Mums tāds autovietā ieripoja vienreiz.Fretka wrote:JĀAAAAAAAAA, vajadzēja prefiņu + m50 + mtech 2 atribūtiku un pasāta lūpu priekšā

Mana mūza ir abitsttd wrote:kombo ir ideāls.Ch. wrote:Noteikti negribēju M50/M52. Šim tricāram gribu saglabāt vismaz kaut kādu oriģinalitāti.Teorētiski acis uz to pievēru, kad skatījos M54B30 virzienā, bet reāli viens auto ar stipri līdzīgu dzinēju jau ir.
Ja no šī dzinēja varēs dabūt kādus ~190hp jau būs pilnīgi pietiekami
Prefs ar m20 imho ir lielisks kombo
Ja esi gatavs, tad 2.8 strokeris ar shriku būs okujenčiks. Ir sanācis pabraukt ar tādu un jebaķ cik forši.
Būtu gandrīz kā Tavs.Fretka wrote:JĀAAAAAAAAA, vajadzēja prefiņu + m50 + mtech 2 atribūtiku un pasāta lūpu priekšā
kur problēma, tas viss tak normaļna iet kopā, normāls kaplis ar piedurienu, atšķirties nav slikti.alfons wrote:Kāds vēl MTech 2 uz PFL? Grib otro paku, pērk tad feisliftu. Un vēl ar B3 lūpu? Ceru ka jūs pīpējat slapjas zeķes.
Ch ies savu ceļu.alfons wrote:Kāds vēl MTech 2 uz PFL? Grib otro paku, pērk tad feisliftu. Un vēl ar B3 lūpu? Ceru ka jūs pīpējat slapjas zeķes.
Nuu tik radikali toch nebus.Zorik wrote:Nez forshak butu kads insane revving urbis ar lielu kompresiju
Sadalene 270-280°,kompresija 11-12:1 un nobalanset,atvieglinat ieksas
Tas bija ierastais sarkasms. Parasti es turpinātu trollēt, bet iepriekš likās, ka tu uztver šitādu huiņualfons wrote:Kāds vēl MTech 2 uz PFL? Grib otro paku, pērk tad feisliftu. Un vēl ar B3 lūpu? Ceru ka jūs pīpējat slapjas zeķes.
» Skatīties YoutubeCh. wrote:Nuu tik radikali toch nebus.Zorik wrote:Nez forshak butu kads insane revving urbis ar lielu kompresiju
Sadalene 270-280°,kompresija 11-12:1 un nobalanset,atvieglinat ieksaspagaidam sliecos uz m20b27 setupu ar td kloķeni. Bet nu vel daudz jalasa un jāpēta.
ok, tad kosa navCh. wrote:Ja Tu domā to pašu archuku ko es, tad viņš pats atmetās.Abit e30 wrote:Tas motors bija Arčukam domāts!Lai nesanāktu jau trešo reizi viņu netīšām app*st, pirms darījuma sazvanījos un visu nokārtoju.
es domāju, ka nedomā !Ch. wrote:Tikai jāizdomā ko ar viņu iesākt. Sakopt un mest iekša "as is" vai lēnā garā mēģināt uzkonstruēt strokeri.
Tāpēc, ka Tu tūnē dīzeli un stāsti visiem, ka tas ir raketa, jo nevari nopirkt M3.-AF- wrote:Kāpēc jūs karstu mīžat bo šrik sadalenes kura maksā kosmosu, kad baltijā var par aptuveni 200e pārtaisīt veco sadaleni ar kādu vien kulaciņa pacēlumu un platumu gribi? : D vai arī tas atkal ir burnout.lv īpašais stils?