tikai ne no Stoholmas nedabujam bildes kad foceji-soreiz tu ar focejilm wrote:tā noteikti bija pēdējā reize, kad Rihy man deva fočīgosmaicha wrote:Rihy tavas bildes bus?
cik zinu Lm loti daudz foceejaes jau Zviedrijā "mazliet" bildes safočēju, te maz arī nebija
Atsauksmes no Z-sv balles 8.01.2011.
Moderators: Fretka, gacciZm, omulis
Re: Atsauksmes no Z-sv balles 8.01.2011.
Cerams, ka šoreiz būs bildessmaicha wrote:tikai ne no Stoholmas nedabujam bildes kad foceji-soreiz tu ar focejilm wrote:tā noteikti bija pēdējā reize, kad Rihy man deva fočīgosmaicha wrote:Rihy tavas bildes bus?
cik zinu Lm loti daudz foceejaes jau Zviedrijā "mazliet" bildes safočēju, te maz arī nebija
![]()
Nelido ātrāk par savu sargeņģeli!
Paliekot līdz beigām - rezultāts arī tāds patsKrish wrote:Tas tapēc, ka otrajā dienā tik ātri aizbrauci prom !Wcoast wrote:Pasākums super, tik ierastās pohas vietā esmu slims
sim variantam 100% piekriitu-atbalstulm wrote:Cerams, ka šoreiz būs bildessmaicha wrote:tikai ne no Stoholmas nedabujam bildes kad foceji-soreiz tu ar focejilm wrote:tā noteikti bija pēdējā reize, kad Rihy man deva fočīgosmaicha wrote:Rihy tavas bildes bus?
![]()
ja nē, tad vajadzēs nākamreiz ņemt portatīvo līdzi, lai uzreiz pēc ballītes varētu visas bildes pārkopēt un pašam pašķirot
Nu man principā arī tikai ar balsi ir problēmasKrish wrote:Tas tāpēc, ka Jūs nedabūjāt tik daudz sniega kā es !lm wrote:Paliekot līdz beigām - rezultāts arī tāds patsKrish wrote:Tas tapēc, ka otrajā dienā tik ātri aizbrauci prom !Wcoast wrote:Pasākums super, tik ierastās pohas vietā esmu slims
Man tikai balss bija pazudusi, bet pagulēju un gandrīz dabūju atpakaļ balsi !
smaicha - nākamo reizi tā arī darīšu
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
kamēr mēs bijām, ~ līdz trijiem naktī, par laimi nebijaNixon wrote:Tikko tikai atceros, ka nebija karaoke...Vai arī tiešām biju pālī, ka palaidu garām?
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
EDX wrote:Nē, nu tā kā pirmo reizi, ziniesPriedē wrote:Paradoks, bet grādīgie dzērieni beidzās krietni ātrāk par uzdzeramajiem.Nixon wrote:Nu, jā... ātrāk dzeramais beigtos.
Ļoti atvainojos, es mazliet kļūdījos, uzdzeramie beidzās krietni ātrāk par alkoholu
Bet pie attiecīga citronu daudzuma visu var salabot ar snieguPriedē wrote:EDX wrote:Nē, nu tā kā pirmo reizi, ziniesPriedē wrote:Paradoks, bet grādīgie dzērieni beidzās krietni ātrāk par uzdzeramajiem.Nixon wrote:Nu, jā... ātrāk dzeramais beigtos.
Ļoti atvainojos, es mazliet kļūdījos, uzdzeramie beidzās krietni ātrāk par alkoholu
Tas jau vairāk pēc jaunā gada scenārijaDžonis wrote:Bet pie attiecīga citronu daudzuma visu var salabot ar snieguPriedē wrote:EDX wrote:Nē, nu tā kā pirmo reizi, ziniesPriedē wrote:Paradoks, bet grādīgie dzērieni beidzās krietni ātrāk par uzdzeramajiem.Nixon wrote:Nu, jā... ātrāk dzeramais beigtos.
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
- Has thanked: 0
-
Rihy
- Has thanked: 0
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Dodiet viģejo

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5