lm e36 325
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Re: lm e36 325
Tu neko nesaproti 

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- mbertulis
- Dubultaģents
- Has thanked: 0
No porkas der tikai dzeltens. 

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

- howitzer
- M30
- Been thanked: 1 time
Kurā vietā saku, ka vajag spilgtu?Rihy wrote:Howitzer, atkal Tu nonāc pretrunā ar sevi. Saki, ka vajag spilgtu, bet iesaki melnuMelns BMW ir garlaicīgs, tādu ir ļoti daudz un melni BMW kā trases auto izskatās slikti

"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi

モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
Visiem liels paldies par piedāvātajiem variantiem 
Focus - man galvenais bija tas, ka pats visu varu izdarīt un pamācīties, pieredzei tas būs tikai ieguvums. Plus naudas ziņā tas iznāks ar plusa zīmi - gandrīz tikai par nepieciešamo materiālu pašizmaksu. Galvenais, lai ir labi sakrāsots un viss, netaisos viņu uz izstādēm vadāt
Un cik esmu redzējis, ko viņš ir krāsojis - ir okey 
Harcho un freimo - optimistiski, ne optimistiski, bet mašīna netiks taisīta tāda kā Lamberta e36, tikai trasei un viss. Gribas arī pa ielu ar viņu pabraukāt un lai izskatās kaut cik normāli.

Focus - man galvenais bija tas, ka pats visu varu izdarīt un pamācīties, pieredzei tas būs tikai ieguvums. Plus naudas ziņā tas iznāks ar plusa zīmi - gandrīz tikai par nepieciešamo materiālu pašizmaksu. Galvenais, lai ir labi sakrāsots un viss, netaisos viņu uz izstādēm vadāt

Harcho un freimo - optimistiski, ne optimistiski, bet mašīna netiks taisīta tāda kā Lamberta e36, tikai trasei un viss. Gribas arī pa ielu ar viņu pabraukāt un lai izskatās kaut cik normāli.
Nelido ātrāk par savu sargeņģeli!
- Focus
- bez Jumta
skaties ka neiepatīkas. Man ar viens kas kadreiz nāca pats kauko pašiverēt, tagad jau pie manis gatavo mašīnas un pat dārgus kursus izgājis. Iepatikās.
Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
Tad nu beidzot šis tas sakustējies arī ar e36. Sākumā pat nevarēju atpazīt
Kopumā ar rezultātu esmu apmierināts, zinot izmaksas
Šodien auto tika aizvests ar evakuātoru (paldies Krish`am) prom uz boksiem, lai uztaisītu atlikušos sīkumus - lukturi, trūkstošās plastmasas, miglu ielikšana, šortšifteris, bremžu maiņa un vēl pāris sīkumi. Izbraucot šodien atkal likās -
Tomēr sen nav braukts un pazuda šaubas, ka pērkot izdarīju pareizu izvēli. Vienīgi pabraukt īpaši nesanāca, jo bremzes ir
sametušās, nebremzē, stūre trīc, pēdālis lēkā
Plus atteicies strādāt starteris. Tas viss tiks izdarīts šonedēļ. Tad ir doma iziet TA, kaut arī beidzās tikai martā un tad jau būs otrais etaps šim e36 - motora apgreids, leņķis un vēl pāris sīkumi.
Bildes - pirkšanas brīdī un kāds izskatās šodien, pagaidām.

Vajag sēdināt

Par bilžu kvalitāti nepiesieties, bildēts ar mobīlo.

Bildes - pirkšanas brīdī un kāds izskatās šodien, pagaidām.

Vajag sēdināt

Par bilžu kvalitāti nepiesieties, bildēts ar mobīlo.
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
tā zilā krāsa ar rižajiem pagriezieniem izskatās ļoti labi.
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Ch. kā jau Krish minēja
Avus blau III 99. gada, ja nemaldos.
Rekord - uz sitiena grūti pateikt, neesmu vēl visu rēķinājis, jo priekšā nopietnāki izdevumi. Varbūt nemaz nevajag/negribu rēķināt

Rekord - uz sitiena grūti pateikt, neesmu vēl visu rēķinājis, jo priekšā nopietnāki izdevumi. Varbūt nemaz nevajag/negribu rēķināt

ko tu neteiksi...Krish wrote:tumši zilaCh. wrote:nice![]()
kas tā pa krāsu?![]()

Avus tomēr baltos pagriezienus prasa kā ēst.

Sodit slidgultnus uz spiediena
Kā kuram, šodien domas dalījās uz pusēm, man tieši vairāk patīk ar oranžiem pavarotiem. Vismaz priekšāCh. wrote:ko tu neteiksi...Krish wrote:tumši zilaCh. wrote:nice![]()
kas tā pa krāsu?![]()
Avus tomēr baltos pagriezienus prasa kā ēst.Bet krāsas izvēle super, nevaru sagaidīt labākas kvalitātes bildes ar gatavu auto!