Ch.: 328i e36 [daily wagon]
Re: Ch.: 328i e36 [daily wagon]
Sūds.
Es domāju,ka tev ir pēdējais laiks sapist e36 vai uzspridzināt gaumes sajūtu- uzliec JDM stila dickus!
Es domāju,ka tev ir pēdējais laiks sapist e36 vai uzspridzināt gaumes sajūtu- uzliec JDM stila dickus!
Tas ir unikāls disku modelis, visā pasaulē tikai vienā eksemplārā, tapis turpat tajā vakarā, 5 minūtes pirms bildes uzņemšanas.Fetka wrote:Un nepūt man te pīlītes, ka tas disks fonā ir "tā netīšām mētājās" nolikts fonāCh. wrote:Vakar dabūta paciņa no psih-arno!![]()
SpoilerShow
Ja tie tiešām būs 2 piece diski, es pilnīgā nopietnībā Tev apzagšu garāžu un savākšu tikai tos diskus. Sex

Sodit slidgultnus uz spiediena
Es Tev iesaku nopietni to apsvērt, aprunājoties ar Image
:biezo_izklaides:

- howitzer
- M30
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
ROTA`s varētu uzmest...

Un tos OEM sūddiskus, kuri ir vienmēr un visiem, beidzot nodot karotēs...

Un tos OEM sūddiskus, kuri ir vienmēr un visiem, beidzot nodot karotēs...

"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi

plusiņš.howitzer wrote:ROTA`s varētu uzmest...Un tos OEM sūddiskus, kuri ir vienmēr un visiem, beidzot nodot karotēs... SpoilerShow
Uz e36 vēl nereāli labi izskatijās corvette diski.
Ja ir šāda problēma, parasti pietiek ar 3mm vai 5mm universālajiem flančiem. Maksāja viņi senāk 3Ls/gab.Ch. wrote:Vakar dabūta paciņa no psih-arno!![]()
a) likt citus diskus (gribu r17)
b) likt flančus + zemākas riepas

Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!

Tas tikai apliecina, ka divus e36 nevajag , no viena jāatbrīvojas

Un vēl to, ka pelēki centri labi izskatās uz tumši zila toņa virsbūves un PuiKkaa uz sava touringa jāatstāj oem tonis bbsiem.
- AtmoBenzin
- Been thanked: 0
- GG.
- Been thanked: 5 times
Tev abi e36 ir vienā krāsā? Ja tie būtu mani, un viņi būtu vienā krāsā, es viņiem uzliktu vienādus diskus. Uztaisītu pilnīgi vienādus, apart from the body type.
ha, nē.GG. wrote:Tev abi e36 ir vienā krāsā? Ja tie būtu mani, un viņi būtu vienā krāsā, es viņiem uzliktu vienādus diskus. Uztaisītu pilnīgi vienādus, apart from the body type.

kupeja ir montrealblue (tobish zila), bet tourings ir madeiraviolet (tobish violēts). Bet netīri viņi abi izskatās vienādi.

Sodit slidgultnus uz spiediena
Vienu dienu tieši par šito iedomājos. Ieķer vēl sedanu, kompotu, kabrio un būs nenovērtējams komplektsGG. wrote:Tev abi e36 ir vienā krāsā? Ja tie būtu mani, un viņi būtu vienā krāsā, es viņiem uzliktu vienādus diskus. Uztaisītu pilnīgi vienādus, apart from the body type.

Kad gājām no rimī, tad es pie sevis nodomāju, ka izskatās ļoti līdzīgi kā otrs e36, bet pateicu nepareizi
Bet jā, dzīvē izskatās daudz labāk. Es jau saku, ka vajag vēl zemāk, tas nekas, ka jau tagad apakša sitas pret guļošajiem un bampers šļūc

Bet jā, dzīvē izskatās daudz labāk. Es jau saku, ka vajag vēl zemāk, tas nekas, ka jau tagad apakša sitas pret guļošajiem un bampers šļūc

- mbertulis
- Dubultaģents
- Been thanked: 0
Atstāj uz touringa st 5 un kupejai meklē st21. 

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

Taj' priekšējā arkā tak galvu var iebāzt
:jaaseedina: 

Ja vajag novadīt, sarīkot un jebko izdarīt ar pasākumu, vai kautko noreklamēt - PM

- howitzer
- M30
- Been thanked: 1 time
Es saku, ka no kupejas vajag uztaisīt piekabi... 
Ch, tas auto tāpat tiek metināts, tā kā turpināt pucēt ne lol nau werc!

Ch, tas auto tāpat tiek metināts, tā kā turpināt pucēt ne lol nau werc!

"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown