Nr24 Typ85 Kvadrāts
Re: Nr24 Typ85 Kvadrāts
Kā jau visi zin, šis auto ir bijis jau no laika gala jūzera Blondaiz īpašums (ko es pats viņam sagādāju), bet pavisam nese iegādājos to no viņa.
Pie planiem.
Riepas.
Skate.
Sajūgs.
Principā gaidu sniegu!
Sabildēshu arī kadu bildi ar to ko dariju, un ko vel jāizdara!

Pie planiem.

Riepas.
Skate.
Sajūgs.
Principā gaidu sniegu!

Sabildēshu arī kadu bildi ar to ko dariju, un ko vel jāizdara!

- J.K.jr.bad.
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Labi, ka quattro. 
Ja tev sajūgs der no 5cyl motora, tad man ir pasvaigs LUK komplekts. It kā izmērs un šliču skaits... 55Ls.

Ja tev sajūgs der no 5cyl motora, tad man ir pasvaigs LUK komplekts. It kā izmērs un šliču skaits... 55Ls.

J.K.jr.bad.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sajūgs pats kā tāds ir, kurvis var piespeist viņu pie spararata, nekas nesliid, problēma slēpjās taja ka galvenaja cilindrā bija ūdens, un darba cilindra ( tas kas pie kārbas) tur vel īsti nezinu kas noticies, eļļa jauna un viss atgaisots, aizdomas ka jāņem nost 6dien darba cilindrs! 

Nu ko? Kvadrātam logā skate!

Paveiktais.
Sachs sajūga komplekts (kurvis, disks, izspiedējgūltnis)
Jaunas skrūves priekšējām pussasīm, vecās tikai trīs atskrūvējās, pārējās aprāva!
Jauna eļļa sajūgam un paduškas kārbai.
Sametināta grīda un karājošā gūltņa stiprinājuma vieta!
Salabota pravodka aizmugurējām lampām, vadi bija sapuvuši!
Sameistarots un saregulēts lai viss slēdzās bloķiem, kā nākās.
Jāuztaisa vel tikai savirze, jo savādāk velk uz vienu pusi, nevar īsti saprast kā vadās. saregulēs savirzi, būs TIP TOP.

Paveiktais.

Jāuztaisa vel tikai savirze, jo savādāk velk uz vienu pusi, nevar īsti saprast kā vadās. saregulēs savirzi, būs TIP TOP.