BURNOUT.LV STARPGALAKTISKAIS IZBRAUCIENS 2014 - 4. OK-TOBRIS
Moderators: Fretka, gacciZm, omulis
Re: BURNOUT.LV STARPGALAKTISKAIS IZBRAUCIENS 2014 - 4. OK-TO
Ja tu viņu vari pārskaitīt uz manu kontu, jāER. wrote:Ar Monopola naudiņu arī var norēķināties?

ieboldo mani ar,tik vēl nezinu par afterīti!
Visa veida apdruka uz praktiski jebkura auduma virsmas kā arī Uzlīmes!
Un protams arī Izgatavoju Flančus visiem auto,visos izmēros,visās konfigurācijās. 5mm-110mm biezumā. /// PM vai 22oo2959 ///
Un protams arī Izgatavoju Flančus visiem auto,visos izmēros,visās konfigurācijās. 5mm-110mm biezumā. /// PM vai 22oo2959 ///
Fretka wrote:Ja tu viņu vari pārskaitīt uz manu kontu, jāER. wrote:Ar Monopola naudiņu arī var norēķināties?

Audi 200 | Audi A3 | e30 316 coupe
okei !
+ Kurš pārvalda burnoutLV twitter kontu? tur ļoti daudz followeri, drošvien arī daudzi esošie un bijušie lietotāji. Tur arī droši varētu iemest linku, lai cilvēki ienāk palūrēt.
+ Kurš pārvalda burnoutLV twitter kontu? tur ļoti daudz followeri, drošvien arī daudzi esošie un bijušie lietotāji. Tur arī droši varētu iemest linku, lai cilvēki ienāk palūrēt.
Es savu daliibu par 100% nevareeshu apstiprinaat liidz pasham izbraucienam, jo ir dazhi gjimenes apstaaklji, kaa rezultaataa neko uz priekshu plaanot nevaru.
Seat Leon Cupra4 TDi čipots nenormāli
Ex VW Golf MK4 TDi ziemsitis nenormāli.

///M57 uz programmas nenormāli![veesi :]](./images/smilies/icon_smokin.gif)

TDR. LV
![veesi :]](./images/smilies/icon_smokin.gif)
Ex VW Golf MK4 TDi ziemsitis nenormāli.

///M57 uz programmas nenormāli
![veesi :]](./images/smilies/icon_smokin.gif)

TDR. LV
LambertsFretka wrote:okei !
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
- Archuks
- BMW
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Ieliec to braucēju sarakstu un info pirmajā postā un tur tad arī apdeito 

EVO X SST / RACE CAR INCOMING

Opa-pā!!!... tikko pētu FB, un domāju ka sen nav mute pielikta. Ieraugu Kārļa postu, nāku forumā skatīties- burnout's brauc ciemos!!!
A ko nu?
Ok, neesmu vēl iedziļinājies šitajā pasākumā un savos plānos uz attiecīgajiem datumiem, bet centīšos to izdarīt.
Ja vajag kko līdzēt platajā galā, droši dod ziņu- zini ka šo to esmu organizējis. Nesolu ka izdarīšu, bet uzklausīšu noteikti. Vispār jau varu uztaisīt pensionāru afterpārtiju ar pirtiņu un baļļu (pašam jau ar vairs nav tā kompresija kas agrāk). Kgan to varbūt paglabāt gadījumam ja būs daudz maziņās kurām vēsā naktī gribēsies siltu ūdens kubulu...
A ko nu?

Ok, neesmu vēl iedziļinājies šitajā pasākumā un savos plānos uz attiecīgajiem datumiem, bet centīšos to izdarīt.
Ja vajag kko līdzēt platajā galā, droši dod ziņu- zini ka šo to esmu organizējis. Nesolu ka izdarīšu, bet uzklausīšu noteikti. Vispār jau varu uztaisīt pensionāru afterpārtiju ar pirtiņu un baļļu (pašam jau ar vairs nav tā kompresija kas agrāk). Kgan to varbūt paglabāt gadījumam ja būs daudz maziņās kurām vēsā naktī gribēsies siltu ūdens kubulu...

Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs
ID 8 kādreiz bija
DarītsArchuks wrote:Ieliec to braucēju sarakstu un info pirmajā postā un tur tad arī apdeito

Naiswaldmenz wrote:Arī piesaku savu dalību šajā pasākumā.

Beidz čīkstēt - būsi vai nē ?vēja suns wrote:Opa-pā!!!... tikko pētu FB, un domāju ka sen nav mute pielikta. Ieraugu Kārļa postu, nāku forumā skatīties- burnout's brauc ciemos!!!
A ko nu?![]()

- VuskansDavis
Es nebūšu, cits pasākums pārcēlās, kuru palīdz organizēt

JāFretka wrote:
Beidz čīkstēt - būsi vai nē ?
ja saremontēšu čakaru, iebetonēšu pamatus, nomainīšu jumtu, uzsliešu sķūni, piedzīšu parādu, sarunāšu kas pieskata vēja kucēnu, pierunāšu Klāvu par savu +1
protams!
Cik saprotu, pēc atbrauciena un līdz mutes pielikšanai, būs kādas izdarības pa pilsētu? Man tiešām jāpagaida dažas dienas lai plānotājs sakārtojas, un tad uz to daļu noteikti varētu pievienoties. Naktīs man parasti ir ieplānots gulēt, tikai tas mēdz notikt dažādās vietās..
Ja nopietni, tad gribētos, bet ir vēl dažas lietas jāsaliek pa plauktiņiem. Nu vēlākais, es atbraucot tevi uzmeklēšu, un pateikšu ka esmu atbraucis.

Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs
ID 8 kādreiz bija
Labvakar. 
Cik daudzi no braucējiem gribētu izmantot Madonas kartingu trases kartingu nomu? Lai varam saprast - cik daudz laika tērēsim šim čekpointam vai varbūt netērēsim vispār!?
Info par kartingu trasi:
Piedāvājumā: 6 kartingi (mazlietoti, ar dzinējiem 270 cm3), ķiveres, speciālie kombinezoni.
Nomas maksa:
10 min. - 15 EUR
15 min. - 20 EUR
Kartingu trases garums: 1 km.

Ja būs daudz braukt gribētēju, tad mēģināsim sarunāt kādu atlaidi.

Cik daudzi no braucējiem gribētu izmantot Madonas kartingu trases kartingu nomu? Lai varam saprast - cik daudz laika tērēsim šim čekpointam vai varbūt netērēsim vispār!?

Info par kartingu trasi:
Piedāvājumā: 6 kartingi (mazlietoti, ar dzinējiem 270 cm3), ķiveres, speciālie kombinezoni.
Nomas maksa:
10 min. - 15 EUR
15 min. - 20 EUR
Kartingu trases garums: 1 km.

Ja būs daudz braukt gribētēju, tad mēģināsim sarunāt kādu atlaidi.

- simtdevindesmitais
Ja darbā nekas nemainīsies, tad braukšu! +1 sieracis būs
- OneLitreBeer
- Spam addicted