redzēs, spamboti tiks cauri vai netiks. Tā kā ja kāds pamana kādu spambotu, kas te visu sāk piekakāt, uzmetam man PM, lai ātrāk var noreaģēt.