AF pelēkais šķūnis
Re: AF pelēkais šķūnis
http://www.revshift.com/category-s/1825.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Un varēs aizmirst par tādu.
Un varēs aizmirst par tādu.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Uz auto ar krustiņu un mironeni un šķībi stāvošu kardānu nedrīgst tādu, kardāns hujārīsies uz nebēdu
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
- AtmoBenzin
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Jep, un tad atskrūvēsies eļļas sūknis.
Tikai kapēc tev šķībi stāv kardāns?!
Pusgads ir normāli. Es mainu viņus gandrīz katru sezonu. :sajūga_spārdīšana:
Tikai kapēc tev šķībi stāv kardāns?!
Pusgads ir normāli. Es mainu viņus gandrīz katru sezonu. :sajūga_spārdīšana:
Tas tā normāli?-AF- wrote:Nu ne šķībi, bet viņš nestāv taisni pret reduktorupa vidu ir izliekums
Bet, atbidot Zuzem, ar poliuretāna buksēm muftā tās vibrācijas būs vēl šausmīgākas un neciešamākas, kur nu vēl, ja kardānam ir lauziens.
nu viņš pa vidu iet ar izliekumu uz leju uz reduktoru - aiz piekaramā gultņa - tatad nav taisni novietots
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
Vakar man piedāvāja par demo cenu sporta filtru uzlik.
Nav kaut kāds koniskais 30e vērtais papīra tūrzas sūds, bet gan samērā padārgs un, kā izrādījās, populāras firmas Srint filter
Atšķirībā no mazgājamiem filtriem kuri pārsvarā sastāv no kokvilnas vai līdzīga materiāla, šitie filtri ir no poliestera, plāni bet blīvi - interesanti ka viņam pat cauri var redzēt

Kreisajā pusē ierastie "sporta" filtri, labajā Sprint filtra materiāls.
man filtrs ir OEM izmēra un formas, tamdēļ mierīgi tika ielikts paredzētā vietā.
Cik palūkoju viņu katalogu, tad ražo dajebkādus filtru, jebkuram auto un moto.
Baigo atšķirību nejūtu, protams, sīkāko starpību redzētu uz stenda, bet nu tamdēļ es neesmu gatavs maksāt.
Bet nu, par cik turbīnai ir paaugstināta slodze, tad vieglāka gaisa plūsma, atvieglos pūtnes dzīvi.
Minimālais garantētais filtra izmantošanas laiks ir 50 000km.
Apkope vienkārša - kārtīgi ir jāizpūš ar kompresoru, nekādas eļļošanas!!
Nav kaut kāds koniskais 30e vērtais papīra tūrzas sūds, bet gan samērā padārgs un, kā izrādījās, populāras firmas Srint filter
Atšķirībā no mazgājamiem filtriem kuri pārsvarā sastāv no kokvilnas vai līdzīga materiāla, šitie filtri ir no poliestera, plāni bet blīvi - interesanti ka viņam pat cauri var redzēt

Kreisajā pusē ierastie "sporta" filtri, labajā Sprint filtra materiāls.
man filtrs ir OEM izmēra un formas, tamdēļ mierīgi tika ielikts paredzētā vietā.
Cik palūkoju viņu katalogu, tad ražo dajebkādus filtru, jebkuram auto un moto.
Baigo atšķirību nejūtu, protams, sīkāko starpību redzētu uz stenda, bet nu tamdēļ es neesmu gatavs maksāt.
Bet nu, par cik turbīnai ir paaugstināta slodze, tad vieglāka gaisa plūsma, atvieglos pūtnes dzīvi.
Minimālais garantētais filtra izmantošanas laiks ir 50 000km.
Apkope vienkārša - kārtīgi ir jāizpūš ar kompresoru, nekādas eļļošanas!!
- howitzer
- M30
- Been thanked: 1 time
Es jau cerēju sagaidīt tekstu, ka tagad iet jebatj! 

"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi

モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
Mazaka pretestiba gaisa caurpludei itka ir tikai laba lieta, bet gan jau ari ka puteklji tiek cauri vairak. Visam savi + un - ir.andrams wrote:Es jau neesmu speciālists, bet nezinu, vai tas ir labi, ka filtram redz caurimanam SCT arī tā bija, tāpēc laicīgi no viņa atbrīvojos…
pēc ražotāja datiem, šī filtra materiāls ir par 4%blīvāks kā kokvilnas/papīra izstrādājumam
-
- Spam addicted
-
- Spam addicted