ar volvo apdzinu mentu volvo , tikai hujnja , ka mans volvo par paaris desmitiem tonnu smagaaks un 10x garaaks , un uz 110 km h uz rigas jurmalas shoshejas , man spidometrs pa kkadiem 10-15 km/h raada mazaak , bet neko , uzlika 20ls sodu un 2punktus(+6)
Fox wrote:ar volvo apdzinu mentu volvo , tikai hujnja , ka mans volvo par paaris desmitiem tonnu smagaaks un 10x garaaks , un uz 110 km h uz rigas jurmalas shoshejas , man spidometrs pa kkadiem 10-15 km/h raada mazaak , bet neko , uzlika 20ls sodu un 2punktus(+6)
nākamreiz kad tā dari tad ieņem savu joslu atpakaļ pirms vēl esi jamiem garām aizvilcis
Fox wrote:ar volvo apdzinu mentu volvo , tikai hujnja , ka mans volvo par paaris desmitiem tonnu smagaaks un 10x garaaks , un uz 110 km h uz rigas jurmalas shoshejas , man spidometrs pa kkadiem 10-15 km/h raada mazaak , bet neko , uzlika 20ls sodu un 2punktus(+6)
nākamreiz kad tā dari tad ieņem savu joslu atpakaļ pirms vēl esi jamiem garām aizvilcis
veciit , F`n`F ir tikai filma , p.s. man piekabe paaraak zeme , driizaak vinja durviis zapaska atstaas peedas
veciit , F`n`F ir tikai filma , p.s. man piekabe paaraak zeme , driizaak vinja durviis zapaska atstaas peedas
Nē, doma bija tāda ka ja mentam autiņš grāvī mētājas tad jamais nevar rakstīt protokolu
vakar viena CP ekipaazha notureeja mani, braucu maajaas, aptur domaaju psc tuuiliit pa numurua apgaismohumu izfukaas, jo bampers nonjemts.
staadaas priekshaa un jautaa kur ta bandiits aizmugureejo bamperiiti licis, es saku remonteejaas, redzi salons pakojas un taa,... jaa.
zini, ka kaadreiz shitais bija bandiit auto!? zinu, zinu 90 gados.
la , la laa, laimiigu celju
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
Vakar braucot mājās no viena pasākuma dziļos pāķos aiz zilupes, skrīveros menc aptur. Domāju par ātrumu - nē, izrādās ka apdzinu tur kur nedrīkst -tb zīmes darbības zonā. Sākām runāt - tā un tā, 40Ls un 2 bonusa punkti. Parunājāmies vēl mazliet un novienojāmies ka jamais uzraksta man brīdinājumu par bērnu sēdeklīša neesamību (tā arī nesapratu vai es tik mazs izskatos ka man vajadzētu to ķeblīti :neka: ) Karoč var zarunāt ja vienk labi aprunājas
Android wrote:Vakar braucot mājās no viena pasākuma dziļos pāķos aiz zilupes, skrīveros menc aptur. Domāju par ātrumu - nē, izrādās ka apdzinu tur kur nedrīkst -tb zīmes darbības zonā. Sākām runāt - tā un tā, 40Ls un 2 bonusa punkti. Parunājāmies vēl mazliet un novienojāmies ka jamais uzraksta man brīdinājumu par bērnu sēdeklīša neesamību (tā arī nesapratu vai es tik mazs izskatos ka man vajadzētu to ķeblīti :neka: ) Karoč var zarunāt ja vienk labi aprunājas
es pats personīgi no skrīveriem, un varu teikt, ka te policija stāv daudz biežāk nekā tas būtu vajadzīgs. tb, vispār viņi taisa baigo neslavu manam miestam
Tevi paņēma aiz skrīveriem uz rīgas pusi pie 70 zīmes ? vai pašā miestā ?
Bet jāsaka ka Aizkr. raj, menti ir diezgan sarunājami
Hz kas tur par zīmi, itkā skrīveri bija cauri, tas tajā vietā kur kalns un līkums un ceļš gar pašu māju iet. Bet menc tāds normāls bija - aprunājāmies un sarunājām.
Android wrote:Hz kas tur par zīmi, itkā skrīveri bija cauri, tas tajā vietā kur kalns un līkums un ceļš gar pašu māju iet. Bet menc tāds normāls bija - aprunājāmies un sarunājām.
tur ir zīme 70, apstāties aizliegts un laikam arī apdzīt aizliegts - galvenais ka viņi aiz tās mājas stāv tā, ka no otras puses braucot bieži vien neievēro un tad arī nemirkščina pretī braucošajiem.
Android wrote:Hz kas tur par zīmi, itkā skrīveri bija cauri, tas tajā vietā kur kalns un līkums un ceļš gar pašu māju iet. Bet menc tāds normāls bija - aprunājāmies un sarunājām.
Dionez wrote:
es pats personīgi no skrīveriem, un varu teikt, ka te policija stāv daudz biežāk nekā tas būtu vajadzīgs. tb, vispār viņi taisa baigo neslavu manam miestam
Tevi paņēma aiz skrīveriem uz rīgas pusi pie 70 zīmes ? vai pašā miestā ?
Bet jāsaka ka Aizkr. raj, menti ir diezgan sarunājami
kaads uzvaards bij' mentam?
Neprasīju
Principā es zināju ka tur jamais stāv - pretī braucošie pamidžināja. Bet tā tante pa priekšu vilkās ar 45 tur kur atļautais 70, un par cik visu ceļu centos turēt ~120 tad tas ātri piebesīja, un uz tādām zīmēm īpaši parasti neskatos - turklāt tajā vietā redzamība ir ļoti laba, tākā arī tā zīme tur vairs nav aktuāla. 1vārdsakot labi ka viss labi beidzās
ja kaads taisaas braukt ar moci un vinjam nav tiesiibu ta shodien neieteiktu vizinaaties, jo mani shodien divas reizes aptureeja uz paarbaudi....
aptureeja pirms un peec kalnciema tilta
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
emsinjsh wrote:ja kaads taisaas braukt ar moci un vinjam nav tiesiibu ta shodien neieteiktu vizinaaties, jo mani shodien divas reizes aptureeja uz paarbaudi....
emsinjsh wrote:ja kaads taisaas braukt ar moci un vinjam nav tiesiibu ta shodien neieteiktu vizinaaties, jo mani shodien divas reizes aptureeja uz paarbaudi....
CP arī vakar bija visur un cītīgi rukāja
Shoriit marshutaa Riiga Kekava Salaspils Ikskile Riiga saskaitiju seshas ekipaazhas.
Turpretii Riiga Limbazhi Riiga tikai divas!
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
CP arī vakar bija visur un cītīgi rukāja
Shoriit marshutaa Riiga Kekava Salaspils Ikskile Riiga saskaitiju seshas ekipaazhas.
Turpretii Riiga Limbazhi Riiga tikai divas!
Iesaku uzmanīties tiem, kam patīk posmā Vaivari - Kauguri atvilkt (tur kur uz 70 atļautais) - menti pēdējo 2 nedēļu laikā aktivizējušies un patrulē tur tagad aktīvi.