Slidināšanās - kur, kad, cikos?

Dažādi sporta, izklaides un tamlīdzīgi pasākumi.

Moderators: Fretka, gacciZm, omulis

freimo
Admins
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Slidināšanās - kur, kad, cikos?

Post by freimo »

Mārupe - Āgenskalns - Spilves lidlauka aplis :D
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
MartinsG

Post by MartinsG »

Archuks wrote:Bija naiss :yo: Tikai atpakaļceļš....vedu mārci mājās un uz vienas ieliņas, mētājot auto šurpu turpu, ar purnu sāniski ieslīdēju kupenā tā, ka uzsēdos...par laimi blakus mājā džeki ieraudzīja un palīdzēja izstumt :cool: Pēc tam pie mārča mājām viņš pamana, ka man labais aizmugurējais kalpaks trūkst :dusma: :dusma: :dusma: Tā kā benzīntankā kāds drošvien būtu pamanījis, tad man aizdoma, ka vai nu tur, kur iesēdos palika, vai arī kkur ar sāniem pa sniegu dodot atpakaļceļā...rīt no rīta izbraukšu visu maršrutu vēlreiz, cerams, ka atradīšu :?

Bet nu paldies visiem par vakaru, pēc pāris dienām jāatkārto (jau ar "jaunām" ziemenēm), cerams laiks pieturēsies :drive: :rally: :yo:
Un ko es tev teicu tavā topikā? :aiwa:

Ja par tēmu - šodien Tukums ir viekārši nice :naac: Sniegs ir iztīrīts tieši tik daudz, cik vajag - ne par daudz, ne par maz, lai varētu gludi, mierīgi slīdēt caur pilsētu :yo:
E39 ///M paket individual key-lets-go swadowline edishen
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte :aiwa:
cibinsh

Post by cibinsh »

Bija ok. :yo:
Patikās, nebija ideāli, bet forši.
karlisbe

Post by karlisbe »

Arī es mājās! bija kruta! tiešām kruta! vēl mājupceļā iebraucu apraudzīt psih-arno, kurš kā reizi pabeidza skrūvēties. un protams, ka jaunais tilts, tad mols un pa mazajām ieliņām. tik kruta, nekas tīrīts, sāls nav, brauc un slidinies :D eh, bija forši! pie tam par Zanes vizināšanu dabuju 2 burkas ar ķiršu kompotu :yo:
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.
Image
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

mpb wrote:Arī es mājās! bija kruta! tiešām kruta! vēl mājupceļā iebraucu apraudzīt psih-arno, kurš kā reizi pabeidza skrūvēties. un protams, ka jaunais tilts, tad mols un pa mazajām ieliņām. tik kruta, nekas tīrīts, sāls nav, brauc un slidinies :D eh, bija forši! pie tam par Zanes vizināšanu dabuju 2 burkas ar ķiršu kompotu :yo:
Pa lēto :shura:
Negribi mani pa medus burku rīt līdz Kolkai un atpakaļ aizvizināt? :shura:
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
psih-arno

Post by psih-arno »

mpb wrote:Arī es mājās! bija kruta! tiešām kruta! vēl mājupceļā iebraucu apraudzīt psih-arno, kurš kā reizi pabeidza skrūvēties. un protams, ka jaunais tilts, tad mols un pa mazajām ieliņām. tik kruta, nekas tīrīts, sāls nav, brauc un slidinies :D eh, bija forši! pie tam par Zanes vizināšanu dabuju 2 burkas ar ķiršu kompotu :yo:
Jūtos galīgi nejūtīgs, bet nu vismaz miegs būs labs.
Paldies ka piebrauci :wink:
Image
Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
Blondiins

Post by Blondiins »

Archuks wrote:cerams laiks pieturēsies :drive: :rally: :yo:
liidz nedeeljas beigaam viss buus nokusis :roll: :sadd:
You are in England - speak polish :D
emsinjsh

Post by emsinjsh »

kaa riepas piebaldzeen??
Image
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
karlisbe

Post by karlisbe »

emsinjsh wrote:kaa riepas piebaldzeen??
zašibis, emsiņ! neko sliktu nevar teikt ;) protams, uz plika ledus ir kā ir, bet tur jau bez šipiem smagi :)
Image
iz

Post by iz »

mpb wrote:
emsinjsh wrote:kaa riepas piebaldzeen??
zašibis, emsiņ! neko sliktu nevar teikt ;) protams, uz plika ledus ir kā ir, bet tur jau bez šipiem smagi :)
jā jā uz plika ledus ir kā ir :shura:
omulis
Moderators

Post by omulis »

Vakar naktī ap 2:00 vedu mājas lietotāju Reini ~1h :D Āgenskalns, Ķīpslala utt.
Vakar normāļi vadījas, bija tuvu -1C. :)
Svētdien gan pa to lielo sniegu bija sūdā- nepatika :)
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
TheGirL
Lady

Post by TheGirL »

Vienu no burkaam tu droshi vari dot Archukam un paareejiem vizinaataajiem ;)
Nedz Manas tēmas prestižs un instrumentu spēks, nedz zināšanu plašums un plānu precizitāte..Nevar aizstāt Manas pieejas oriģinalitāti un skatiena vērīgumu :) Dare to be Different :)
E46ci 325 , parasts golfs, parasts porsche sex, drift & rock'n'roll ! :yo:
karlisbe

Post by karlisbe »

TheGirL wrote:
Vienu no burkaam tu droshi vari dot Archukam un paareejiem vizinaataajiem ;)
:neka: neko nezinu!
ok, beigsim spamot!

ko šovakar? es izdomāju, ka tomēr varētu paslīdēt, jo rīt nesanāks un 4dien sola, ka vairs sniega nebūs
Image
freimo
Admins

Post by freimo »

Vakar izskatās, ka meklējām pareizi...

no powera:

Daugavgrīvas iela Bolderājas virzienā, aiz pirmās sliežu pārbrauktuves pa kreisi, braucam pa to aleju līdz galam, pāri vēlvienai pārbrauktuvei, tad pa labi un apt pēc 150 metriem griežam pa kreisi uz lidlauka virsū pretī tādam zilam konteineram/mājiņai, tur mēs esam. ķēde vakar bija priekšā, jo iespējams par vēlu atbrauci. šodien ķēdes nebūs, jo atbrauksi laicīgi ar šipiem var, bet ne sporta zāģiem.

Nav vēl skaidri zināms cik noturīgi laika apstākļi sagaidāmi, taču izskatās, ka šovakar vēl būs ok un Spilvē varēs frēzēt tāpat kā vakar. pēcpusdienā vēl iemetīšu kādu postu par segumu un tamlīdzīgi, pieļauju, ka arī trases shēmu un pāris foto arī izdosies ievietot. cenas ar savu drapaku: 15 min = 3 ls, 30 min = 5 ls, 45 min = 7,5 ls, 60 min = 10 ls. tiem, kuri savam zirgam vēl ziemas tupeles meklē piedāvājam sti verķi, bet cena nav demokrātiska 50 ls par 30 min. esam valjā ap 17iem. I'll keep you up to date, kas un kā, bet no rīta veel izskatījās, ka būs ok + mums ir tā privilēģija atrasties lidlauka teritorijā un trases shēma var tikt mainīga, ja gadījumā kāds viņķelis ir nofrēzēts līdz asfaltam, ta ka stresa nav un tiekamies tur! var arī piezvanīt - 26600800 vai 26600900
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
TheGirL
Lady

Post by TheGirL »

biki benziins veel ir... var meigjinaat ;) Vieniigi es tieku neaatraak par 22:15
Nedz Manas tēmas prestižs un instrumentu spēks, nedz zināšanu plašums un plānu precizitāte..Nevar aizstāt Manas pieejas oriģinalitāti un skatiena vērīgumu :) Dare to be Different :)
E46ci 325 , parasts golfs, parasts porsche sex, drift & rock'n'roll ! :yo:
karlisbe

Post by karlisbe »

TheGirL wrote:biki benziins veel ir... var meigjinaat ;) Vieniigi es tieku neaatraak par 22:15
mjā, naudas nav, bāka pustukša, tieku ap 21.30, vēlme ir un naudu dabūšu, ja tik vēlu turp var doties :D
Image
omulis
Moderators

Post by omulis »

Kāds tur segums, nav ledus?
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
Archuks
BMW

Post by Archuks »

freimo wrote:Vakar izskatās, ka meklējām pareizi...

no powera:

Daugavgrīvas iela Bolderājas virzienā, aiz pirmās sliežu pārbrauktuves pa kreisi, braucam pa to aleju līdz galam, pāri vēlvienai pārbrauktuvei, tad pa labi un apt pēc 150 metriem griežam pa kreisi uz lidlauka virsū pretī tādam zilam konteineram/mājiņai, tur mēs esam. ķēde vakar bija priekšā, jo iespējams par vēlu atbrauci. šodien ķēdes nebūs, jo atbrauksi laicīgi ar šipiem var, bet ne sporta zāģiem.

Nav vēl skaidri zināms cik noturīgi laika apstākļi sagaidāmi, taču izskatās, ka šovakar vēl būs ok un Spilvē varēs frēzēt tāpat kā vakar. pēcpusdienā vēl iemetīšu kādu postu par segumu un tamlīdzīgi, pieļauju, ka arī trases shēmu un pāris foto arī izdosies ievietot. cenas ar savu drapaku: 15 min = 3 ls, 30 min = 5 ls, 45 min = 7,5 ls, 60 min = 10 ls. tiem, kuri savam zirgam vēl ziemas tupeles meklē piedāvājam sti verķi, bet cena nav demokrātiska 50 ls par 30 min. esam valjā ap 17iem. I'll keep you up to date, kas un kā, bet no rīta veel izskatījās, ka būs ok + mums ir tā privilēģija atrasties lidlauka teritorijā un trases shēma var tikt mainīga, ja gadījumā kāds viņķelis ir nofrēzēts līdz asfaltam, ta ka stresa nav un tiekamies tur! var arī piezvanīt - 26600800 vai 26600900
varētu jaunās ziemenes iemēģināt, tikai naudas nav :|
EVO X SST / RACE CAR INCOMING
Image
jūdass

Post by jūdass »

fak fak fak vakar tieshi braucu maajaas uz bolderaaju un neatradu kur uzslidinaaties. a te izraadaas.. :dusma:
- А по нормальному ты умеешь говорить?
- Ответ, к сожалехию, не да.
MartinsG

Post by MartinsG »

Hvz vai gribas tik vēlu kasīties ārā :roll: Bet nu varbūt, ka šoreiz arī es pievienošos :)
E39 ///M paket individual key-lets-go swadowline edishen
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte :aiwa:
Post Reply