Saskarsme ar CP

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Locked
Tomel_q
Audi 80 Quattro
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by Tomel_q »

:oops: man šodien gadījās šmucīte :saint:
EIMZ

Post by EIMZ »

Fox wrote::oops: man šodien gadījās šmucīte :saint:
nu, nu... razkladivai :D
Image
Tomel_q
Audi 80 Quattro

Post by Tomel_q »

ar volvo apdzinu mentu volvo , tikai hujnja , ka mans volvo par paaris desmitiem tonnu smagaaks un 10x garaaks , un uz 110 km h uz rigas jurmalas shoshejas , man spidometrs pa kkadiem 10-15 km/h raada mazaak :shock: :twisted: , bet neko , uzlika 20ls sodu un 2punktus(+6) 8)
Android
Admins

Post by Android »

Fox wrote:ar volvo apdzinu mentu volvo , tikai hujnja , ka mans volvo par paaris desmitiem tonnu smagaaks un 10x garaaks , un uz 110 km h uz rigas jurmalas shoshejas , man spidometrs pa kkadiem 10-15 km/h raada mazaak :shock: :twisted: , bet neko , uzlika 20ls sodu un 2punktus(+6) 8)
nākamreiz kad tā dari tad ieņem savu joslu atpakaļ pirms vēl esi jamiem garām aizvilcis :D
Good morning? No such thing!
Tomel_q
Audi 80 Quattro

Post by Tomel_q »

Android wrote:
Fox wrote:ar volvo apdzinu mentu volvo , tikai hujnja , ka mans volvo par paaris desmitiem tonnu smagaaks un 10x garaaks , un uz 110 km h uz rigas jurmalas shoshejas , man spidometrs pa kkadiem 10-15 km/h raada mazaak :shock: :twisted: , bet neko , uzlika 20ls sodu un 2punktus(+6) 8)
nākamreiz kad tā dari tad ieņem savu joslu atpakaļ pirms vēl esi jamiem garām aizvilcis :D
veciit , F`n`F ir tikai filma :lol: :wink: , p.s. man piekabe paaraak zeme , driizaak vinja durviis zapaska atstaas peedas :D :D
Android
Admins

Post by Android »

Fox wrote:
Android wrote:
veciit , F`n`F ir tikai filma :lol: :wink: , p.s. man piekabe paaraak zeme , driizaak vinja durviis zapaska atstaas peedas :D :D
Nē, doma bija tāda ka ja mentam autiņš grāvī mētājas tad jamais nevar rakstīt protokolu :D
omulis
Moderators

Post by omulis »

vakar viena CP ekipaazha notureeja mani, braucu maajaas, aptur domaaju psc tuuiliit pa numurua apgaismohumu izfukaas, jo bampers nonjemts.
staadaas priekshaa un jautaa kur ta bandiits aizmugureejo bamperiiti licis, es saku remonteejaas, redzi salons pakojas un taa,... jaa.
zini, ka kaadreiz shitais bija bandiit auto!? zinu, zinu 90 gados.
la , la laa, laimiigu celju :D
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
Android
Admins

Post by Android »

Vakar braucot mājās no viena pasākuma dziļos pāķos aiz zilupes, skrīveros menc aptur. Domāju par ātrumu - nē, izrādās ka apdzinu tur kur nedrīkst -tb zīmes darbības zonā. Sākām runāt - tā un tā, 40Ls un 2 bonusa punkti. Parunājāmies vēl mazliet un novienojāmies ka jamais uzraksta man brīdinājumu par bērnu sēdeklīša neesamību (tā arī nesapratu vai es tik mazs izskatos ka man vajadzētu to ķeblīti :neka: ) Karoč var zarunāt ja vienk labi aprunājas ;)
Deivs

Post by Deivs »

Android wrote:Vakar braucot mājās no viena pasākuma dziļos pāķos aiz zilupes, skrīveros menc aptur. Domāju par ātrumu - nē, izrādās ka apdzinu tur kur nedrīkst -tb zīmes darbības zonā. Sākām runāt - tā un tā, 40Ls un 2 bonusa punkti. Parunājāmies vēl mazliet un novienojāmies ka jamais uzraksta man brīdinājumu par bērnu sēdeklīša neesamību (tā arī nesapratu vai es tik mazs izskatos ka man vajadzētu to ķeblīti :neka: ) Karoč var zarunāt ja vienk labi aprunājas ;)
es pats personīgi no skrīveriem, un varu teikt, ka te policija stāv daudz biežāk nekā tas būtu vajadzīgs. tb, vispār viņi taisa baigo neslavu manam miestam :lol:
Tevi paņēma aiz skrīveriem uz rīgas pusi pie 70 zīmes ? vai pašā miestā ?
Bet jāsaka ka Aizkr. raj, menti ir diezgan sarunājami ;)
German muscle car lover
Image
Android
Admins

Post by Android »

Hz kas tur par zīmi, itkā skrīveri bija cauri, tas tajā vietā kur kalns un līkums un ceļš gar pašu māju iet. Bet menc tāds normāls bija - aprunājāmies un sarunājām.
Deivs

Post by Deivs »

Android wrote:Hz kas tur par zīmi, itkā skrīveri bija cauri, tas tajā vietā kur kalns un līkums un ceļš gar pašu māju iet. Bet menc tāds normāls bija - aprunājāmies un sarunājām.
tur ir zīme 70, apstāties aizliegts un laikam arī apdzīt aizliegts :lol: - galvenais ka viņi aiz tās mājas stāv tā, ka no otras puses braucot bieži vien neievēro un tad arī nemirkščina pretī braucošajiem.

katrā gadījumā, prieks, ka tiki sveikā cauri!
German muscle car lover
Image
_dainis_

Post by _dainis_ »

Android wrote:Hz kas tur par zīmi, itkā skrīveri bija cauri, tas tajā vietā kur kalns un līkums un ceļš gar pašu māju iet. Bet menc tāds normāls bija - aprunājāmies un sarunājām.
kaads uzvaards bij' mentam?
COUPEZZZ

Post by COUPEZZZ »

Dionez wrote: es pats personīgi no skrīveriem, un varu teikt, ka te policija stāv daudz biežāk nekā tas būtu vajadzīgs. tb, vispār viņi taisa baigo neslavu manam miestam :lol:
Tevi paņēma aiz skrīveriem uz rīgas pusi pie 70 zīmes ? vai pašā miestā ?
Bet jāsaka ka Aizkr. raj, menti ir diezgan sarunājami ;)
daudz muldēsi, pats kājām staigāsi... :wink:
Android
Admins

Post by Android »

_dainis_ wrote:
kaads uzvaards bij' mentam?
Neprasīju ;)
Principā es zināju ka tur jamais stāv - pretī braucošie pamidžināja. Bet tā tante pa priekšu vilkās ar 45 tur kur atļautais 70, un par cik visu ceļu centos turēt ~120 tad tas ātri piebesīja, un uz tādām zīmēm īpaši parasti neskatos - turklāt tajā vietā redzamība ir ļoti laba, tākā arī tā zīme tur vairs nav aktuāla. 1vārdsakot labi ka viss labi beidzās ;)
emsinjsh

Post by emsinjsh »

ja kaads taisaas braukt ar moci un vinjam nav tiesiibu ta shodien neieteiktu vizinaaties, jo mani shodien divas reizes aptureeja uz paarbaudi....
aptureeja pirms un peec kalnciema tilta ;)
Image
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
freimo
Admins

Post by freimo »

emsinjsh wrote:ja kaads taisaas braukt ar moci un vinjam nav tiesiibu ta shodien neieteiktu vizinaaties, jo mani shodien divas reizes aptureeja uz paarbaudi....
CP arī vakar bija visur un cītīgi rukāja :cool:
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
emsinjsh

Post by emsinjsh »

vakar braucu uz Aadazhiem, nevienu neredzeeju ;)
Image
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

freimo wrote:
emsinjsh wrote:ja kaads taisaas braukt ar moci un vinjam nav tiesiibu ta shodien neieteiktu vizinaaties, jo mani shodien divas reizes aptureeja uz paarbaudi....
Shoriit marshutaa Riiga :arrow: Kekava :arrow: Salaspils :arrow: Ikskile :arrow: Riiga saskaitiju seshas ekipaazhas.
Turpretii Riiga :arrow: Limbazhi :arrow: Riiga tikai divas! :D
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
gacciZm
Moderators

Post by gacciZm »

Juzix wrote:
freimo wrote:
Shoriit marshutaa Riiga :arrow: Kekava :arrow: Salaspils :arrow: Ikskile :arrow: Riiga saskaitiju seshas ekipaazhas.
Turpretii Riiga :arrow: Limbazhi :arrow: Riiga tikai divas! :D
vo! Bauska -> Rīga = 3
Martinss
Has thanked: 2 times

Post by Martinss »

Iesaku uzmanīties tiem, kam patīk posmā Vaivari - Kauguri atvilkt (tur kur uz 70 atļautais) - menti pēdējo 2 nedēļu laikā aktivizējušies un patrulē tur tagad aktīvi. :)
Locked