Rekorda e36 v2
- SmallDeree
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
- Rekords
Re: Rekorda e36 v2
Par vilku es nesauktu.. 
Man ir kārtīga vācieša komplekts- bembis un reksis

Man ir kārtīga vācieša komplekts- bembis un reksis

Es te neesmu
- Rekords
Auto viss forši.
Gāzē un brauc
Vienīgi atgadījās ķibele ar radiatoru.
Radiatora augšējā truba nosprāga nost ar visu stiprinājumu. Lai tiktu mājās uzskrūvēju to tālāk un braucu bez spiediena sistēmā.

Sitprinājums sadalījās tam pieskaroties, veca un nokalpojusi plastmasa.

Ja jau tika ņemts nost radiators, un liets ārā dzesēšanas šķidrums, tad izdomāju nomainīt arī ūdenssūkni un termostatu. Arī darba siksna bija jāmaina, kā arī spriegotāj rullītis, kurš bija vainīgs pie nepatīkamās skaņas, kas atgādināja dzeni motorā.

Kamēr biju bez šķidruma, nomainīju salona plastmasas, kuras bija pelēkas.

Tagad arī prasās melnos griestus.
Tā nu auto bija sagatavots Jāņiem, žēl ka tie neizpalika bez jaunām ķibelēm.
Atpakaļ ceļā dabūju mīksto, protams, tas ir sīkums, bet uz grantinieka mainīt riteni nav forši, jo domkrats visu laiku krīt iekšā, un čakars atrast cietāku pamatni, ja nav nekāda dēlīša, ģitāru negribēju izmantot.

Tad arī pamanīju jauku pārsteigumu:

Ir versija par to no kā tas ir, bet kad pamanīju biju jau 100km prom no tās vietas.
Kā arī pēc Jāņiem mazgājot auto pamanīju ka kāds ir iebuktējis brilli, izskatās ka ar celi, jo tas perfekti ietilpst tajā buktē, un nav arī skrāpējumu.
Nu neko darīt ar šīm problēmām, jāšķepselē pa robiem un jāizbauda, ko auto dod.

*ja kāds var piedāvāt konsoli ar 4 pogām + pogas, tad PM vai 26146872
Gāzē un brauc

Vienīgi atgadījās ķibele ar radiatoru.
Radiatora augšējā truba nosprāga nost ar visu stiprinājumu. Lai tiktu mājās uzskrūvēju to tālāk un braucu bez spiediena sistēmā.

Sitprinājums sadalījās tam pieskaroties, veca un nokalpojusi plastmasa.

Ja jau tika ņemts nost radiators, un liets ārā dzesēšanas šķidrums, tad izdomāju nomainīt arī ūdenssūkni un termostatu. Arī darba siksna bija jāmaina, kā arī spriegotāj rullītis, kurš bija vainīgs pie nepatīkamās skaņas, kas atgādināja dzeni motorā.

Kamēr biju bez šķidruma, nomainīju salona plastmasas, kuras bija pelēkas.

Tagad arī prasās melnos griestus.

Tā nu auto bija sagatavots Jāņiem, žēl ka tie neizpalika bez jaunām ķibelēm.
Atpakaļ ceļā dabūju mīksto, protams, tas ir sīkums, bet uz grantinieka mainīt riteni nav forši, jo domkrats visu laiku krīt iekšā, un čakars atrast cietāku pamatni, ja nav nekāda dēlīša, ģitāru negribēju izmantot.

Tad arī pamanīju jauku pārsteigumu:

Ir versija par to no kā tas ir, bet kad pamanīju biju jau 100km prom no tās vietas.
Kā arī pēc Jāņiem mazgājot auto pamanīju ka kāds ir iebuktējis brilli, izskatās ka ar celi, jo tas perfekti ietilpst tajā buktē, un nav arī skrāpējumu.
Nu neko darīt ar šīm problēmām, jāšķepselē pa robiem un jāizbauda, ko auto dod.

*ja kāds var piedāvāt konsoli ar 4 pogām + pogas, tad PM vai 26146872
Es te neesmu
- Rii
- Been thanked: 5 times
Rekords wrote: Atpakaļ ceļā dabūju mīksto, protams, tas ir sīkums, bet uz grantinieka mainīt riteni nav forši, jo domkrats visu laiku krīt iekšā, un čakars atrast cietāku pamatni, ja nav nekāda dēlīša, ģitāru negribēju izmantot.![]()
SpoilerShow

Spoiler
Show

NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Rekords normālā buržujā iekāpis, mainot radiatoru pie viena nomaina visu iespējamo
Jā, pie veikaliem vienmēr apskatos uz sāniem un potenciālajiem vaininiekiem - pipeles
Un Viduskonsole ar daudz pogām man ir

Jā, pie veikaliem vienmēr apskatos uz sāniem un potenciālajiem vaininiekiem - pipeles

Ja vajag novadīt, sarīkot un jebko izdarīt ar pasākumu, vai kautko noreklamēt - PM

- Martinss
- Has thanked: 2 times
Veikalā tālākais stāvvietās stūris un viss ir čībā.Mikelis wrote:Rekords normālā buržujā iekāpis, mainot radiatoru pie viena nomaina visu iespējamo![]()
![]()
Jā, pie veikaliem vienmēr apskatos uz sāniem un potenciālajiem vaininiekiem - pipeles![]()

- dzhonsons
Šķiet, ka Rekords Līgo vakarā nedaudz iesvinējies, pastrādājis pigorus. Ar pliku iesmu, dusmās, ka gaļas nav, saskrāpējis sānu un, gribot kādam sadot pa brillēm, ar celi pārmācījis auto nieres 

dzhonsons wrote:Šķiet, ka Rekords Līgo vakarā nedaudz iesvinējies, pastrādājis pigorus. Ar pliku iesmu, dusmās, ka gaļas nav, saskrāpējis sānu un, gribot kādam sadot pa brillēm, ar celi pārmācījis auto nieres
Ja vajag novadīt, sarīkot un jebko izdarīt ar pasākumu, vai kautko noreklamēt - PM

Konsolei var droši izgriezt papildus pogu vietas, ja nav citu defektu.
Pareizi darīji, ka izmantoji izdevību un samainīji siksnas un spriegotāju
Pareizi darīji, ka izmantoji izdevību un samainīji siksnas un spriegotāju

Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
- Rekords
Man jau vajag arī pogas. Negribās arī graizīties, paņemt konsoli ar visām pogām ir daudz vieglāk. Tā konsole nav jau arī piem. koka vai kāda cita retā 

Es te neesmu
- Rekords
Sen te nekas nav rakstīts 
Īsumā: Tikko izieta skate

tiek pārdots vai mainīts, tiecos uz maiņu, piedāvāt rwd, e30 kupeja skan ļoti labi.

Īsumā: Tikko izieta skate

tiek pārdots vai mainīts, tiecos uz maiņu, piedāvāt rwd, e30 kupeja skan ļoti labi.
Es te neesmu
- Rekords
Šodien varu sūtīt Notāram sms, bija patiešām perfekta diena.
Pirms braukšanas uz slimnīcu, atklājās ka manam auto numuri aizdevušies citā virzienā, smieklīgi norauti, ar līkām rokām, ka pat viss numuru rāmītis norauts, un aizmugurē tikai daļa no rāmīša palikusi.

Uzreiz zvans policijai, lai pieteiktu skādi.
Pēc tam, jauki pazvanīja atpakaļ tuvākais iecirknis un noskaidroja svarīgākos datus.
Tā arī nevēlējos auto atstāt, bez numuriem. Policijā teica, ka mājās drīkstu no iecirkņa aizbraukt. Tā nu atbraucu uz Madonu.
Kādēļ braucu vispār uz Madonu? Jo pie jauniem numuriem varēšu tikt tikai pirmdien.
JE-6257 vairs nebūs uz mana auto, cerams ielās, laupīšanāš arī neparādīsies.
Pirms braukšanas uz slimnīcu, atklājās ka manam auto numuri aizdevušies citā virzienā, smieklīgi norauti, ar līkām rokām, ka pat viss numuru rāmītis norauts, un aizmugurē tikai daļa no rāmīša palikusi.

Uzreiz zvans policijai, lai pieteiktu skādi.
Pēc tam, jauki pazvanīja atpakaļ tuvākais iecirknis un noskaidroja svarīgākos datus.
Tā arī nevēlējos auto atstāt, bez numuriem. Policijā teica, ka mājās drīkstu no iecirkņa aizbraukt. Tā nu atbraucu uz Madonu.

Kādēļ braucu vispār uz Madonu? Jo pie jauniem numuriem varēšu tikt tikai pirmdien.
JE-6257 vairs nebūs uz mana auto, cerams ielās, laupīšanāš arī neparādīsies.

Es te neesmu
- Rekords
Lai beņu, kādu veikalu, vai pat mašīnu zagtu. Tas ir vienīgais, kam redzu iemeslu.GG. wrote:Tev lukturis svīst ciet.
Ja nopietni, tad vienkāršikāpēc lai kādam vajadzētu raut nost numurus?

Galvenais, ka tie numuri ir galīgi prasti, bet nu lai jau kādam labi kalpo, un mani nevaino tajā ko neesmu izdarījis.

Es te neesmu
- GG.
- Been thanked: 5 times
Tādam mērķim, loģiskāk šķiet no kāda šrota vai pamestas mašīnas noskrūvēt, nevis raut nost mašīnai, kas tiek lietota.Rekords wrote: Lai beņu, kādu veikalu, vai pat mašīnu zagtu. Tas ir vienīgais, kam redzu iemeslu.
- OneLitreBeer
- Spam addicted
Nav vērts meklēt loģiku idiotu darbībāsGG. wrote:Tādam mērķim, loģiskāk šķiet no kāda šrota vai pamestas mašīnas noskrūvēt, nevis raut nost mašīnai, kas tiek lietota.Rekords wrote: Lai beņu, kādu veikalu, vai pat mašīnu zagtu. Tas ir vienīgais, kam redzu iemeslu.

Vecs Sūds