Saskarsme ar CP

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Locked
scofield
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by scofield »

Gadiijums Venchos! Braucu paveelu vakaraa (nu jau kaadu gadu atpakalj), mashiinaa seezham trijataa, neviens nav piespraadzeejies....
Pretii menti un aptur! Labvakar - labvakar, dokumenti viss chikiniekaa, prom ejot - CPists: "... un pasakiet lai aizmugureejais pasazhieris piespraadzeejas... " !!! :shock: :-D
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Shodien uz Krastenes aptureeja un apjautaajaas, kad mashiinu peedeejo reizi mazgaaju! Kip, numurus un lukturus esot pagruuti saskatiit. Apsolijos uzreiz iebraukt stakikaa un atmazgaat! Tiku cauri tikai ar pirksta pakratiishanu! :D
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Juzix
burnout.lv foto team

Post by Juzix »

Cik liels sods ir par braukshanu ar shipiem peec 1. apriļa???
Juzix
burnout.lv foto team

Post by Juzix »

SpeedZ wrote:
Juzix wrote:Cik liels sods ir par braukshanu ar shipiem peec 1. apriļa???
IMHO ar kāju pa žokli. Nesaprotu, nafik chakarēt asfaltu... un bremzēšanas ceļš ar palielinās :roll:
Es to visu LOOTI labi zinu un vari man to nestaastiit. Vienkaarshi var gadiities, ka sho nedeelas nogali nesanaaks meichas mashiinai riepas nomainiit, jo taas ir 200km no taas vietas kur shobriid atrodas mashiina!
Android
Admins

Post by Android »

Juzix wrote:
SpeedZ wrote:
IMHO ar kāju pa žokli. Nesaprotu, nafik chakarēt asfaltu... un bremzēšanas ceļš ar palielinās :roll:
Es to visu LOOTI labi zinu un vari man to nestaastiit. Vienkaarshi var gadiities, ka sho nedeelas nogali nesanaaks meichas mashiinai riepas nomainiit, jo taas ir 200km no taas vietas kur shobriid atrodas mashiina!
Speedz - bērniņ, pievaldi muti, ok?
Juzix - ar šipiem tip nedrīkst braukt pēc 1. maija, tākā neķer kreņķi ;)
Good morning? No such thing!
Juzix
burnout.lv foto team

Post by Juzix »

Android wrote:
Juzix wrote:
SpeedZ wrote:
Speedz - bērniņ, pievaldi muti, ok?
Juzix - ar šipiem tip nedrīkst braukt pēc 1. maija, tākā neķer kreņķi ;)
Jiihuu!!!! Milzum liels paldies :D
Chesterb

Post by Chesterb »

kāda ir tā viņu sistēma? man bija brīdinājums un tagad dabuju sodu, kā tālāk, var dabūt atkal brīdinājumu un tad sodu vai vairs tikai sodi man spīd? :D
Weber
Cilvēks-karburators

Post by Weber »

Chesterb wrote:kāda ir tā viņu sistēma? man bija brīdinājums un tagad dabuju sodu, kā tālāk, var dabūt atkal brīdinājumu un tad sodu vai vairs tikai sodi man spīd? :D

loti atkarigs no menta, man uzlika sakumaa 20ls sodu par to, ka nedega nr apgaismojums (viena ir un ta pati pa celam izdega), un pec kada laika dabuju bridinajumu par daudz smagaku parkapumu (butu palicis bez tiesibam) :roll:

ta kaa tas loti atkarigs no situacijas un policista
Image
marlows

Post by marlows »

viens gadījums
vakars, braucu ārā no ķeguma tanka tad skatos stāv tur zaļie jau vienu noturējuši, griežoties ārā drusciņ uzspiežu lai nokauc , šitie none emotion
, esmu kādus 5km nobraucis apt uz 115 120 lielvārdes virziens tad skatos aizmugurē viens tur normāli stiepj pakaļ (nepievēršu uzmanību) iebraucu lieelvārdē tur uzreiz zīme 70 man apt 88, 89 katrā ziņā nebij 90, skatos šitie astē, protams džeki mirgalkas un notur , riktīgi pēta autiņu un nevar piepisties vienīgais kur piepisās par 1 nr apg. bet neko laimīgu ceļu , brīnos ka neuzlika brīdinājumu vai sodu par tiep pacmit km
G

Post by G »

Chesterb wrote:kāda ir tā viņu sistēma? man bija brīdinājums un tagad dabuju sodu, kā tālāk, var dabūt atkal brīdinājumu un tad sodu vai vairs tikai sodi man spīd? :D
mutisks, vai parakstīts brīdinājums?
Chesterb

Post by Chesterb »

G wrote:
mutisks, vai parakstīts brīdinājums?
ieprotokolēts :wink:
Pauliic
Moderators

Post by Pauliic »

U_V6er

Post by U_V6er »

Pauliic wrote:kursh ur shito meginajis? http://www.csdd.lv/?pageID=1173889780&S ... 270ce8e7f3
tu domaa "palaist sho programmu" un links uz file:///C:/Program%20Files/Gemplus/GemSafe%20Libraries/BIN/pkcs11_install.html ? :D
EIMZ

Post by EIMZ »

Respektiivi- gadiijums naktii no sestdienas uz sveetdienu aptuveni 1 naktii.
Kaartiigi nosvineeta braaleena dzimshanas diena, vecaaki aizvesti uz maajaam, veel jaaizbrauc uz Daugavpili pa dariishanaam. Braucu kaa veel nekad kaartiigi, jo jau pa celjam bija 2 CP ekipaazas.
Oke, zinu, ka peec metriem 200 buus ziime 70, nu un saaku leenaam spiest (veel joprojaam apdziivota vieta). Kaareiz pabrauc garaam mashiina, viss normaali, un priekshaa kalninjs.
Blin... liidz ko es aiz kalninja ieraudziiju atspiidam numura ziimi, es sapratu, kas taa par mashiinu tur staav... izlec no vinjas onka, bez zizlja, bez nekaa, nu poh, tik un taa staajos. pienaak cpists, staadiidamies priekshaa k-ko noburkskj, es nez kaapeec veelreiz paprasiiju vinja uzvaardinju, un tik un taa neko saklausaamu atbildee nesanjeemu. Sis saak staastiit, ka apdziivota vieta, man aatrums 63 km/h, tiri piri. Par cik piecos jaaceljas, poh, laid tikai aatraak valjaa, raksti to suuda protokolu. (jaapieziimee, ka tajaa vietaa parasti spiezu jau pie simta) :D
Atdodu dokumentus, seezu, gaidu. Paiet 5 minuutes, paiet 10, paiet visas 20.
Skatos, no aizmugures kaads nesas pat ne uz tiem 70, bet visi 90 toch tur ir. Uzminiet, kas tur brauc? veel viena CP ekipaaza, bez margalkaam, bez nekaa, shim pakalj stiepj veel cita mashiina. Uz shiem vinjiem pilniigs miikstais, blin :druzhba:
oke, atdeva peec aptuveni pusstundas dokumentus, noveeleeja laimiigu celju, bet protokolu, ko parakstiiju, neatdeva, suuda gabals...
Galarezultaataa- pirmais oficiaalais sods- briidinaajums :D

tachu tagad esmu apnjeemies nevienu uz celja nebriidinaat par priekshaa staavoshu ekipaazu. Visu dziivi briidinu i par neiesleegataam faraam, par cpistiem, un she tev... :evil:
Image
Guncha

Post by Guncha »

EIMZ wrote:Respektiivi- gadiijums naktii no sestdienas uz sveetdienu aptuveni 1 naktii.
Kaartiigi nosvineeta braaleena dzimshanas diena, vecaaki aizvesti uz maajaam, veel jaaizbrauc uz Daugavpili pa dariishanaam. Braucu kaa veel nekad kaartiigi, jo jau pa celjam bija 2 CP ekipaazas.
Oke, zinu, ka peec metriem 200 buus ziime 70, nu un saaku leenaam spiest (veel joprojaam apdziivota vieta). Kaareiz pabrauc garaam mashiina, viss normaali, un priekshaa kalninjs.
Blin... liidz ko es aiz kalninja ieraudziiju atspiidam numura ziimi, es sapratu, kas taa par mashiinu tur staav... izlec no vinjas onka, bez zizlja, bez nekaa, nu poh, tik un taa staajos. pienaak cpists, staadiidamies priekshaa k-ko noburkskj, es nez kaapeec veelreiz paprasiiju vinja uzvaardinju, un tik un taa neko saklausaamu atbildee nesanjeemu. Sis saak staastiit, ka apdziivota vieta, man aatrums 63 km/h, tiri piri. Par cik piecos jaaceljas, poh, laid tikai aatraak valjaa, raksti to suuda protokolu. (jaapieziimee, ka tajaa vietaa parasti spiezu jau pie simta) :D
Atdodu dokumentus, seezu, gaidu. Paiet 5 minuutes, paiet 10, paiet visas 20.
Skatos, no aizmugures kaads nesas pat ne uz tiem 70, bet visi 90 toch tur ir. Uzminiet, kas tur brauc? veel viena CP ekipaaza, bez margalkaam, bez nekaa, shim pakalj stiepj veel cita mashiina. Uz shiem vinjiem pilniigs miikstais, blin :druzhba:
oke, atdeva peec aptuveni pusstundas dokumentus, noveeleeja laimiigu celju, bet protokolu, ko parakstiiju, neatdeva, suuda gabals...
Galarezultaataa- pirmais oficiaalais sods- briidinaajums :D

tachu tagad esmu apnjeemies nevienu uz celja nebriidinaat par priekshaa staavoshu ekipaazu. Visu dziivi briidinu i par neiesleegataam faraam, par cpistiem, un she tev... :evil:
ko uzreiz taada neieciitiiba? ja taa visi dariitu, tad driiz vien aizmirstu par taadu lietu, kaa pieklaajiibu uz cela (jeb sauc kaa gribi) Ja jau tik loti riebjas, ka tevi nepabriidina, gribi, lai citi par tevi domaa taapat? Manupraat, par pabriidinaashanu kraans nevienam nav nokritis, un ja citi ir taadi dirsas, ka nevar pabriidinaat, tad es taads nebuushu!!!! peace :rasta:
Image
Juzix
burnout.lv foto team

Post by Juzix »

Deel briidinaajuma neizpaliidzeet citiem uz cela, nepiekopt elementaaru pieklaajiibu??? :shock: :shock: :shock: Nu Tu dod!!! :nene:
Leaf
Kandidāts uz BANu

Post by Leaf »

SpeedZ wrote:
lohs :D
EIMZ

Post by EIMZ »

Guncha wrote: ko uzreiz taada neieciitiiba? ja taa visi dariitu, tad driiz vien aizmirstu par taadu lietu, kaa pieklaajiibu uz cela (jeb sauc kaa gribi) Ja jau tik loti riebjas, ka tevi nepabriidina, gribi, lai citi par tevi domaa taapat? Manupraat, par pabriidinaashanu kraans nevienam nav nokritis, un ja citi ir taadi [consored], ka nevar pabriidinaat, tad es taads nebuushu!!!! peace :rasta:
Da ladna, veel shodien braucot pabriidinaaju par neiesleegtaam faraam. 8)
Gribeejaas tikai izpaust dusmas par to, cik nepieklaajiigi ir lielaakaa dalja autovadiitaaju :)
Es taads tomeer nebuushu :D
Image
U_V6er

Post by U_V6er »

EIMZ wrote:Skatos, no aizmugures kaads nesas pat ne uz tiem 70, bet visi 90 toch tur ir. Uzminiet, kas tur brauc? veel viena CP ekipaaza, bez margalkaam, bez nekaa, shim pakalj stiepj veel cita mashiina. Uz shiem vinjiem pilniigs miikstais, blin :druzhba:
nu i pedaalis tu esi... vajadzeeja saakt pist smadzenes mentam - hulji tev par 63 notur - a lidotaajus neaiztiek...
EIMZ

Post by EIMZ »

U_V6er wrote:
EIMZ wrote:Skatos, no aizmugures kaads nesas pat ne uz tiem 70, bet visi 90 toch tur ir. Uzminiet, kas tur brauc? veel viena CP ekipaaza, bez margalkaam, bez nekaa, shim pakalj stiepj veel cita mashiina. Uz shiem vinjiem pilniigs miikstais, blin :druzhba:
nu i pedaalis tu esi... vajadzeeja saakt pist smadzenes mentam - hulji tev par 63 notur - a lidotaajus neaiztiek...
ja man peec 4 stundaam nebuutu jaaceljas, es to buutu dariijis :wink:
Image
Locked