ValtersDeee e30 never ending story!
- AtmoBenzin
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: ValtersDeee e30 never ending story!
E30 ar standarta atsperēm izskatās liftots. Tur rodas tas mānīgums. Ar 40/40 sēdinājumu e30 izskatās tā kā no rūpnīcas(vajadzēja būt). Tā ka tev iznāk ka tev tur ir 10mm sēdinājums aizmugurē.
Tā ka viss ir tieši kā ir jābūt.

Kur tad lai dabūn aizmugurē zemākas atsperes? Zemāk par 60mm aizmugurei neesmu redzējis.AtmoBenzin wrote:E30 ar standarta atsperēm izskatās liftots. Tur rodas tas mānīgums. Ar 40/40 sēdinājumu e30 izskatās tā kā no rūpnīcas(vajadzēja būt). Tā ka tev iznāk ka tev tur ir 10mm sēdinājums aizmugurē.Tā ka viss ir tieši kā ir jābūt.

- AtmoBenzin
E30 aizmugurējās atsperes fleksēt nav ieteicams. Koiliem nauda nav.
Iegooglējot e30 ar 75/50 atsperēm visiem aizmugure ir normāla zema. Bet man ir kosmosā salidzinot ar citiem.
Rekur ir 75/50!
Priekša man ir aptuveni tāda, bet aizmugure pat tuvu tam nav.
Protams, bildē ir lielāki diski, bet anyway. :d

Fretka, tev pašam tak e30 arī bija cik atceros 75/50?

Iegooglējot e30 ar 75/50 atsperēm visiem aizmugure ir normāla zema. Bet man ir kosmosā salidzinot ar citiem.
Rekur ir 75/50!
Priekša man ir aptuveni tāda, bet aizmugure pat tuvu tam nav.
Protams, bildē ir lielāki diski, bet anyway. :d

Fretka, tev pašam tak e30 arī bija cik atceros 75/50?

Salīdzinājums nevietā. Tu noteikti ļoti labi zini kāda forma ir e30 aizmugurējām atsperēm! Ja viņas nofleksē, tad atsperes vairs uz nekā nefiksējas un uz lielākas bedres/pampaka viņas var izkrist...ttd wrote:Ieteicams nav arī lietot alkoholu, lol.
Fretkam, cik atceros, bija 75/70 or smth.

Tak beidz komentēt. Izdzēsies.ttd wrote:Ieteicams nav arī lietot alkoholu, lol.
Man bija 75/50, taču mans izskatījās vizuāli zemāks dēļ ix'a uzlikām, varbūt arī atsperēm bija cits ražotājs un atsperes bija mīkstākas, nezinu

Un atsperu forma nekad nav šķērslis

- Martinss
- Has thanked: 2 times
Kas ar amīšiem aizmugurē? Tie nav kaut kādi mega garie? Nesēž uz atboiņikiem?
Nē, amīšiem gājiens vēl ir liels!Martinss wrote:Kas ar amīšiem aizmugurē? Tie nav kaut kādi mega garie? Nesēž uz atboiņikiem?
Uzsēžoties uz bagažnieka vāka jau sāk izskatīties kaut cik normāli. Tātad vai nu jāmeklē cita ražotāja aizmugurējās atsperes vai vislaik aizmugurē jāved divas mazās, lai skats kaut cik normāls.

Viens labums tam augstumam ir - Var aizmugurē skrūvēties neceļot mašīnu augšā!

- VuskansDavis
Ja nekļūdos tad tam aparātam arī bija gāze, kas arī ir papildu sēdinājums aizmugurē.Fretka wrote:Tak beidz komentēt. Izdzēsies.ttd wrote:Ieteicams nav arī lietot alkoholu, lol.
Man bija 75/50, taču mans izskatījās vizuāli zemāks dēļ ix'a uzlikām, varbūt arī atsperēm bija cits ražotājs un atsperes bija mīkstākas, nezinu
Un atsperu forma nekad nav šķērslisPēc fleksēšanas uzkarsē ar autogenu un, kamēr karstas, pieloki galus šaurākus/platākus pēc vajadzības

- AtmoBenzin
Ja atsperes ir jaunas, tad viņas arī sasēdīsies nedaudz pēc tam kad pabraukās kādu laiku. Kad sāksi braukt ar to auto, tad varēsi arī satraukties.
Nezinu, man jau viss startā bija balansā un nebija tik izteikti dirsa gaisā, kā Valteram.
- AtmoBenzin
Man pagāja divas nedēļas braukāšanas kamēr nosēdās vēl pa kādiem 2 cm.
- Volfsburgs
- Been thanked: 5 times
Man zāģētās ar sedas kādas divas nedēļās bruakajot. Stavot īpaši nesēžas.

Šodien kaut kā paskatijos, nav nemaz tik traki tā dirsa augšā. Protams, gribas daaudz zemāk, bet uzlikšu vel bamperu ar balku, izpūtēju, aizmugurējos benķus un aizmugure jau sasēdīsies nedaudz.
Tagad ir uzstādīts mērķis, salikt visu tehniski braucamu līdz 16.augustam, un aizbraukt ar e30 uz 333 Drošas braukšanas skolu (jādzēš soda punkti). Drošvien būs interesanti tur ar e30 paslidināties pa ūdeni utt. Žēl tikai, ka bloķis nav!
Vizuāli šogad nekas netiks darīts vairs, jo skate tāpat beigsies tūlīt un jāliek e30 nost. Jāsāk celt augšā e34!

Tagad ir uzstādīts mērķis, salikt visu tehniski braucamu līdz 16.augustam, un aizbraukt ar e30 uz 333 Drošas braukšanas skolu (jādzēš soda punkti). Drošvien būs interesanti tur ar e30 paslidināties pa ūdeni utt. Žēl tikai, ka bloķis nav!

Vizuāli šogad nekas netiks darīts vairs, jo skate tāpat beigsies tūlīt un jāliek e30 nost. Jāsāk celt augšā e34!

- Martinss
- Has thanked: 2 times
Tu vēl aizmugurē varēji stiklu izņemt, izzāģēt grīdu un satraukties pēc tam, ka pakaļa nav vispār sasēdusies.VD177 wrote:Šodien kaut kā paskatijos, nav nemaz tik traki tā [censored] augšā. Protams, gribas daaudz zemāk, bet uzlikšu vel bamperu ar balku, izpūtēju, aizmugurējos benķus un aizmugure jau sasēdīsies nedaudz.