FRETKAS OPEL IERAKSTS 2.2E

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

smash
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: FRETKAS OPEL IERAKSTS 2.2E

Post by smash »

Fetka wrote:
J.K.jr.bad. wrote:Šķiet, ka pirms dienas vai divām šito opeli redzēju skumjie stāvam Nīcgales ielā. Kas tad bija noticis?
Riepa bija cauri un nolaida gaisu, zapaskas līdzi nebija, tāpēc nācās gaidīt kādu izpalīdzīgu cilvēku. Liels paldies userim Smash, Opelis ir atpakaļ ielās, pāris foto Kretīns varētu iemest no šīs dienas izdarībām :naac:

yes yes,nav par ko! 8) opels tiri smuks :)
Visa veida apdruka uz praktiski jebkura auduma virsmas kā arī Uzlīmes!
Un protams arī Izgatavoju Flančus visiem auto,visos izmēros,visās konfigurācijās. 5mm-110mm biezumā. /// PM vai 22oo2959 ///
Forwox

Post by Forwox »

nē, nē, šis pOpelis patīk ne pa jokam. Labs, gaidu turpinājumu. :naac:
flickr :drive:

- E30 318is
- E36 318i->(is)
Fretka

Post by Fretka »

Bet tā kā te dažiem laukos nav interneta, bilžu laikam nebūs :aiwa: :3_dienu_putenis_Madonā:
*Sicram
Has thanked: 3 times

Post by *Sicram »

Fetka wrote:Bet tā kā te dažiem laukos nav interneta, bilžu laikam nebūs :aiwa: :3_dienu_putenis_Madonā:
Kur tas ir ?
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007

Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Rekords

Post by Rekords »

Madonaa :aiwa:
Es te neesmu
ttd
Spam addicted

Post by ttd »

Rekords wrote:Madonaa :aiwa:
Jā, sapartām, bet kur ir tā Madona? :hvz: :lauki: :cēsis_spārda:
J.K.jr.bad.
Been thanked: 1 time

Post by J.K.jr.bad. »

Vispār radās doma:

Varbūt var tevi un vēl dažus citus louraiderus ielūgt dažas ielas izšķūrēt? :reeka:
J.K.jr.bad.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:offtopic:
Gustiņš

Post by Gustiņš »

Es šodien kā reiz gar ADparts nedaudz patīrīju sniegu :naac: Vienvārdsakot visur nedaudz samazinu rises :D
Kautkā pie dirss, Tu uzvari par collu, vai jūdzi. Uzvara ir uzvara. / Dominiks Toreto /
Fretka

Post by Fretka »

Nu ko, ilgi gaidītais (es tā ceru) apdeits ir klāt :)
(tiem, kam stāsts par tehniskajām problēmām neinteresē, varat rullēt uz leju, tur būs bilzjuki)

Mēnesi auto mētājās servisā, jo nesanāca atrast īsto problēmu, kāpēc auto nevēlās strādāt. Sākumā diezgan vieglprātīgi servisa mehāniķis noteica, ka tas noteikti ir degvielas sūknis, taču tā nebija un nācās meklēt nākamo problēmu.
Pēc tam piepildījās jau iepriekš mana drauga izteiktais minējums, ka vajag paskatīties vadus uz komutatoru, tāpat arī spoli. Jap, vados bija iemeties pilnīgs zaļais, tas arī tika novērsts. Nez kāpēc mehāniķi bija ķērušies klāt GMM - nevis to pārbaudīt, bet gan sagrozīt skrūvi, kuru teorētiski nav paredzēts vispār aiztikt. Nu neko, sagrieza tā, lai motorā gāž vairāk benzīna, taču tad aizdomīgā kārtā nobruka arī ECU - sprauslas atvērās un nevērās ciet, līdz ar to aizlēja motoru pilnībā. Paldies lietotājam "Andza", kurš man bija gatavs ar laiku atdot gandrīz vai visu 22E dzinēju :D, taču paņēmu tikai provodku, GMM (kas vēlāk ļoti labi noderēja :cool:) un vadības bloku, jo savam motoram kompi nevarēju atrast - pilnīgākā raritāte un man iedotajam kompim štekeris bija garāks, līdz ar to bija jāvelk arī Andzas motora provodka. Mehi saprata, ka tas nav pie vainas, taču pie vainas bija cits ECU (es tiešām nezinu, kā izskatās un kur atrodās otrs kompis/bloks?, taču šrotā tādus divus iedeva pa 5ls).
Beigu beigās samainīja to un viss aizgāja, auto vairs nerijās ciet pie augstākiem apgriezieniem un iet kā puķīte :cool: Lai arī šajā servisā man labs paziņa piešķīra labas atlaides, vairs negribu tur atgriezties tikai tāpēc, ka viss tiek čakarēts un netiek veikta normāla diagnostika - lieka naudas izmešana un staigāšana kājām veselu mēnesi :zars:

Vakar ar Kretiinu ielīdām viņa garāžā un nedaudz paballējām :D , galu galā nokrāsojām lukturus tā, kā es vēlējos + sakrāsojām diskus, par rezultātu man arī prieks :)

Tā kā iepriekš īpaši nepieliku roku disku pārkrāsošanai, ātri vien krāsa leca nost un viss sāka rūsēt - aptuveni tā viņi izskatījās pirms pārvērtībām :

Image

Tad nu sākām slīpēt nost rūsu, tad jau ķērāmies pie kārtīgas kārtas grunts un pēc tam arī krāsas. Rezultāts šāds :)

Image
Paldies lietotājam Ch. (bmwpower) par disku vāciņiem, tas vairāk kā pagaidu variants, jo īsti virsū man viņi neder (paliek ievērojama sprauga starp disku un vāciņu), vēlāk meklēšu kādus hroma kalpakus (ja kādam ir, droši varat piedāvāt!)

Tad arī gribējās pamainīt neglīto lukturu izskatu, viennozīmīgi izvēlējāmies "all red", viss kārtībā :cool:

Image

Pagaidām pa lielam tas arī viss, kad pazudīs sniegs, tad tiks pārmetinātas aizmugurējās arkas (tur ir diezgan lielas šausmas un tukšums :D), varbūt jāmēģina atrast priekšējais fartuks vai jātaisno tas pats + jāatrod reste, kuru esmu pazaudējis priecājoties par sniegu :D + vēl šādi, tādi pribambasi :)
Ak jā, aizmirsu piebilst, ka arī spoileris (laikam no Asconas) tika atrasts un nesen uzstādīts :)

Te būs šodienas bildes ar to, kā auto šobrīd izskatās. Pašam besī, ka auto ir džips, taču ar šādām, kantainām arkām + 65 profila riepām virsū neko īpaši tur vairs nepadarīsi :)

Image

Image

Paldies visiem, kas palīdzēja - Kretiins, Abit, ka-ska, Andza, u.c. :)

Image
*Sicram

Post by *Sicram »

Davaj nobildē kā izskatās, kā spīd lampa kad ieliec atpakaļ gājienā, un kā pagrieziens spīd :naac: :D :tavs_padoms_tiks_ņemts_vērā: Un tieši KĀDU balonu tu izmantoji :shura:
PM vai 29764007

ttd
Spam addicted

Post by ttd »

Nevaru saprast... Viss, kam uzlikt tādus diskus un sarkanus lukturus izskatītos tik feini? :hvz: Un, jā, tas spoileris ir no Asconas. Kas nozīmē, ka ascona nav diži šaurāka, kas mani izbrīna. :urb: Jūtu, ka man arī vajag metinātos diskus un opeli atkal. :aiwa: :shura_shpikotaajs:
Nixon

Post by Nixon »

Ir labs - ilgi gaidīju, kad taps aizmugurē sarkanie lukturi. :cool: No aizmugures riktīgs badass ar to astīti... :yo: Tiesa gan, ka vajag vēl zemāku. :hvz:
Image
Klavz

Post by Klavz »

šitā slapjā asfalta krāsa un all red lukturi ir vienk win, ļoti patīk kā iet kopā :cool:

atgādina savējo ex
Spoiler
Show
Image
*Sicram

Post by *Sicram »

Klavz wrote:šitā slapjā asfalta krāsa un all red lukturi ir vienk win, ļoti patīk kā iet kopā :cool:

atgādina savējo ex
Spoiler
Show
Image
Linku salaboju
PM vai 29764007

Fretka

Post by Fretka »

*Sicram wrote:
Klavz wrote:šitā slapjā asfalta krāsa un all red lukturi ir vienk win, ļoti patīk kā iet kopā :cool:

atgādina savējo ex
Spoiler
Show
Image
Linku salaboju
Superīgi ! Bet varbūt ne šajā topikā ?
Pačeko PM !

Paudies par ašajiem komentiem,
Nixon - viss kārtībā, pavasarī džipisms tiks novērsts :)
Eglitis

Post by Eglitis »

Servisa nosaukumu studijā - tautai jāzina savi varoņi

umm jā, opipele jau sāk pēc kaut kā arī izskatīties, lai nenolaižas rokas, pietiek laiks un laiks :naac:
mk2_frukts

Post by mk2_frukts »

izskatas ļoti labi. :cool: ir ari opelim cienigas arkas aizmugure. :D
VW Bora variant IR editon
GG.
Been thanked: 5 times

Post by GG. »

Uzvara!

BTW es zināju, ka "sudrabiņā" diski izskatīsies bomba. Kad ieraudzīju bildi no sākuma domāju, ka tu esi ielicis zagtu bildi ar to kā tu gribi lai viņi izskatās. Tad pamanīju CD uz spārna un sapratu ka īstie. :O
Ch.
Been thanked: 1 time

Post by Ch. »

izpūtējs imho izskatās anāli bet viss pārējais ir bomba. ar attiecīgu klīrensu pavasarī vispār būs mega win. :)

Ar cieņu,
ch. (bmwpower)
:lol:

p.s. Tad vāciņus ņemsi?
Sodit slidgultnus uz spiediena
NabagsBezVento
Spam addicted

Post by NabagsBezVento »

izskatās ka arkām tāpat jau daudz nav atlicis, met virsū kniedētās arkas :yo:

Bez atlaides nebūtu sanācis tev neadekvātu ciparu vecam opelim samaksāt par visiem remontiem? :/
*Sicram wrote: izdomā parakstu.. :|
Locked