+1Rihy wrote:Nu kā jau teici, doma ir atbalstāma, bet ne tagad. Uzskatu, ka ir visai muļķīgi jau otrajā pilnajā drifta sezonā nodalīt tik strikti divas klases. Un ekonomiskā situācija arī visu tikai pasliktina un ir arguments, kādēļ neieviest šo noteikumu jau nākošajai sezonai. Kaut vai no skatītāju puses - tandēmi tak ir pats interesantākais un skatāmākais brīdis visā drifta sacensības laikā. Muļķīgi būtu, ja tagad tandēmos piedalītos nevis 16, bet gan 6 automašīnas... Tas mazinātu skatītāju interesi, kas nozīmē samazinātu peļņu organizatoriem, mazāk izdevumus reklāmai, mazāk popularizēšanu.
11 Nov 2008, 17:27:51 Green rakstīja:
Koroce par Dugojumu
Kungi ja mees gribam braukt kaa braukaajaam shogad tad nu ierodamies uz sapulci un izsakam savu viedokli
Jo Ja pienjems sho nolikumu
tad kungi
Braukaasiet kaa MUDAKI pa mazo klasi pa vienam
un ``jauki`` pavadiisiet laiku
Jaa protams Dugas i laba lieta
Bet nu piedodiet bdroshiibas bljaaveeji
MUMS LV NAV taadu trashu lai freezeetu uz 180km H
kur tieshaam bez spec apriikojum anevar braukt
Neuzskatu ka muusu katringu traseem i nepiecieshams dugojums
ALLAH esmu runaajis
es tevi novēroju - takā nevajag man te jadoubled wrote:p.s. kurš klaigā?
Man liekas, ka taa ir baigi Ok sistema. Jo paskatoties skibaicainos, tur ari iesaceju klasee ir Grupu difts, skaidas un klapejas ka autokrosaaLambertino wrote:LT nākamgad arī plānojas divas klases, bet viņiem tur dalīsies biku savādāk!
Pro būs tie, kuri būs jau ar sasniegumiem un to varēs pierādīt licencējoties pro klasei, a ielas klase būs atsevišķš pasākums, kur brauks visi pārējie dalībnieki.
Lielākā atšķirība cik es saprotu būs tā, ka ielas klasei netiks taisīti tādi ieguldijumi, bufetes, toletes, komentētāji....
Nu es jau te ka mazs gailens forumaa varu bljaustities :neka:Lambertino wrote:Nepareiza pieeja - Kā lemsiet tā būs
Tā dara tikai mūsu valdība
Kristena wrote:Paziņojums visiem tiem drifta sacensību braucējiem, kam ir gada licences! Un arī tiem, kas plāno aktīvi iesaistīties šinī sporta veidā nākamgad.
Tātad - sestdien, 15.11.2008. notiks LAF biedru pilnsapulce - katrai komisijai atsevišķi, saskaņā ar grafiku driftam plkst. 11:00 - 12:00 kuru varat aplūkot http://www.laf.lv" onclick="window.open(this.href);return false; mājas lapā. Sapulce notiks Europa City Hotel konferenču zālēs (atrašanās vietu arī varat sameklēt http://www.laf.lv" onclick="window.open(this.href);return false;). Atgādinu, ka strādājam kopā ar Šosejas komisiju.
Apspriedīsim aktuālos jautājumus.