Tehniska rakstura diskusijas

Pastāsti citiem par paveikto, vai paprasi padomu kā un kur to var izdarīt

Moderator: gacciZm

Locked
Martinss
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

Re: Tehniska rakstura diskusijas

Post by Martinss »

baggy wrote:Nu kas tas par motoru bez kompensatoriem? :o
Nezinu, Vītols teica, ka nav, viens cits čalis man arī teica, ka nav kompensatoru, es no motoru lietām maz sajēdzu, bet nu skaņa toč tā kā kompensatori grabētu un tā pamatīgi. :neka: Nogāju lejā, liekas ka izklausās pēc dzeņa, iemetu video, zinātāji moš pateiks. :| Agrāk tas tik, tik, tik bija, bet samērā kluss, pēdējā laikā tā riktīgi sācis tikšķēt. :||

http://www.youtube.com/watch?v=5A5n0fjJLyQ" onclick="window.open(this.href);return false;
karlisbe
Has thanked: 0

Post by karlisbe »

Martinss wrote:
Nezinu, Vītols teica, ka nav, viens cits čalis man arī teica, ka nav kompensatoru, es no motoru lietām maz sajēdzu, bet nu skaņa toč tā kā kompensatori grabētu un tā pamatīgi. :neka: Nogāju lejā, liekas ka izklausās pēc dzeņa, iemetu video, zinātāji moš pateiks. :| Agrāk tas tik, tik, tik bija, bet samērā kluss, pēdējā laikā tā riktīgi sācis tikšķēt. :||

http://www.youtube.com/watch?v=5A5n0fjJLyQ" onclick="window.open(this.href);return false;
kad eļļa mainīta? tu toč zini, ka viņam nav kompensatori, bet vārsti regulējas manuāli kā žikam?
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.
Image
Martinss

Post by Martinss »

mpb wrote:
Martinss wrote:

kad eļļa mainīta? tu toč zini, ka viņam nav kompensatori, bet vārsti regulējas manuāli kā žikam?
Eļļu mainīja decembrī un ir līmenī, eļļu nerij. Kkad pagājušonedēļ mainīta vārstu vāka blīve, ja tas ko ietekmē. Par kompensatoriem točna es nezinu, bet tā man Vītols teica, kā arī viens rūdīts sierrists, kuram motors tāds pats kā man. :neka:

Te kāda bilde no kataloga.
http://bildites.lv/images/o7cq8zced9h24hu76qy.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

:roll:
Wu-Ryder

Post by Wu-Ryder »

tur kautkam smagi pizģets :D The END

nevar saprats kur skan, mb sadalene saluzusi, mb vart noklapets mb pats noklapejis, bet nu 100% ka labi tas galīgi nav :)
Image
Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv

(c) 3BMotorsport
Martinss

Post by Martinss »

Wu-Ryder wrote:tur kautkam smagi pizģets :D The END
Tad jau akujenaa. :shura: A sūdīgāk kā parasti vajadzētu iet, ja ir pizģets? :D
Wu-Ryder

Post by Wu-Ryder »

Martinss wrote:
Nu itkā jā :) Bet pats jau zini arī lampiņas efektu pirms izdegšanas
Image
Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv

(c) 3BMotorsport
Martinss

Post by Martinss »

Wu-Ryder wrote:
Martinss wrote:
Nu itkā jā :) Bet pats jau zini arī lampiņas efektu pirms izdegšanas
Nu lampiņas efektu zinu, bet nu iet ne sliktāk, ne labāk, kā gāja tā iet, tā pat arī ne eļļu rij, nekas tāds, kas liktu aizdomāties, ka tur kkam pizģec, izņemot to tikš, tikš, tikš. :neka: Labīii, jācer, ka līdz februārim izvilks, kad TA beigsies. :urb:
Last edited by Martinss on 28 Jul 2009, 21:23, edited 1 time in total.
Val

Post by Val »

Viss labais kādreiz nāk uz āru :naac: :D
80tq gte = 150 poniji un 1 ēzelis :D
Focus
bez Jumta

Post by Focus »

taa nav kompensatoru skaņa... nu man ta aliekas, jo man E30 bija kompensatoru skaņa, taa bij maigaaka :neka: ... šitā pēc klabekļa izklausās :D
Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
Martinss

Post by Martinss »

Focus wrote:taa nav kompensatoru skaņa... nu man ta aliekas, jo man E30 bija kompensatoru skaņa, taa bij maigaaka :neka: ... šitā pēc klabekļa izklausās :D
Nu pie aizvērtas haubes izklausās pēc kompensatoriem, pie atvērta klabeklis. :D
karlisbe

Post by karlisbe »

Martinss wrote:
Focus wrote:taa nav kompensatoru skaņa... nu man ta aliekas, jo man E30 bija kompensatoru skaņa, taa bij maigaaka :neka: ... šitā pēc klabekļa izklausās :D
nemīz, brauc kamēr iet, tāpat, gan jau, cits motors būs lētāks nekā šitam remonts :D
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.
Image
spainis666

Post by spainis666 »

apsveicu, benzīns izauga līdz dīzelim :shura:
Martinss

Post by Martinss »

mpb wrote:
Martinss wrote:
nemīz, brauc kamēr iet, tāpat, gan jau, cits motors būs lētāks nekā šitam remonts :D

Tas jā, šitam auto motors jau 2. esot, tipa ar kapitalku pirm 30k utt, bet nu ej nu tici tiem pārdevējiem. :urb:

edit: Spaini, jā zinu, es arī iedomājos, ka dīzelis. :shura:
Briedis
Mondeo ST 220
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time

Post by Briedis »

jautājums metinātājiem. Iepirku jaunus elektrodus, bet kaut kā slikti darbojas. Metinot visu laiku pārraujas kontakts, vidus metals elektrodam izdeg bet apkārtejais slānis paliek. Metinot visu laiku ar elektrodu jāsit pa dzelzi, lai nodauzītu apkārtejo slāni. Problēma varētu būt ka pa daudz vai pa maz jaudas? Vai vienkārši slikti elektrodi?

Sarežģītus pretjautājumus neuzdot, metinu otro dienu :)
Martinss

Post by Martinss »

Tāks, noskaidroju, tā skaņa esot raksturīga sierrām - nenoregulēti vārsti, tā man sierristi pastāstija + youtubē uzgāju video vienu ar tādu pašu skaņu, tik klusāku nedaudz un arī rakstīts pie apraksta ka vārsti nav noregulēti. :)
http://www.youtube.com/watch?v=vTYxiJVZ ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;

Jācer ka tie nenoregulētie vārsti ir tikai un vienīgi pie vainas un jāperdoļī. :naac:
Xplod

Post by Xplod »

Briedis wrote:jautājums metinātājiem. Iepirku jaunus elektrodus, bet kaut kā slikti darbojas. Metinot visu laiku pārraujas kontakts, vidus metals elektrodam izdeg bet apkārtejais slānis paliek. Metinot visu laiku ar elektrodu jāsit pa dzelzi, lai nodauzītu apkārtejo slāni. Problēma varētu būt ka pa daudz vai pa maz jaudas? Vai vienkārši slikti elektrodi?

nopērc labāk pusautomātu :yo: :D
ID 286 GOLF 4 TDI 4MOTION
Jazzer

Post by Jazzer »

Briedis wrote:jautājums metinātājiem. Iepirku jaunus elektrodus, bet kaut kā slikti darbojas. Metinot visu laiku pārraujas kontakts, vidus metals elektrodam izdeg bet apkārtejais slānis paliek. Metinot visu laiku ar elektrodu jāsit pa dzelzi, lai nodauzītu apkārtejo slāni. Problēma varētu būt ka pa daudz vai pa maz jaudas? Vai vienkārši slikti elektrodi?

Varbūt tie elektrodi domāti metināt ar apgriezto polaritāti!
Kas pa marku elektrodiem,kāds elektroda resnums,cik lielu strāvu metini!
Baigā aizdoma ka strāva pamaz!
Nebūtu jau slikti elektrodus pažāvēt,bet tas jau atbildīgām šuvem vairāk!
Briedis
Mondeo ST 220
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time

Post by Briedis »

jā sev pirksu pusautomātu, dabūju uz paris dienām paspēlēties garažā.

Elektrodi ir 2mm (laikam), metāls arī 2mm biezumā. Galvenais ka pirms tam vienu tiešī tādu pašu paciņu izlietoju un tur viss bija ok.
baggy

Post by baggy »

Baigais nemotors. :-D ja sāk klabēt tad ar laiku sasit rokerīti un vārsta galu un lufte paliek aiz vien lielāka vot tur arī skaņa. "Zigulim pofig , izkrīt rokerītis no savas vietas ieliek apakaļ un gāž. :D Vaznis ir unikāls auto. Paņem vārstu v'āku nost un paskaties kā noregulēt un viss būs bumbās. :)
Lambertino
JuniorKupeju, Dzīvokli...

Post by Lambertino »

Martinss wrote:Tāks, noskaidroju, tā skaņa esot raksturīga sierrām - nenoregulēti vārsti, tā man sierristi pastāstija + youtubē uzgāju video vienu ar tādu pašu skaņu, tik klusāku nedaudz un arī rakstīts pie apraksta ka vārsti nav noregulēti. :)
http://www.youtube.com/watch?v=vTYxiJVZ ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;

Jācer ka tie nenoregulētie vārsti ir tikai un vienīgi pie vainas un jāperdoļī. :naac:
Ja tas vēl ir aktuāli tev, tad noņem vārstu vāku un paskaties vai nav kāds rokers nolūzis.
Principā vārti neizregulējas pa 1sek. Moš k kas tev tur vaļā ir atnācis, nu tā skrūve kas regulē.
Un pie reizes paskaties vai motora aukšdaļa (zem vārstu vāka) ir manāma paslēpusies eļļa. Moš vēl, ka eļļas spiediens aizlaidies un atstājis eļļu novārtā pirmajā stāvā :D
ImageImage
Locked