Tēma diskusijai
Gribu pamainīt savu 7d pret kaut ko svaigāku. Ko? 5d mk3? 6d? 70d? Man stāsta, ka 70d esot diezgan feins (wifi, labas iekšas, jauns modelis...)...
Bildēju sportu, pārsvarā gan dienas laikā.
Rihy wrote:Tēma diskusijai
Gribu pamainīt savu 7d pret kaut ko svaigāku. Ko? 5d mk3? 6d? 70d? Man stāsta, ka 70d esot diezgan feins (wifi, labas iekšas, jauns modelis...)...
Bildēju sportu, pārsvarā gan dienas laikā.
Spoiler
Show
es tev jau teicu, ka tev vajag šito !!!!!!!!!!!!!!!!!
MEGA af sistēma
10-12 kadri sekundē
MEGA jauns
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Man cepī tas wifi, kas laikam ir tajā 70d - uzreiz var apskatīt, saglabāt bildi telefonā, nosūtīt relīzei jau pāris minūšu laikā, kad beidzies brauciens
Man cepī tas wifi, kas laikam ir tajā 70d - uzreiz var apskatīt, saglabāt bildi telefonā, nosūtīt relīzei jau pāris minūšu laikā, kad beidzies brauciens
Tu padomā labāk par AF sistēmu.. domāju, ka tas ir aptuveni 103852u758427u9x svarīgāk, kā wifi.. Kas tērē lieki bateriju utt.. Labi, daudz tu ārā nebildē.. nu salā..
PM vai 29764007
Rihy wrote:Vēlāk paskatīšos tos video... No vienas puses - vilina full frame Bet dārgi, un visticamāk man nevajadzīgi...
Es gribētu teikt, ka tev vienkārši to nevajag..
Tb tev ir labāk, ka tu vari ar 100-400 tikt tuvāk cropa dēļ.
kā arī 100-400 ir iznācis mk2 !
Par to starpību, tu vari nopirkt kādu foršu objektīvu..
PIemeram 50mm F1.4 tas nav baigi dārgs.. Tas taisītu smuku bildi.
TĀD ja grib nedaudz klasiskāku mm uz cropa tad var nopirkt 35mm Sigumu 1.4 .. Tā arī ir mežonīga.
PM vai 29764007
Man te no tumsas bildēm it kā baigo graudu neredz, bet gribās to pozīciju uzlabot arī... Un nu jā, faktiski jau man ir tā, ka optika ir ok. Tas 100-400 ir mega priekš rallijkrosa. Nu reāli tas sanāk jau pat 600 mm uz kropu
Un jā, kaut kādu fiksēto 50mm vai tml varētu pat ieķert Un varētu pārdot 70-200 f4, to es uz brīdi uzliku pēc divu gadu pauzes
Nūu ISO it kā nav slikti. Bet tu varētu dabūt vismaz vienu, divus stopus klāt pie slēdža ar labākiem iso ! Labi, it kā visi Jāņa posmi, nu vairākums notiek pa dienu..
PM vai 29764007
Rihy wrote:Vēlāk paskatīšos tos video... No vienas puses - vilina full frame Bet dārgi, un visticamāk man nevajadzīgi...
Rihi, 6D Tev nevajag.
Tam aparātam ir sasodīti laba bilde, bet...
Ar AF ir problēmas. Respektīvi, kaut ko kustīgu ķert ir sāpe pakaļā. Baigi liels brāķa procents. Tā kamera ir izcila visādām māksliņām. Ainavām, sesijām, kāziņām, blablabla. Bet ar sportu ir pašvaki. To var ļoti labi sajust, bildējot hoķi. No FullFrame apskati 5D3 (tam ir labi satūningots AF) vai 1Dx. Ja tas šķiet par dārgu, tad labāk meklē labu Crop`li. 6D autofokusa performanci var salīdzināt ar 5D2.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
Rihi, 6D Tev nevajag.
Tam aparātam ir sasodīti laba bilde, bet...
Ar AF ir problēmas. Respektīvi, kaut ko kustīgu ķert ir sāpe pakaļā. Baigi liels brāķa procents. Tā kamera ir izcila visādām māksliņām. Ainavām, sesijām, kāziņām, blablabla. Bet ar sportu ir pašvaki. To var ļoti labi sajust, bildējot hoķi. No FullFrame apskati 5D3 (tam ir labi satūningots AF) vai 1Dx. Ja tas šķiet par dārgu, tad labāk meklē labu Crop`li. 6D autofokusa performanci var salīdzināt ar 5D2.
es jau Rihy nolasiju nelielu ievadlekciju par 7d maģiskajām AF spējām !
Tas ir labāks kā 5dmk3 un Rihy tomēr cropa mm ir izdevīgāki.
PM vai 29764007
Tu padomā labāk par AF sistēmu.. domāju, ka tas ir aptuveni 103852u758427u9x svarīgāk, kā wifi.. Kas tērē lieki bateriju utt.. Labi, daudz tu ārā nebildē.. nu salā..
Beidz, Mārcīt. Nekas tur daudz netērējas. Ar Wifi ir elementāri - ieslēdz tad, kad gribi ko konkrētu izdarīt, nav raidītājam visu laiku jābūt ieslēgtam. Un jā, Wifi IR forša fīča.
AF 70D arī ir ļoti, ļoti labs, kā arī kadru ātrums sekundē jaudīgs. Nezinu, vai ir vērts pārmaksāt par 7D2, vajag abas patestēt.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown