Rollin wrote:~ 23:15 Max brauca pretī pa Lielo Prospektu.. vēlāk redzēts pie mājas
vēlāk satikts arī Weber
jap, satiku tevi, sory ka nebija laika palikt ilgak
ai, ir ok !.. tūlīt pēc 1 min, kad braucu prom - liktenis izspēlēja ļaunu joku.. značit tā bija jābūt..
tu vel velak pec tam brauci uz molu, skiet ka redzeju tevi braucam prom, pec tam, kad nacam atpakal skiet ka bisku pec 12tiem
es šovakar 3x biju līdz molam.. corsu redzēju stāvam tukšu. Vēlāk aizbraucu vēl apskatīt savas sliedes, pa kurām gandrīz nosķilos.. rīt pats vari apskatīt (kkur puskalnā) riktīgi uzdzinos augšā kupenās
Vakar nospiegoju weber divās vietās vienreiz braucot no mola uz medņu ielas pabrauca pretī un otreiz ar redzēju, bet tagad neatceros kur
vakar es stūrēju sudraba krāsas s60 volvo
p.s. pretīgs laiks vakar.. nevar saprast kur ceļš ir apledojis un kur vienkārši slapjš...
$cash_money$ wrote:Vakar nospiegoju weber divās vietās vienreiz braucot no mola uz medņu ielas pabrauca pretī un otreiz ar redzēju, bet tagad neatceros kur
p.s. pretīgs laiks vakar.. nevar saprast kur ceļš ir apledojis un kur vienkārši slapjš...
agree !!
starp citu, liekas, ka redzēju vakarvakarā sudraba volvo, bet neatceros kur ..iespējams, ka braucot pa Lielo prospektu (bērnu pilsētiņas galā) kkur toch redzēju..
$cash_money$ wrote:Vakar nospiegoju weber divās vietās vienreiz braucot no mola uz medņu ielas pabrauca pretī un otreiz ar redzēju, bet tagad neatceros kur
jaa bija tur volvo un kad ieraudziju, ka vins brauc pie sevis nodomaju, ka noteikti tajaa likumaa noskilsos pret vinu uzreiz nobremzeju un vilkos, jo tas posmss slideja looti labi
jaa bija tur volvo un kad ieraudziju, ka vins brauc pie sevis nodomaju, ka noteikti tajaa likumaa noskilsos pret vinu uzreiz nobremzeju un vilkos, jo tas posmss slideja looti labi
es ar sabijos un tad pār plecu skatoties atšifrēju, ka corsa Tava
slīdēja ļoti tik nevarēja saprast kur slīd un kur nē tovakar... pa ganību ielu volvo, pie ~100 ar 4. ātrumu, pretspolēšas lampiņa neizdzisa pa to draņķa bruģīti
Rollin wrote:šovakar kādas 3x redzēts Max - uz Kuldīgas ielas pretī braucot, pa Ostas prominādi pretī braucot, pie mājas - liekot OOOO uz signalizāciju !