tas noteikti bija vdx-tremeIcikinsh wrote:5dienas vakaraa, Teikas Statoilaa, redzeeta E36 kupe ar LV karodzinju![]()
![]()
![]()
Ceru, ka 18. visiem burnout lietotajiem taadi buus uz auto...

Moderator: Juzix
tas noteikti bija vdx-tremeIcikinsh wrote:5dienas vakaraa, Teikas Statoilaa, redzeeta E36 kupe ar LV karodzinju![]()
![]()
![]()
gacciZm wrote:Tātad: vakar Jelgavas ledus hallē satikti sekojoši biedri: pasākuma sākumā cibinsh; vidū *Sicram; finālā Kadzhus un Harcho ar ZemenI, kura organizēja Harcho saģērbšanos.
Kur vsp tādus karodziņus var dabūt?TheGirL wrote:tas noteikti bija vdx-tremeIcikinsh wrote:5dienas vakaraa, Teikas Statoilaa, redzeeta E36 kupe ar LV karodzinju![]()
![]()
![]()
uzpidles stacījās ir. tajā pašša staķikārrrainis wrote:Kur vsp tādus karodziņus var dabūt?TheGirL wrote:tas noteikti bija vdx-tremeIcikinsh wrote:5dienas vakaraa, Teikas Statoilaa, redzeeta E36 kupe ar LV karodzinju![]()
![]()
![]()
Tīri intereses pēc.
NU fck kurā brīdi es tevi / tu mani redzēji ? :neka: vai vnk man nepienāci klāt ?gacciZm wrote:Tātad: vakar Jelgavas ledus hallē satikti sekojoši biedri: pasākuma sākumā cibinsh; vidū *Sicram; finālā Kadzhus un Harcho ar ZemenI, kura organizēja Harcho saģērbšanos.
skaidrsgacciZm wrote:Tu peldēji pa deju grīdu ar tik cietu seju, ka neriskēju*Sicram wrote:NU fck kurā brīdi es tevi / tu mani redzēji ? :neka: vai vnk man nepienāci klāt ?
jaa apstaigaajot paaris kvartaalus pa centru it kaa vajadzeeja kaadu redzeetAigarz` wrote:gacciZm wrote:Tātad: vakar Jelgavas ledus hallē satikti sekojoši biedri: pasākuma sākumā cibinsh; vidū *Sicram; finālā Kadzhus un Harcho ar ZemenI, kura organizēja Harcho saģērbšanos.![]()
![]()
![]()
bet vakar bijām rīgā un nevienu nekur nemanijām
Es biju diezgan pārsteigts par Tavu esamību tur.gacciZm wrote:Kā to saprast?cibinsh wrote:gacciZm -, ka viņu ieraudzīju tajā pasākumā.
Nu kā .. Cibiņš šokāgacciZm wrote:Kā to saprast?cibinsh wrote:gacciZm -, ka viņu ieraudzīju tajā pasākumā.
Gadi un tāgacciZm wrote:*Sicram wrote:Nu kā .. Cibiņš šokā:neka: kas tur šokējošs?cibinsh wrote:Es biju diezgan pārsteigts par Tavu esamību tur.
*Sicram ar paarsteigtu sejas izteiksmi ieleca man kadraa*Sicram wrote: Criss-puika strādājot un bildējot bez 580ex II fīčas, iebūvētā atstarotāja
taads vispaar no tonusa neatnaaci atpakalj!cibinsh wrote: PuikaKriss - runājot ar meitenēm par foto lietām un fotogrāfējot;
+nez cik dzirdēti vakar telefona otrā galā.
Ar zibeni nemaz bildēt nedrīkstPuikaKriss wrote:*Sicram ar paarsteigtu sejas izteiksmi ieleca man kadraa*Sicram wrote: Criss-puika strādājot un bildējot bez 580ex II fīčas, iebūvētā atstarotāja![]()
uz to briidi nebija vajadziigs atstarotaajsvispaar uz skatuves gaisma bija super un bez zibenja mieriigi vareeja iztikt!
taads vispaar no tonusa neatnaaci atpakalj!cibinsh wrote: PuikaKriss - runājot ar meitenēm par foto lietām un fotogrāfējot;
+nez cik dzirdēti vakar telefona otrā galā.![]()
+1 par telefonu. un nelaime taada, ka visu kreditu notereeju rakstot iszinjaas, atbildot uz jautaajumu: "Kur esi?" jo sarunaaties tur iespeejams nebija iekshaa
A za to pabiju vēl viskaut kur. Bik šaize ir, ka neaizgāju atpakaļ.PuikaKriss wrote:*Sicram ar paarsteigtu sejas izteiksmi ieleca man kadraa*Sicram wrote: Criss-puika strādājot un bildējot bez 580ex II fīčas, iebūvētā atstarotāja![]()
uz to briidi nebija vajadziigs atstarotaajsvispaar uz skatuves gaisma bija super un bez zibenja mieriigi vareeja iztikt!
+nez cik dzirdēti vakar telefona otrā galā.![]()
+1 par telefonu. un nelaime taada, ka visu kreditu notereeju rakstot iszinjaas, atbildot uz jautaajumu: "Kur esi?" jo sarunaaties tur iespeejams nebija iekshaa
*Sicram wrote:
Ar zibeni nemaz bildēt nedrīkst
Tad vajag iemēģināt pabildēt arēnā kādu konciPuikaKriss wrote:*Sicram wrote:
Ar zibeni nemaz bildēt nedrīkst
kas to teicis?cik esmu bildeejis, neviens nav izteicis pretenzijas, un par taadu aizliegumu dzirdeejis neesmu :neka: