Kalendārs 2010
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Re: Kalendārs 2010
Auto ir smuki protams, ir .. bet ir jāsadzīvo ar to kas ir .. pagājušo gad pats kalendārs bija visai briesmīgs, bet bildes bija daudz un labas, šogad nav bilžu .. nu to daudzo un labo, bet ir solis pretī labam dizainam, un par to jāsaka liels paldies Jānim.. kāa nāciet vien klajā ar priekšlikumiem nākamajam gadam, savlaicīgi neviss tad kad viss ir nolikts priekšā.
Tākā pieņemiet vien to, kā faktu, ka kalendārs šogad būs šāds !
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Dizains tiešām labs*Sicram wrote:Auto ir smuki protams, ir .. bet ir jāsadzīvo ar to kas ir .. pagājušo gad pats kalendārs bija visai briesmīgs, bet bildes bija daudz un labas, šogad nav bilžu .. nu to daudzo un labo, bet ir solis pretī labam dizainam, un par to jāsaka liels paldies Jānim.. kāa nāciet vien klajā ar priekšlikumiem nākamajam gadam, savlaicīgi neviss tad kad viss ir nolikts priekšā.

Vārda dienas arī tur ir??
B4 TDi
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Tad taisam *Sicram, Rihy, Juzika foto albūmu ar burnout drit tīīīmu ?Melnais wrote:... paskatamies sadaļu smukas bildes, juzikam 101 bilde no drifta ir pa smuko, gan ar lambertu, gan rodi, gan rancānu.. nemaz nerunājot par sicram un rihy. ... ]
Kā jau Mārcis teica - kalendārs šogad ir tād un viss! Ko vienmēr var cepties ka tas nav labi un šitas

Pats izdari labāk un tad

Apnicis klausīties šito mūžīgo pļūtīšanu!

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- Juzix
- burnout.lv foto team
Melnais, Tu esi metams!Melnais wrote:fleix, betz apvainojumuem, bet man škiet, ka tu esi lielākais šī portāla zīmulis!fleix wrote:Kalendara vaidzeja buut DeeCee Supermena prikidaa ar subaru fona
Tad vel vareja Richu, kursh slepjas no mammas guljot e30.
Melno ar Gopedu roza kostima
Poh, taisa tak prieksh useriem to kalendaru, tapeec ari ziimigakie auto iekshaa.![]()
Bet, pa tēmu, kas ir zīmīgākie auto? freimo bembis ar kalpaku un balonriepu? juzika bora notašķīta tāpat kā fades s3? un tad vēl salsā fords. man nekas nav pret šiem auto un to īpašniekiem, bet nu, kur tur ir zīmīgums?
P.S. Android e30 nevar likt?
P.P.S. neņemiet mani galvā, posts ir metams.
Dod konkrētus piemērus ziemas mēnešiem!
Android e30 ir

- Juzix
- burnout.lv foto team
Būtu pašvaki, zinot cik lielu dalību čempionātā šogad ņēma Rodiņš un Lambis!Melnais wrote: Jā un kapēc ne?kkas jauns būs!
Un cik liels sakars ar burnout lietotājiem/jūzeriem/utjp?Melnais wrote:vēl ideja dzima, var vnk smukas bildes salikt no jūsu, fotogrāfu kolekcijām, kuras ir saistītas ar autosportu, vai auto.. un apakšā smuki tos logo, kādi ir, kad liekat fotkās bildes, tip burnout.lv (c) Juzix.. nu, kkā tā. piemēram rihy patiešam ir wow bildes o pasaules rallija.. jānim un mārcim no drifta ir wow.

- Juzix
- burnout.lv foto team
Melnais wrote:nu sakars nav, bet kā redzam, nav jau ko likt tajā kalendārā. manuprāt tas ir labāk, nekā likt netīras mašīnas ar kalpakiem!![]()

-
- Has thanked: 0
Hvz, man kalendārs šogad tāpat liekas garlaicīgs. Tāpēc arī es viņu nepērku. Man šogad bija drifts, kross un rallijs. Pēdējie divi šajā portālā neinteresē.
- Juzix
- burnout.lv foto team
Vaitad kāds no šejieniešiem šajās disciplīnās startē?Rihy wrote:Hvz, man kalendārs šogad tāpat liekas garlaicīgs. Tāpēc arī es viņu nepērku. Man šogad bija drifts, kross un rallijs. Pēdējie divi šajā portālā neinteresē.

-
Viens jūzeris startē gan, bet tas jau neinteresē (rssf)
Edit: īstenībā divi. VIenam no viņiem bija burnout uzlīme uz aparāta sāniem.
Edit: īstenībā divi. VIenam no viņiem bija burnout uzlīme uz aparāta sāniem.
jaa un fleixu uz poda veelfleix wrote:Kalendara vaidzeja buut DeeCee Supermena prikidaa ar subaru fona
Tad vel vareja Richu, kursh slepjas no mammas guljot e30.
Melno ar Gopedu roza kostima
Poh, taisa tak prieksh useriem to kalendaru, tapeec ari ziimigakie auto iekshaa.

Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Varbuut tad vienkaarshi nah izdzeesies un meklee sev jaunu kompashku?Melnais wrote:nu, es tik ģenerēju idejas, ja tās neder, nevajag noniecināt.Juzix wrote:
arī es padomātu par kalendāra pirkšanu, ja vien tas būtu acij baudāms.
ha, negribās, lai būtu situācija, ka atnāk pie manis ciemiņi un ierauga burnout.lv kalendāru,kur ir notašķīts vw/bembis/fords/opels vai dajebkas cits, un ciemiņi sākt rēkt, ka man nav gaumes un lieku pie sienas notraipītu šrotu!

Ko pie*isaties, kalendaaram ir jaatspoguljo burnout.lv! Tad, kad sheit buus vairaak auto pederastu (labaa noziimee

Protams, shis ir tikai mans viedoklis no malas. Diemzheel shobriid situaacija ir taada, kaada taa ir, nevaru atveeleet kaut tos pashus 10Ls kalendaaram

E39 ///M paket individual key-lets-go swadowline edishen
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte

- Archuks
- BMW
lai kā arī negribētu, nedaudz var piekrist melnajam
teiksim krish opel's ar vācu numuriem 

EVO X SST / RACE CAR INCOMING

Tak nenjem pie sirdsMelnais wrote:MartinsG wrote:Varbuut tad vienkaarshi nah izdzeesies un meklee sev jaunu kompashku?Nu tjip ar mega rallistiem, d1/Formula drifteriem vai kkaa taa. Ja labi uzvediisies, varbuut pat ljaus tev ar savu gopeedu uudeni sachos pievest + iedos briivbiljeti uz kaadu posmu. Tad arii vereesi pie sienas pielikt kalendaaru ar baigaam drifta bildeem, lai mazaas ienaakot tavaa istabaa uzreiz kljuust miklas!?
![]()
![]()
protams, mani tagad drīkst izsmiet, jo piedāvāju variantus. bet tu jau ēdīsi kafejnīcā šokolādi ar ketčupu, ja tev to pasniegs kā firmas ēdienu.
![]()
nākamreiz, pirms sāc ņirgāties, padomā, ko pats vari vietā piedāvāt.
viss zb jau.

Tas, ka izsaki idejas ir ok, vienkaarshi tas teksts par kalendaaru ur cieminjiem

Ja gribas, lai pie sienas karaajas cmuki auto autosportaa vai showcaari, tak vienkaarshi var nopirkt/pasuutiit kaadu kalendaaru veelies

Un, imo, ideja, ka neliek vecaakas bildes par gadu ir pat baigi ok!
E39 ///M paket individual key-lets-go swadowline edishen

- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
Atceramies vienu - mēs esam burnout.lv un tās mašīnas ir arī jāliek. Tas nav smuko bilžu kalendārs.
Melnais še tev situāciju - tava ģimene izdomā uztaisīt ģimenes kalendāru, bet tu viņu nekar pie sienas, jo ciemiņi atnākot, sāks smieties par tavu Omi. Omes vietā tu gribētu ielikt pamelu, jo viņa izskatās labāk un tur tev nebūtu kauns
p.s nekāda naida pret tavu Omi, vienkārši pagriezu biki savādāk to visu
Runājot par bildēm - vēljoprojām nekas nav uztaisīts, jums ir lieliska iespēja iedot konkrētu bildi un pateikt kurā mēnesī gribat to redzēt
Melnais še tev situāciju - tava ģimene izdomā uztaisīt ģimenes kalendāru, bet tu viņu nekar pie sienas, jo ciemiņi atnākot, sāks smieties par tavu Omi. Omes vietā tu gribētu ielikt pamelu, jo viņa izskatās labāk un tur tev nebūtu kauns

p.s nekāda naida pret tavu Omi, vienkārši pagriezu biki savādāk to visu

Runājot par bildēm - vēljoprojām nekas nav uztaisīts, jums ir lieliska iespēja iedot konkrētu bildi un pateikt kurā mēnesī gribat to redzēt

- Chesterb
Visu fleimu nelasiju, bet nu manas domas - pasūdīgs tas kalendārs, daudz tādu mēnešu kuru bildes negribētu pie sienas turēt...
Janvāris -
e36 ar kalpakiem?
Februāris - itkā ciešami, bet nu...
Marts - nu itkā ok, subaru utt... Bet nu kaut kas tajā bildē nav, fail manuprāt...
Aprīlis - būšu īss un kontkrēti patiess, nu patilza un tādā lēta bilde
Decembris - nu arī tā, so, so... Tas pats, kas ar S3, varēja ko citu, labāku...
Pārējās ir good
Janvāris -

Februāris - itkā ciešami, bet nu...
Marts - nu itkā ok, subaru utt... Bet nu kaut kas tajā bildē nav, fail manuprāt...
Aprīlis - būšu īss un kontkrēti patiess, nu patilza un tādā lēta bilde

Decembris - nu arī tā, so, so... Tas pats, kas ar S3, varēja ko citu, labāku...
Pārējās ir good