Pretii menti un aptur! Labvakar - labvakar, dokumenti viss chikiniekaa, prom ejot - CPists: "... un pasakiet lai aizmugureejais pasazhieris piespraadzeejas... " !!!

Moderator: omulis
Es to visu LOOTI labi zinu un vari man to nestaastiit. Vienkaarshi var gadiities, ka sho nedeelas nogali nesanaaks meichas mashiinai riepas nomainiit, jo taas ir 200km no taas vietas kur shobriid atrodas mashiina!SpeedZ wrote:IMHO ar kāju pa žokli. Nesaprotu, nafik chakarēt asfaltu... un bremzēšanas ceļš ar palielināsJuzix wrote:Cik liels sods ir par braukshanu ar shipiem peec 1. apriļa???
Speedz - bērniņ, pievaldi muti, ok?Juzix wrote:Es to visu LOOTI labi zinu un vari man to nestaastiit. Vienkaarshi var gadiities, ka sho nedeelas nogali nesanaaks meichas mashiinai riepas nomainiit, jo taas ir 200km no taas vietas kur shobriid atrodas mashiina!SpeedZ wrote:IMHO ar kāju pa žokli. Nesaprotu, nafik chakarēt asfaltu... un bremzēšanas ceļš ar palielināsJuzix wrote:Cik liels sods ir par braukshanu ar shipiem peec 1. apriļa???
Jiihuu!!!! Milzum liels paldiesAndroid wrote:Speedz - bērniņ, pievaldi muti, ok?Juzix wrote:Es to visu LOOTI labi zinu un vari man to nestaastiit. Vienkaarshi var gadiities, ka sho nedeelas nogali nesanaaks meichas mashiinai riepas nomainiit, jo taas ir 200km no taas vietas kur shobriid atrodas mashiina!SpeedZ wrote:IMHO ar kāju pa žokli. Nesaprotu, nafik chakarēt asfaltu... un bremzēšanas ceļš ar palielināsJuzix wrote:Cik liels sods ir par braukshanu ar shipiem peec 1. apriļa???
Juzix - ar šipiem tip nedrīkst braukt pēc 1. maija, tākā neķer kreņķi
Chesterb wrote:kāda ir tā viņu sistēma? man bija brīdinājums un tagad dabuju sodu, kā tālāk, var dabūt atkal brīdinājumu un tad sodu vai vairs tikai sodi man spīd?
tu domaa "palaist sho programmu" un links uz file:///C:/Program%20Files/Gemplus/GemSafe%20Libraries/BIN/pkcs11_install.html ?Pauliic wrote:kursh ur shito meginajis? http://www.csdd.lv/?pageID=1173889780&S ... 270ce8e7f3
ko uzreiz taada neieciitiiba? ja taa visi dariitu, tad driiz vien aizmirstu par taadu lietu, kaa pieklaajiibu uz cela (jeb sauc kaa gribi) Ja jau tik loti riebjas, ka tevi nepabriidina, gribi, lai citi par tevi domaa taapat? Manupraat, par pabriidinaashanu kraans nevienam nav nokritis, un ja citi ir taadi dirsas, ka nevar pabriidinaat, tad es taads nebuushu!!!! peaceEIMZ wrote:Respektiivi- gadiijums naktii no sestdienas uz sveetdienu aptuveni 1 naktii.
Kaartiigi nosvineeta braaleena dzimshanas diena, vecaaki aizvesti uz maajaam, veel jaaizbrauc uz Daugavpili pa dariishanaam. Braucu kaa veel nekad kaartiigi, jo jau pa celjam bija 2 CP ekipaazas.
Oke, zinu, ka peec metriem 200 buus ziime 70, nu un saaku leenaam spiest (veel joprojaam apdziivota vieta). Kaareiz pabrauc garaam mashiina, viss normaali, un priekshaa kalninjs.
Blin... liidz ko es aiz kalninja ieraudziiju atspiidam numura ziimi, es sapratu, kas taa par mashiinu tur staav... izlec no vinjas onka, bez zizlja, bez nekaa, nu poh, tik un taa staajos. pienaak cpists, staadiidamies priekshaa k-ko noburkskj, es nez kaapeec veelreiz paprasiiju vinja uzvaardinju, un tik un taa neko saklausaamu atbildee nesanjeemu. Sis saak staastiit, ka apdziivota vieta, man aatrums 63 km/h, tiri piri. Par cik piecos jaaceljas, poh, laid tikai aatraak valjaa, raksti to suuda protokolu. (jaapieziimee, ka tajaa vietaa parasti spiezu jau pie simta)
Atdodu dokumentus, seezu, gaidu. Paiet 5 minuutes, paiet 10, paiet visas 20.
Skatos, no aizmugures kaads nesas pat ne uz tiem 70, bet visi 90 toch tur ir. Uzminiet, kas tur brauc? veel viena CP ekipaaza, bez margalkaam, bez nekaa, shim pakalj stiepj veel cita mashiina. Uz shiem vinjiem pilniigs miikstais, blin![]()
oke, atdeva peec aptuveni pusstundas dokumentus, noveeleeja laimiigu celju, bet protokolu, ko parakstiiju, neatdeva, suuda gabals...
Galarezultaataa- pirmais oficiaalais sods- briidinaajums
tachu tagad esmu apnjeemies nevienu uz celja nebriidinaat par priekshaa staavoshu ekipaazu. Visu dziivi briidinu i par neiesleegataam faraam, par cpistiem, un she tev...
Da ladna, veel shodien braucot pabriidinaaju par neiesleegtaam faraam.Guncha wrote: ko uzreiz taada neieciitiiba? ja taa visi dariitu, tad driiz vien aizmirstu par taadu lietu, kaa pieklaajiibu uz cela (jeb sauc kaa gribi) Ja jau tik loti riebjas, ka tevi nepabriidina, gribi, lai citi par tevi domaa taapat? Manupraat, par pabriidinaashanu kraans nevienam nav nokritis, un ja citi ir taadi [consored], ka nevar pabriidinaat, tad es taads nebuushu!!!! peace
nu i pedaalis tu esi... vajadzeeja saakt pist smadzenes mentam - hulji tev par 63 notur - a lidotaajus neaiztiek...EIMZ wrote:Skatos, no aizmugures kaads nesas pat ne uz tiem 70, bet visi 90 toch tur ir. Uzminiet, kas tur brauc? veel viena CP ekipaaza, bez margalkaam, bez nekaa, shim pakalj stiepj veel cita mashiina. Uz shiem vinjiem pilniigs miikstais, blin![]()
ja man peec 4 stundaam nebuutu jaaceljas, es to buutu dariijisU_V6er wrote:nu i pedaalis tu esi... vajadzeeja saakt pist smadzenes mentam - hulji tev par 63 notur - a lidotaajus neaiztiek...EIMZ wrote:Skatos, no aizmugures kaads nesas pat ne uz tiem 70, bet visi 90 toch tur ir. Uzminiet, kas tur brauc? veel viena CP ekipaaza, bez margalkaam, bez nekaa, shim pakalj stiepj veel cita mashiina. Uz shiem vinjiem pilniigs miikstais, blin![]()