e30studenta E30

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

Fretka
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: TTD E30 Kašiņš

Post by Fretka »

Tev pavaroti tālajos :emo:
ttd
Spam addicted

Post by ttd »

Fetka wrote:Tev pavaroti tālajos :emo:
Bez tiem nekur. :naac:
GG.
Been thanked: 5 times

Post by GG. »

ttd wrote: Jāskatās, kas sanāks. Katrā ziņā, kaut kas vēl būs klāt, jo to vienkārši prasās. Ir doma ar melniem, caurspīdīgiem logo nolīmēt(uzprintēt uz līmplēves) tās sadauzītās durvis(līdzīgi kā stickerbomb, tikai ar logo). Pielikumā var redzēt jau kaut kādus salasītos logo.
Sorry, bet ar šito toč būs Cēsis Hard Core :-|

Sameklē kādus glītus diskus, kautvai Borbet A un visas domas par stikerbombiem atkritīs. :cool:
ttd
Spam addicted

Post by ttd »

GG. wrote:
ttd wrote: Jāskatās, kas sanāks. Katrā ziņā, kaut kas vēl būs klāt, jo to vienkārši prasās. Ir doma ar melniem, caurspīdīgiem logo nolīmēt(uzprintēt uz līmplēves) tās sadauzītās durvis(līdzīgi kā stickerbomb, tikai ar logo). Pielikumā var redzēt jau kaut kādus salasītos logo.
Sorry, bet ar šito toč būs Cēsis Hard Core :-|

Sameklē kādus glītus diskus, kautvai Borbet A un visas domas par stikerbombiem atkritīs. :cool:
Neizskatās, ka kāds no tiem abiem notiks. :D Līmēšana atkrīt, jo vnk šausmīgi iepatikās, kā izskatās tagad(tik jāpiešancē vēl šis tas, bet ziemai būs zaibis), diski atkrīt, jo nav naudas tam. :emo:
krissis

Post by krissis »

augstums :yo:
Ja jums ledusskapī nekā nav, paņemiet laša fileju :D
Nixon

Post by Nixon »

Ir labi, gribu vēl bildes. :urb: Stulbi, ka uz E30 neder E34 bleķinieki. :5x120: :emo:
Image
e30students
Spam addicted

Post by e30students »

ttd wrote:
e30students wrote:m10 motoriem gadījumā nebija dzelzs karteris? Griez tik vitokus nost un laid pasaulē !
Nu plastmasas jau nav, bet aizsardzību tapat vajag. Pannu nelikšu, bet aizsargkonstrukciju uzmetināšu.
Dzelzs un alumīnijs ir divi dažādi metāli :roll:
es ar savu zhiku ta izvreseetu to liikumu... ka bumeri vareetu braukt majaas
ttd
Spam addicted

Post by ttd »

e30students wrote:
ttd wrote:
e30students wrote:m10 motoriem gadījumā nebija dzelzs karteris? Griez tik vitokus nost un laid pasaulē !
Nu plastmasas jau nav, bet aizsardzību tapat vajag. Pannu nelikšu, bet aizsargkonstrukciju uzmetināšu.
Dzelzs un alumīnijs ir divi dažādi metāli :roll:
nu jā, bet domāju, ka visiem skaidrs, ka m10 nāk bļeķinieks. Alumīnijs tajā laikā... :emo:

Lai kā nebūt - šovakar ķēros klāt izpūtējam. Bija jāmetina iekšā viens bundulis(izprātojām, ka tas varētu būt vainīgs pie patēriņa lielā, kad abas pludiņkameras darbojās). Tad nu atradu garāžā vienu bunduli, kas, cik pa murgiem atceros, ka it kā tika atvests no audi 80. Cik tur taisnības - hrenviņzin. Bet nu nekā labāka nav - jāmet tas pats iekšā. Pie reizes arī izpūtējam trubas un līkumus pārmetināju(lai nav jāgāž uz sāniem, bet stāv taisni un ir tuvāk virsbūvei). Tagad vairs nekādas skaņas nav, ja neskaita tizlo karbiņa takšķēšanu. Bet, kad izbraucu no telpas un iedevu dirkā - uzreiz jutu atšķirību. Motors patiešām griezās! :naac: Gan jaudas ziņā, gan apgriezienu - tagad pat ar to vienu pludiņkameru varu dabūt mierīgi līdz 5-6k rpm. Rīt jāuzliek otra. Redzēs, kas notiks. :emo:

Piedzīvojumi ar sēdinājumu jau tagad ir pa pilnam. Kādas reizes 6as jau gar sliekšņiem un grīdu dzirdējis, kā nostrīķē, kādas 4as reizes aizķerta manis piekombinētā lūpa utml. :emo:

Nezinu vai es minēju, bet tagad ar tiem jaunajiem amīšiem krietni grūtāk griežas stūre un taisnojas ārā baigi ātri. Kas ir, pamatā, priecējoši, jo varēs normālāk ziemā šķērēt. :yo:

Viņš dzīvē ir krietni zemāks, kā bildēs izskatās. :hvz: Un Kašiņš šonakt tika arī nomazgāts. Pēdējā bildē vēl nav mazgāts. :P
Attachments
IMG_0318.jpg
IMG_0317.jpg
IMG_0316.jpg
Janx

Post by Janx »

Pa kādām bordām/bezceļiem tu brauc, ka tev sliekšņi skaras klāt? :D
Bez mašīnām mūsdienās nav iedomājams pilnīgi nekas... :D
Rii
Been thanked: 5 times

Post by Rii »

+1 kur un kā ir jābrauc, lai ar tādu setupu ķertos :D
NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
ttd
Spam addicted

Post by ttd »

Rii wrote:+1 kur un kā ir jābrauc, lai ar tādu setupu ķertos :D
Es tak saku - bildēs nevar redzēt. Man oriģinālajai lūpai tur ir papildinājums un tas ir ~4 pirkstu augstumā no zemes. :emo:

Un tādi ceļi ir mums, Cēsīs. :emo:
Nixon

Post by Nixon »

Četri pirksti ir daudz, vecīt... :urb:
Image
Un izskatās, ka aizmugurē to izpūtēju var nomainīt, nepaceļot auto. :emo: Tu laikam nemāki fleksi. :shura:
Image
ttd
Spam addicted

Post by ttd »

Nixon wrote:Četri pirksti ir daudz, vecīt... :urb: Un izskatās, ka aizmugurē to izpūtēju var nomainīt, nepaceļot auto. :emo:
Tu laikam nemāki fleksi. :shura:
Pakaļu negribu aiztikt vēl. Tur ir plānā citādāka veida sēdināšana. Pašlaik divi varianti tam ir. :naac:

Un ar sēdinājumu man pietiek - neesmu tas, kas pieradis vērot ceļa reljefu. :pārāk_bieži_brauc_ar_kvatru: :shura:

Un wheelgaps būs 0, kad uzliks normāla izmēra balnus. Tagad tie R14 175/60 ir ļoti, ļoti mazi. Ar 185/65 būtu pilna arka :naac:
krissis

Post by krissis »

ttd wrote:
Spoiler
Show
Nixon wrote:Četri pirksti ir daudz, vecīt... :urb: Un izskatās, ka aizmugurē to izpūtēju var nomainīt, nepaceļot auto. :emo:
Pakaļu negribu aiztikt vēl. Tur ir plānā citādāka veida sēdināšana. Pašlaik divi varianti tam ir. :naac:

Un ar sēdinājumu man pietiek - neesmu tas, kas pieradis vērot ceļa reljefu. :pārāk_bieži_brauc_ar_kvatru: :shura:

Un wheelgaps būs 0, kad uzliks normāla izmēra balnus. Tagad tie R14 175/60 ir ļoti, ļoti mazi. Ar 185/65 būtu pilna arka :naac:
Arka ir jāaizpilda ar disku nevis riepu , vecīt :lol:
Ja jums ledusskapī nekā nav, paņemiet laša fileju :D
Nixon

Post by Nixon »

Es nez, kad es nozāģēju savam pirmajam Bembim atsperes, arī sākumā likās zemu, bet pēc tam gribēju vēl zemāk. :naac:

Nu, ar to wheelgapu es domāju tos pirkstus starp lūpu. :shura: Un krissisam ir taisnība... :lol: Vajag lielāka izmēra diskus un mazu gumiju, bet par cik Tev tas ir ziemas dranduļets, tad jau nevajag.
Image
ttd
Spam addicted

Post by ttd »

krissis wrote:
ttd wrote:
Spoiler
Show

Arka ir jāaizpilda ar disku nevis riepu , vecīt :lol:
Nav pa rokai nekas lielāks par r14 ar 4x100 un ziemenēm. :hvz:

Nu ziemas gluži nebūs, būs ilgāk, domājams, bet uz vasaru tad arī var skatīties normāla izmēra diskus un normālāku sēdinājumu.
Fretka

Post by Fretka »

Tu tak tikko teici, ka ir zems un visur apakša ķerās : braukaa_pa_celmiem: :aiwa:
ttd
Spam addicted

Post by ttd »

Fetka wrote:Tu tak tikko teici, ka ir zems un visur apakša ķerās : braukaa_pa_celmiem: :aiwa:
Es ar to bijudomaajis sedinatas atsperes un pakaljaa arii amiishus.
ttd
Spam addicted

Post by ttd »

Rekur vēl dažas bildes. :naac:

Pirmajā es tur nonācu pie slēdziena, ka švaki nāk atpakaļ bremžu cilindri.

Otrajā bildē centos tik tikko iebildēt ar fočiku, kuru dabuju no čoma(bēdīgs fočiks), bet te bez statīva nekādi nevarēja iztikt, bildi nācās attālināt, jo bija izplūdusi(protams, tāda ir joprojām). Pa dienu provēšu, ko labāku dabūt ārā, jo no sava iekostā ābola pirmās versijas, neko fiziski nevar izspiest. :naac: Besī, ka vairs netieku pie nevienas dslr.

Jāiet gulēt, rīt plānots ceļojums uz Alūksni. :emo:
Attachments
2012-11-16 15.23.22.jpg
zyrgs1.jpg
zyrgs1.jpg (54.32 KiB) Viewed 4928 times
Melnais

Post by Melnais »

Ja esmu pareizi sapratis, mēs esam autotūninga portālā... :|
Post Reply