AF pelēkais šķūnis
Re: AF pelēkais šķūnis
Tev ir savs viedoklis, man ir savs, pietam es studēju politoloģiju un var teikt ka notiekošo valstī redzu un skatos no cita skatu punkta un ļoti kritiski, un tomēr politiskā situācika kopumā ir laba! Mans visdoklis, bet vidējā līmeņa iestādes, tās pārvaldes sfēras un paši darboņi gan ir banānēdāji 

"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
Davai politiku atstāsim citā plānā, ja kādam vēlme uzklausīt manu, kā pasniedzēji atzina, no otra balkona skatu punkta, tad par to varētu kādu lekciju novadīt
bet to pie alus kausa un ne šajā topikā 

"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
- Black President
- Spam addicted
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
- alfons
Tik tajā novadā ārpus pilsētas ir auzas. Braucot virzienā uz Kuldīgu pat ar stock augstumu nesaproti kā īsti braukt. Un galvenais ka tā problemātiskā daļa tieši Ventspils rajonā.-AF- wrote:biju ventspilītik tiešām, ar ceļiem tur viss kārtībā, Lembis mūs saprot
A politologiem komatus nemaaca salikt?-AF- wrote:Tev ir savs viedoklis, man ir savs, pietam es studēju politoloģiju un var teikt ka notiekošo valstī redzu un skatos no cita skatu punkta un ļoti kritiski, un tomēr politiskā situācika kopumā ir laba! Mans visdoklis, bet vidējā līmeņa iestādes, tās pārvaldes sfēras un paši darboņi gan ir banānēdāji
Seat Leon Cupra4 TDi čipots nenormāli
Ex VW Golf MK4 TDi ziemsitis nenormāli.

///M57 uz programmas nenormāli![veesi :]](./images/smilies/icon_smokin.gif)

TDR. LV
![veesi :]](./images/smilies/icon_smokin.gif)

///M57 uz programmas nenormāli

TDR. LV
Wow, nu gan tu atradi pie ka piesieties, pie viena vai diviem iztrukstoshiem komatiem. Tiesham vertigs komentarsMissL wrote:A politologiem komatus nemaaca salikt?-AF- wrote:Tev ir savs viedoklis, man ir savs, pietam es studēju politoloģiju un var teikt ka notiekošo valstī redzu un skatos no cita skatu punkta un ļoti kritiski, un tomēr politiskā situācika kopumā ir laba! Mans visdoklis, bet vidējā līmeņa iestādes, tās pārvaldes sfēras un paši darboņi gan ir banānēdāji

Nav mana dzimtā valodaMissL wrote:A politologiem komatus nemaaca salikt?-AF- wrote:Tev ir savs viedoklis, man ir savs, pietam es studēju politoloģiju un var teikt ka notiekošo valstī redzu un skatos no cita skatu punkta un ļoti kritiski, un tomēr politiskā situācika kopumā ir laba! Mans visdoklis, bet vidējā līmeņa iestādes, tās pārvaldes sfēras un paši darboņi gan ir banānēdāji

p.s un Latvijas elitei garumzīmes ir svešas??
Last edited by -AF- on 18 Oct 2015, 22:07, edited 2 times in total.
jā esmu braucis pa to ceļu, viens gabals kādi 10km ir traki un pat grants ceļšalfons wrote:Tik tajā novadā ārpus pilsētas ir auzas. Braucot virzienā uz Kuldīgu pat ar stock augstumu nesaproti kā īsti braukt. Un galvenais ka tā problemātiskā daļa tieši Ventspils rajonā.-AF- wrote:biju ventspilītik tiešām, ar ceļiem tur viss kārtībā, Lembis mūs saprot

Bet kopumā arī ļoti labs ceļš, nav kā Jūrmalā, vnk pa vidu grāvis

Es vnk juutos kaa Veidenbaums.-AF- wrote:Nav mana dzimtā valodaMissL wrote:A politologiem komatus nemaaca salikt?-AF- wrote:Tev ir savs viedoklis, man ir savs, pietam es studēju politoloģiju un var teikt ka notiekošo valstī redzu un skatos no cita skatu punkta un ļoti kritiski, un tomēr politiskā situācika kopumā ir laba! Mans visdoklis, bet vidējā līmeņa iestādes, tās pārvaldes sfēras un paši darboņi gan ir banānēdāji
p.s un Latvijas elitei garumzīmes ir svešas??

Seat Leon Cupra4 TDi čipots nenormāli

///M57 uz programmas nenormāli![veesi :]](./images/smilies/icon_smokin.gif)

TDR. LV

///M57 uz programmas nenormāli

TDR. LV
- Martinss
- Has thanked: 2 times
Tak pn visi uz spamu, politilogi, lv elite, veidenbaums un visi pareejie, nav ko piedirst teemu ar gramatikas kljuudu laboshanu, heitu vienam pret otru un celju laboshanu internetaa.
- atamansvilks
- atamansvilks
amm jā un flanča parametri ir vienādi, bet nu jāatzīst ka šis laikam būs viengabala darbs, jo kā meistars atzīmēja, ka čakars un izmaksas nav tā vērti 
tā kā Ebay var atrast analogu pa kādiem 45e
no alumīnija

tā kā Ebay var atrast analogu pa kādiem 45e

nu darbi nestāv 
šonedēļ Mēness spīd apaļš, idiotisms spraudzās no visām malām
1dien regulēju auto 9h , nočakarējāmies riktīgi un nogurums bija manāms, tā ka nepamanīju ka haubi neaiztaisīju līdz galam un to uzrāva, nu tagad tā ir vēl vairāk salocīta - labi par to cenšos nedomāt
šodien nomainīju lūk šo kulises detaļu
kulisei manāmi samazinājās lufte, lufte palikusi tai pašā savienojumā tik pie vainas jau ir kārbas stūmējpirksts - novērst to bez kārbas noņemšanas nav iespējams
liekot atpakaļ vēl norāvās viena skrūve no kārbas kronšteina :alco: zjbala , ipanijs pilnmēness :@
nu tā, ar nolauzto vienu no 4 skrūvēm nekur nepabrauksi, kur nu vēl ar tādu triperi kā man, metināmā man nav - pagaidām, tākā nācās pa vecam - izurbt un iegriezt lielāka diametra vītni
8mm vieta ieurbu un iegriezu 10mm
tada vītņgrieža man arī nebija, nu par cik griezu vītni nevis kkādā ūber cietā caurumā - mļe, nepareizi, caurums ir dibenā, pareizi jāsaka urbumā
tad paņēmu rūdītaku bultskrūvi 10.9, ievflekseju divas rievas lai grauztu metālu un aidā

šonedēļ Mēness spīd apaļš, idiotisms spraudzās no visām malām

1dien regulēju auto 9h , nočakarējāmies riktīgi un nogurums bija manāms, tā ka nepamanīju ka haubi neaiztaisīju līdz galam un to uzrāva, nu tagad tā ir vēl vairāk salocīta - labi par to cenšos nedomāt
šodien nomainīju lūk šo kulises detaļu

liekot atpakaļ vēl norāvās viena skrūve no kārbas kronšteina :alco: zjbala , ipanijs pilnmēness :@
nu tā, ar nolauzto vienu no 4 skrūvēm nekur nepabrauksi, kur nu vēl ar tādu triperi kā man, metināmā man nav - pagaidām, tākā nācās pa vecam - izurbt un iegriezt lielāka diametra vītni

8mm vieta ieurbu un iegriezu 10mm
tada vītņgrieža man arī nebija, nu par cik griezu vītni nevis kkādā ūber cietā caurumā - mļe, nepareizi, caurums ir dibenā, pareizi jāsaka urbumā

tad paņēmu rūdītaku bultskrūvi 10.9, ievflekseju divas rievas lai grauztu metālu un aidā