Krizix Mercedes w123 3.0D Wagon
Re: Krizix Mercedes w123 3.0D Wagon
tak palasi to, ko tev ieteica
nav liela jēga smērēt kaut ko. Kaut ko vari sētas stabam smērēt virsū 
Ir skaidrs, ka tu vēl tikai mācies, bet nu tad mācies darīt pareizi nevis mācies darīt nepareizi..

Ir skaidrs, ka tu vēl tikai mācies, bet nu tad mācies darīt pareizi nevis mācies darīt nepareizi..

nu man naudas tik pat kā nav lai sapirktos kautkādus krutās pretkorōzijas gruntis.karlis wrote:tak palasi to, ko tev ieteicanav liela jēga smērēt kaut ko. Kaut ko vari sētas stabam smērēt virsū
Tad jēga tagad kaut ko darīt, ja pēc laika tas būs jādara vēlreiz vai arī taisi pirkt/pārdot variantā?krizix wrote:nu man naudas tik pat kā nav lai sapirktos kautkādus krutās pretkorōzijas gruntis.karlis wrote:tak palasi to, ko tev ieteicanav liela jēga smērēt kaut ko. Kaut ko vari sētas stabam smērēt virsū
nu nakamreiz kad kautko darīšu nopirkšu tās labās gruntis. nejau es tagat kasīšu nost visu špakteli kur es nedēļām ilgi esmu apstrādājis.essential wrote:Tad jēga tagad kaut ko darīt, ja pēc laika tas būs jādara vēlreiz vai arī taisi pirkt/pārdot variantā?krizix wrote:nu man naudas tik pat kā nav lai sapirktos kautkādus krutās pretkorōzijas gruntis.karlis wrote:tak palasi to, ko tev ieteicanav liela jēga smērēt kaut ko. Kaut ko vari sētas stabam smērēt virsū

- GG.
- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
Gadījumā nesanāk tā, ka Tu to ar otu uzsmērēto grunti slīpējot, lai dabūtu gludu, izberz citā vietā līdz metālam, tad atkal smērē virsū to grunti utt, utjp?
Prieks, ka atdzīvini šo w123, bet varbūt tiešām, ir labāk nedaudz pagaidīt, lai varētu izdarīt ar kārtīgiem materiāliem
Prieks, ka atdzīvini šo w123, bet varbūt tiešām, ir labāk nedaudz pagaidīt, lai varētu izdarīt ar kārtīgiem materiāliem

izlīdzināt man izdodas. bet ja slīpē špakteli tad citreiz izberžās apkārt tai vietai. tas ko tu pateici man liekas būtu kulšanas uz vietas.GG. wrote:Gadījumā nesanāk tā, ka Tu to ar otu uzsmērēto grunti slīpējot, lai dabūtu gludu, izberz citā vietā līdz metālam, tad atkal smērē virsū to grunti utt, utjp?
Kulšanās uz vietas manā skatījumā ir tas, ko Tu dari tagad. Vēl precīzāk - kulšanās pa apli.
Protams, ja par daudz brīvā laika un gribas ņemties un mācīties no kļūdām pastāvīgi, variants nav slikts.
Protams, ja par daudz brīvā laika un gribas ņemties un mācīties no kļūdām pastāvīgi, variants nav slikts.
- Focus
- bez Jumta
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Un tu gribi teikt ka katrreiz pirms spakteli likt, tu uz plikaa metaala smeeree to bruuno? Tas tak galigi nav vajadziigs. Shpaktelee mierigi virsuu un nejaaj praatu ar to grunti.krizix wrote:izlīdzināt man izdodas. bet ja slīpē špakteli tad citreiz izberžās apkārt tai vietai. tas ko tu pateici man liekas būtu kulšanas uz vietas.GG. wrote:Gadījumā nesanāk tā, ka Tu to ar otu uzsmērēto grunti slīpējot, lai dabūtu gludu, izberz citā vietā līdz metālam, tad atkal smērē virsū to grunti utt, utjp?
Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
Cerams, ka tā grunts ir uz vienas bāzes ar auto krāsu, citādāk var sanākt vēl lielāka čakarēšanās, kad uzpūšot krāsu, tev to visu uzraus augšā. 

Bez mašīnām mūsdienās nav iedomājams pilnīgi nekas... 

nu es vel pūtīšu virsū pildošo grunti pāri visam spārnam.Janx wrote:Cerams, ka tā grunts ir uz vienas bāzes ar auto krāsu, citādāk var sanākt vēl lielāka čakarēšanās, kad uzpūšot krāsu, tev to visu uzraus augšā.
šodien mersis tikka izdzīts arā pasauļoties. bija jaiedzen sierra garažā paskrūvēt.

tagat jāgaida siltāks laiks lai var nomazāt mersi. un arī lai garažā dabūtu temperatūru piemērotāku krāsošanai.

tagat jāgaida siltāks laiks lai var nomazāt mersi. un arī lai garažā dabūtu temperatūru piemērotāku krāsošanai.
tagat esmu nopūtis ar grunteni. sanāca mazliet grubuļaini. laikam vajadzēja vairāk šķīdinātāju likt klāt. nu tas nekas ta pat biju ieplānojis slīpēt visu ar smilšpapīru tikkai tagat vairāk darba būs.

tagad atstāšu lai pažūst. iespējams kāda 7dienā sākšu slīpēt.

tagad atstāšu lai pažūst. iespējams kāda 7dienā sākšu slīpēt.
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Tev ir visas iespējasR_89 wrote:Man ar šitādu sāk gribēties, protams, arī kūtiņu

Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit