Ko tu man te piepisies?Fetka wrote:Un kā tev liekas ?howitzer wrote:Cietāks arī ir vai tikai zemāks?:shura_iemacies_fiziku:

Ko tu man te piepisies?Fetka wrote:Un kā tev liekas ?howitzer wrote:Cietāks arī ir vai tikai zemāks?:shura_iemacies_fiziku:
e36 šajā sezonā vairs nekas netiks darīts.al13n wrote:e36 vairs netiek aiztikts?
Nav tik traki, izpuvusi ir tikai viena arka, pasažiera durvju stūris un aizmugure tur zem lampas, jo ir bijis sists. Grīda ir baigi nice, sliekšņi arī ir ok.. Bagažnieka iekšpuse arī laba.. utt.Klavz wrote:atspiežoties pret sierru roka neiziet cauri?tas tā paskatoties uz aizmuguri
![]()
jābūt labam gāžamajam
Nu kas vēl nav skaidrs - lai pārvietotu savu pakaļu ziemā,kamēr šis atpūtīsies sausā garažāZazaaks wrote:es laikam esmu stulbs![]()
Bet, visa si kombinacja siers+fleksis+lauku pieskariens= nu nafig to vajag?
Zazaaks wrote:Lai visus uzturetu top-zustand , un katrai dzives situacijai butu savs![]()
Isa satura par manu auto pedanta idiotismu - labak nerunasim![]()
kas man nav skaidrs - kapec cakareties ar "tuningu", ja tas ir ziemas auto, kuru pec paris menesu kalposanas, vajag atdot gadigajas tolmeta rokas?
P.S. atsperu zagesana mana stulbaja prata nu nekadi nav saprotama
ch wrote:primārais uzdevums ir dabūt sierru kaut cik normālā paskatā, lai nav ziemā jābrauc ar papīra maisu galvā.
Un tagad varētu padomāt, ka nav jābrauc ar papīra maisu galvā!Focus wrote:Zazaaks wrote:Lai visus uzturetu top-zustand , un katrai dzives situacijai butu savs![]()
Isa satura par manu auto pedanta idiotismu - labak nerunasim![]()
kas man nav skaidrs - kapec cakareties ar "tuningu", ja tas ir ziemas auto, kuru pec paris menesu kalposanas, vajag atdot gadigajas tolmeta rokas?
P.S. atsperu zagesana mana stulbaja prata nu nekadi nav saprotamach wrote:primārais uzdevums ir dabūt sierru kaut cik normālā paskatā, lai nav ziemā jābrauc ar papīra maisu galvā.