aizmirsu niku, slinkums mekleet
Es Tevi redzēju 23
Moderator: Juzix
Re: Es Tevi redzēju 23
Bija tāda lietaGaraiz wrote:Uz Pernavas ielas un Caka ielas krustojuma redzeets BR-55 ap 14:30 sodien.![]()
aizmirsu niku, slinkums mekleet
Nelido ātrāk par savu sargeņģeli!
nevajag lidotaupinsh wrote:Emsiņa krabis ap 10iem uz mazās nometņu ielas, kā Tev tur nav bail braukt pa to debilo ielu ar tik zemu auto, tur ar busu bez zobiem var palikt!
ar pirmo ātrumu un pa tramvaja sliedēm
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
nu ja zs nu kr4 audikuKrish wrote:Varbūt tu redzēji ZS-90, jo cik zinu burnoutā ir 3 gab. XY-90 numuri - 2 maniem auto, un ja nemaldos, tad viens numurs lietotājas Meitene auto !spiegs wrote:ZU-90 šon pie Latvijas Naftas kas blakus laimai redzēts.
- Pauliic
- Moderators
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Lamberts mahājoties pa audi logu Uriekstes ielā
pēc tam biju piebraucis pie Laurisko savākt sporta izpūtēju,paldies vēlreiz, tagad man būs sporta audi

pēc tam biju piebraucis pie Laurisko savākt sporta izpūtēju,paldies vēlreiz, tagad man būs sporta audi
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
- Alien
arī pie manis biji iebāzis degunu (pats sēdēju birojā)emsinjsh wrote:Lamberts mahājoties pa audi logu Uriekstes ielā![]()
pēc tam biju piebraucis pie Laurisko savākt sporta izpūtēju,paldies vēlreiz, tagad man būs sporta audi![]()
un kašiņu uz slapja asfalta pat ar zazni var paraut
AR_159 
kur ta Tev darbs, tur kur prasīju kur viņš atrodas???Alien wrote:arī pie manis biji iebāzis degunu (pats sēdēju birojā)emsinjsh wrote:Lamberts mahājoties pa audi logu Uriekstes ielā![]()
pēc tam biju piebraucis pie Laurisko savākt sporta izpūtēju,paldies vēlreiz, tagad man būs sporta audi![]()
un kašiņu uz slapja asfalta pat ar zazni var paraut![]()
![]()
- Alien
turpat jaaemsinjsh wrote:kur ta Tev darbs, tur kur prasīju kur viņš atrodas???Alien wrote:arī pie manis biji iebāzis degunu (pats sēdēju birojā)emsinjsh wrote:Lamberts mahājoties pa audi logu Uriekstes ielā![]()
un kašiņu uz slapja asfalta pat ar zazni var paraut![]()
![]()
AR_159 
lm wrote:Bija tāda lietaGaraiz wrote:Uz Pernavas ielas un Caka ielas krustojuma redzeets BR-55 ap 14:30 sodien.![]()
aizmirsu niku, slinkums mekleetar ko un kur pats biji?
Pats biju ar baltu audi 80 v/n DR-55 pats uz īsu mirkli paskatījies uz manu pusi..
Type85 quattro
Nākamreiz skatīšos vērīgāk uz nummura bračkuGaraiz wrote:lm wrote:Bija tāda lietaGaraiz wrote:Uz Pernavas ielas un Caka ielas krustojuma redzeets BR-55 ap 14:30 sodien.![]()
aizmirsu niku, slinkums mekleetar ko un kur pats biji?
Pats biju ar baltu audi 80 v/n DR-55 pats uz īsu mirkli paskatījies uz manu pusi..
Nelido ātrāk par savu sargeņģeli!
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Vakar Rodiņš ar sportinieku, savam hodam, pa Ulmaņa gatvi gāza, Jūrmalas virzienā, kkad starp 21:00 un 22:00
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Vakar OG-42 uz Dambja ielas ap 17.00
māju, bet mani ignorē
stāvēju pieturā
māju, bet mani ignorē
stāvēju pieturā
Kia (D)eNiro 64kWh ‘19
Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots