Slidināšanās - kur, kad, cikos?
Moderators: Fretka, gacciZm, omulis
Re: Slidināšanās - kur, kad, cikos?
Un ko es tev teicu tavā topikā?Archuks wrote:Bija naissTikai atpakaļceļš....vedu mārci mājās un uz vienas ieliņas, mētājot auto šurpu turpu, ar purnu sāniski ieslīdēju kupenā tā, ka uzsēdos...par laimi blakus mājā džeki ieraudzīja un palīdzēja izstumt
Pēc tam pie mārča mājām viņš pamana, ka man labais aizmugurējais kalpaks trūkst
![]()
![]()
Tā kā benzīntankā kāds drošvien būtu pamanījis, tad man aizdoma, ka vai nu tur, kur iesēdos palika, vai arī kkur ar sāniem pa sniegu dodot atpakaļceļā...rīt no rīta izbraukšu visu maršrutu vēlreiz, cerams, ka atradīšu
![]()
Bet nu paldies visiem par vakaru, pēc pāris dienām jāatkārto (jau ar "jaunām" ziemenēm), cerams laiks pieturēsies![]()
![]()
Ja par tēmu - šodien Tukums ir viekārši nice
E39 ///M paket individual key-lets-go swadowline edishen
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte
Arī es mājās! bija kruta! tiešām kruta! vēl mājupceļā iebraucu apraudzīt psih-arno, kurš kā reizi pabeidza skrūvēties. un protams, ka jaunais tilts, tad mols un pa mazajām ieliņām. tik kruta, nekas tīrīts, sāls nav, brauc un slidinies
eh, bija forši! pie tam par Zanes vizināšanu dabuju 2 burkas ar ķiršu kompotu 
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Pa lētompb wrote:Arī es mājās! bija kruta! tiešām kruta! vēl mājupceļā iebraucu apraudzīt psih-arno, kurš kā reizi pabeidza skrūvēties. un protams, ka jaunais tilts, tad mols un pa mazajām ieliņām. tik kruta, nekas tīrīts, sāls nav, brauc un slidinieseh, bija forši! pie tam par Zanes vizināšanu dabuju 2 burkas ar ķiršu kompotu
Negribi mani pa medus burku rīt līdz Kolkai un atpakaļ aizvizināt?
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Jūtos galīgi nejūtīgs, bet nu vismaz miegs būs labs.mpb wrote:Arī es mājās! bija kruta! tiešām kruta! vēl mājupceļā iebraucu apraudzīt psih-arno, kurš kā reizi pabeidza skrūvēties. un protams, ka jaunais tilts, tad mols un pa mazajām ieliņām. tik kruta, nekas tīrīts, sāls nav, brauc un slidinieseh, bija forši! pie tam par Zanes vizināšanu dabuju 2 burkas ar ķiršu kompotu
Paldies ka piebrauci
Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
zašibis, emsiņ! neko sliktu nevar teiktemsinjsh wrote:kaa riepas piebaldzeen??

- omulis
- Moderators
- Has thanked: 0
Vakar naktī ap 2:00 vedu mājas lietotāju Reini ~1h
Āgenskalns, Ķīpslala utt.
Vakar normāļi vadījas, bija tuvu -1C.
Svētdien gan pa to lielo sniegu bija sūdā- nepatika
Vakar normāļi vadījas, bija tuvu -1C.
Svētdien gan pa to lielo sniegu bija sūdā- nepatika
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
- TheGirL
- Lady
Vienu no burkaam tu droshi vari dot Archukam un paareejiem vizinaataajiemmpb wrote:Arī es mājās! bija kruta! tiešām kruta! vēl mājupceļā iebraucu apraudzīt psih-arno, kurš kā reizi pabeidza skrūvēties. un protams, ka jaunais tilts, tad mols un pa mazajām ieliņām. tik kruta, nekas tīrīts, sāls nav, brauc un slidinieseh, bija forši! pie tam par Zanes vizināšanu dabuju 2 burkas ar ķiršu kompotu
Nedz Manas tēmas prestižs un instrumentu spēks, nedz zināšanu plašums un plānu precizitāte..Nevar aizstāt Manas pieejas oriģinalitāti un skatiena vērīgumu
Dare to be Different 
E46ci 325 , parasts golfs, parasts porsche sex, drift & rock'n'roll !
:neka: neko nezinu!TheGirL wrote:Vienu no burkaam tu droshi vari dot Archukam un paareejiem vizinaataajiemmpb wrote:Arī es mājās! bija kruta! tiešām kruta! vēl mājupceļā iebraucu apraudzīt psih-arno, kurš kā reizi pabeidza skrūvēties. un protams, ka jaunais tilts, tad mols un pa mazajām ieliņām. tik kruta, nekas tīrīts, sāls nav, brauc un slidinieseh, bija forši! pie tam par Zanes vizināšanu dabuju 2 burkas ar ķiršu kompotu
ok, beigsim spamot!
ko šovakar? es izdomāju, ka tomēr varētu paslīdēt, jo rīt nesanāks un 4dien sola, ka vairs sniega nebūs

Vakar izskatās, ka meklējām pareizi...
no powera:
Daugavgrīvas iela Bolderājas virzienā, aiz pirmās sliežu pārbrauktuves pa kreisi, braucam pa to aleju līdz galam, pāri vēlvienai pārbrauktuvei, tad pa labi un apt pēc 150 metriem griežam pa kreisi uz lidlauka virsū pretī tādam zilam konteineram/mājiņai, tur mēs esam. ķēde vakar bija priekšā, jo iespējams par vēlu atbrauci. šodien ķēdes nebūs, jo atbrauksi laicīgi ar šipiem var, bet ne sporta zāģiem.
Nav vēl skaidri zināms cik noturīgi laika apstākļi sagaidāmi, taču izskatās, ka šovakar vēl būs ok un Spilvē varēs frēzēt tāpat kā vakar. pēcpusdienā vēl iemetīšu kādu postu par segumu un tamlīdzīgi, pieļauju, ka arī trases shēmu un pāris foto arī izdosies ievietot. cenas ar savu drapaku: 15 min = 3 ls, 30 min = 5 ls, 45 min = 7,5 ls, 60 min = 10 ls. tiem, kuri savam zirgam vēl ziemas tupeles meklē piedāvājam sti verķi, bet cena nav demokrātiska 50 ls par 30 min. esam valjā ap 17iem. I'll keep you up to date, kas un kā, bet no rīta veel izskatījās, ka būs ok + mums ir tā privilēģija atrasties lidlauka teritorijā un trases shēma var tikt mainīga, ja gadījumā kāds viņķelis ir nofrēzēts līdz asfaltam, ta ka stresa nav un tiekamies tur! var arī piezvanīt - 26600800 vai 26600900
no powera:
Daugavgrīvas iela Bolderājas virzienā, aiz pirmās sliežu pārbrauktuves pa kreisi, braucam pa to aleju līdz galam, pāri vēlvienai pārbrauktuvei, tad pa labi un apt pēc 150 metriem griežam pa kreisi uz lidlauka virsū pretī tādam zilam konteineram/mājiņai, tur mēs esam. ķēde vakar bija priekšā, jo iespējams par vēlu atbrauci. šodien ķēdes nebūs, jo atbrauksi laicīgi ar šipiem var, bet ne sporta zāģiem.
Nav vēl skaidri zināms cik noturīgi laika apstākļi sagaidāmi, taču izskatās, ka šovakar vēl būs ok un Spilvē varēs frēzēt tāpat kā vakar. pēcpusdienā vēl iemetīšu kādu postu par segumu un tamlīdzīgi, pieļauju, ka arī trases shēmu un pāris foto arī izdosies ievietot. cenas ar savu drapaku: 15 min = 3 ls, 30 min = 5 ls, 45 min = 7,5 ls, 60 min = 10 ls. tiem, kuri savam zirgam vēl ziemas tupeles meklē piedāvājam sti verķi, bet cena nav demokrātiska 50 ls par 30 min. esam valjā ap 17iem. I'll keep you up to date, kas un kā, bet no rīta veel izskatījās, ka būs ok + mums ir tā privilēģija atrasties lidlauka teritorijā un trases shēma var tikt mainīga, ja gadījumā kāds viņķelis ir nofrēzēts līdz asfaltam, ta ka stresa nav un tiekamies tur! var arī piezvanīt - 26600800 vai 26600900
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
- TheGirL
- Lady
biki benziins veel ir... var meigjinaat
Vieniigi es tieku neaatraak par 22:15
Nedz Manas tēmas prestižs un instrumentu spēks, nedz zināšanu plašums un plānu precizitāte..Nevar aizstāt Manas pieejas oriģinalitāti un skatiena vērīgumu
Dare to be Different 
mjā, naudas nav, bāka pustukša, tieku ap 21.30, vēlme ir un naudu dabūšu, ja tik vēlu turp var dotiesTheGirL wrote:biki benziins veel ir... var meigjinaatVieniigi es tieku neaatraak par 22:15

- omulis
- Moderators
Kāds tur segums, nav ledus?
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
a kam tagad viegli...
- Archuks
- BMW
varētu jaunās ziemenes iemēģināt, tikai naudas navfreimo wrote:Vakar izskatās, ka meklējām pareizi...
no powera:
EVO X SST / RACE CAR INCOMING

- jūdass
fak fak fak vakar tieshi braucu maajaas uz bolderaaju un neatradu kur uzslidinaaties. a te izraadaas.. 
- А по нормальному ты умеешь говорить?
- Ответ, к сожалехию, не да.
- Ответ, к сожалехию, не да.