Aigarz` wrote:Micuks wrote:Ko tur zīlēt pazvani uz CSDD un uzzini cik ilgi var braukt! Cik dzirdēju no paziņas tad mēnesi var braukt, bet tas jau bija pirms vairākiem gadiem varbūt apcirtuši to laiku uz 5 dienām

nu pazvani. bet es to zinu par visiem 100% ja jau vācijas trazīti kad bija man virsū atbraucot mājās braucu pēc nedēļas uz LT un bija vēl DE trazīti virsu tad stāsts bija tāds. Braucu uz LT bija vēl robežas kur jāapstājas. Apdrošināsanas viss promtams okey. Bet robežsargs saka zini ka mašīnu 5dienu laikā ir jāreģistrē utt. Viņš tomēr bija saprotoš un palaida mani kur man vajadzēja braukt. Bet nu ir ir 5dienas termiņš!
Protams, ka raudaashu, ja LV maksaa daguja reizes vairaak...
Sazvaniiju CSDD, prasiiju vinjai kopsh kura briizha staajas speekaa taas 5dienas.Vinja pasaka , ka kopsh briizha, kad sastaadiits pirkshanas /paardoshanas akts. Es vijai atbildu, ka tad jau es varu ik peec 5dienaam pats uztaisiit taadu utt... vinja tad padomaaja un paprasiija kad nonjemta no uzskaites.Atbildu, ka 7. datumā. Tad saka man, ka kopš tā datuma ņem vērā.
Jāreģistrē LT, bet vajadzīga darba vai dzīvessvietas izziņa , ka es dziivoju Lietuvaa, lai tur regjistretu.Varbuut nemaz nevajag to izzinju un vnk regjistreeju lietuvaa autinju? reizes 3 mosh letaak sanaak