es jau arii braucu, bet nespeeleeshu noteiktiSpider wrote:tad tev nav izvēles![]()
Jābrauc

Moderators: Fretka, gacciZm, omulis
Es nezinu, viņš guļ. Piecelsies, paprasīšuSpider wrote:Ko dzonijs domā ?Rihy wrote:Archuk es esmu idiots, rallijs tomēr ir 25. datumā, tātad es braucu uz sporta spēlēm
Man kalendārs jāmācās
brīvdienās pārsvarā strādā... showbiznessArchuks wrote:vēl jau ir freimo čomi futbolisti, kas noteikti varētu piedalīties!
UPArchuks wrote:Archuks samaksājis
Salsais samaksājis
vdx-treme samaksājis
TheGirl samaksājusi
Spider samaksājis
Lemon* samaksājis
Harcho samaksājis
Rihy samaksājis
Izbanotais ???
Ja līdz otrdienai nepievienojas vēl 4 cilvēki, tad pasākums atceļas, zb šitā pasivitāte, uz meetiem savācamies 20 un vairāk, uz autoklubu gada pasākumu pat neesam 10...![]()
![]()
![]()
Tā mēs noteikti uzlabosim burnout.lv tēlu autoklubu sabiedrībā
uz mītiem ir ļoti reti ka savācas 20 cilvēkiArchuks wrote:Archuks samaksājis
Salsais samaksājis
vdx-treme samaksājis
TheGirl samaksājusi
Spider samaksājis
Lemon* samaksājis
Harcho samaksājis
Rihy samaksājis
Izbanotais ???
Alien???
Ja līdz otrdienai nepievienojas vēl 4 cilvēki, tad pasākums atceļas, zb šitā pasivitāte, uz meetiem savācamies 20 un vairāk, uz autoklubu gada pasākumu pat neesam 10...![]()
![]()
![]()
Tā mēs noteikti uzlabosim burnout.lv tēlu autoklubu sabiedrībā
es samaksāšu rītLemon* wrote:nu laikam jau izskatās ka nāksies attiekt klubam dalību
tad vēl pietrūks 30ls dalības maksaiIzbanotais wrote:es samaksāšu rītLemon* wrote:nu laikam jau izskatās ka nāksies attiekt klubam dalību
nu ja 9 esam gatavi braukt, man liekas nav liela problēma vēl piemestLemon* wrote:tad vēl pietrūks 30ls dalības maksaiIzbanotais wrote:es samaksāšu rītLemon* wrote:nu laikam jau izskatās ka nāksies attiekt klubam dalību
bet vismaz cerība parādās
Duuda wrote: Sporta spēlēs piedalīsies , Burnout.lv,