Drifts

Viss par un ap autosportu.
Burnout Drift team
cibinsh
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Drifts

Post by cibinsh »

Uz nākamo sezonu dalīt PRO un Street klasēm neuzsatu par prātīgu variantu, kā jau pats minēji kaut vai eko krīzes dēļ, drifts ir tikai tagad sācis popularizēties LV un tik ātri dalīt klases šķiet nav vajadzīgs. Man liekas, ka ko tādu var štukot pēc 2009.sezonas, un arī jāskatās cik vispār ir braukuši pie krīzes. :D Taču lielākā daļa no braucējiem ir studenti un Tu jau zini, studentam dzīve grūta, naudas maz. :urb:
doubled

Post by doubled »

Lambert, ja vinji grib uztaisit pro klasei tandemus un ielas klasei neko, tikai kvalifikaciju.
Tad es tam visam atmetu ar roku, tad es nepiedalos .lv sacensibas nakamgad.
Image
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Rihy wrote:Nu kā jau teici, doma ir atbalstāma, bet ne tagad. Uzskatu, ka ir visai muļķīgi jau otrajā pilnajā drifta sezonā nodalīt tik strikti divas klases. Un ekonomiskā situācija arī visu tikai pasliktina un ir arguments, kādēļ neieviest šo noteikumu jau nākošajai sezonai. Kaut vai no skatītāju puses - tandēmi tak ir pats interesantākais un skatāmākais brīdis visā drifta sacensības laikā. Muļķīgi būtu, ja tagad tandēmos piedalītos nevis 16, bet gan 6 automašīnas... Tas mazinātu skatītāju interesi, kas nozīmē samazinātu peļņu organizatoriem, mazāk izdevumus reklāmai, mazāk popularizēšanu.
+1
Turklāt pamatojoties uz ekonomisko situāciju, pieļauju, ka varētu atkrist kāds/kādi braucēji, kas veiksmīgi piedalijās pagājušajā sezonā :neka:
Last edited by Juzix on 11 Nov 2008, 18:45, edited 1 time in total.
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Lambertino
JuniorKupeju, Dzīvokli...

Post by Lambertino »

Neklaigā - es mēģinu visu risināt
esmu jau pateicis, ka arī nebraukšu pro klasē, bet palikšu tautas klasē. Ja viņiem šķiet, ka pilnīgi uz to poo, tad lai iet. Es vēl ar Raivo runāju - šams arī ķipa nelikšot :neka:

Takā tandēmas būs superīgas ar dugām
ImageImage
doubled

Post by doubled »

11 Nov 2008, 17:27:51 Green rakstīja:
Koroce par Dugojumu
Kungi ja mees gribam braukt kaa braukaajaam shogad tad nu ierodamies uz sapulci un izsakam savu viedokli
Jo Ja pienjems sho nolikumu
tad kungi
Braukaasiet kaa MUDAKI pa mazo klasi pa vienam
un ``jauki`` pavadiisiet laiku

Jaa protams Dugas i laba lieta
Bet nu piedodiet bdroshiibas bljaaveeji
MUMS LV NAV taadu trashu lai freezeetu uz 180km H
kur tieshaam bez spec apriikojum anevar braukt

Neuzskatu ka muusu katringu traseem i nepiecieshams dugojums

ALLAH esmu runaajis
Image
doubled

Post by doubled »

p.s. kurš klaigā? :D
Image
Lambertino

Post by Lambertino »

doubled wrote:p.s. kurš klaigā? :D
es tevi novēroju - takā nevajag man te ja
redzēju kā tev adrenalīns uzkāpa to rakstot :D
ImageImage
doubled

Post by doubled »

varētu kautko skarbu uzrakstīt :mhihi:
betnu, es savu viedokli izteicu..

diemzel netieku uz seedi, tur taa skaade, jo 5dien peldu prom alkofestaa uz zviedriju :D
Image
Lambertino

Post by Lambertino »

Tātad izskatās, ka vis būs OK un dugas nākamgad nebūs obligāts nosacijums. Izņemot to, ka plānojas viena gonka kas nebūs ieskaitē, kur tiks pieaicināti Somi un citi nezvēri, kur būs atļauts piedlīties tikai ar dugām!
Kā argumenti kamdēļ nepieciešamas dugas un pro klasi, tika pieminētas tādas lietas kā braukšana ar nejaudīgām mašīnām ar bleķa diskiem esot neskatāma :aiwa:, ka daudziem nav iespējas tikt TOP16 deļ citu braucēju skila (k gan man tieši liekas, ka šis faktors driftā tieši ir neprognozējams), protams arī deļ tā, ka esot pārāk nedroši braukt tandēmās bez dugām... Tā apmēram

Bet nu silti iesaku visiem kam ir licece ierasties šo 6dien LAF biedru pilnsapulcē, saskaņā ar grafiku - katrai komisijai atsevišķi, kas noraadiits http://www.laf.lv" onclick="window.open(this.href);return false; mājas lapā. Lūdzu aizpildīt reģistrācijas formu un ņemt to līdzi, kā tas norādīts mājas lapā.

Sapulces vieta, laiks norādīts mājas lapā.

Cik pēc šodienas darba grupas sapūlces sapratu, tad 6dien izskatīs sekojošas lietas - Oficjāli paziņos rezultātus, izskatīsim veco nolikumu (braucējiem būtu jānāk ar saviem ieteikumiem), komandu ieskaites izskatīsim, projektu par tām divām klasēm, kā arī nākamā gada kalendāra apskati!
ImageImage
Wu-Ryder

Post by Wu-Ryder »

Nu cerams ka tos lemumus vares dzirdet driz, lai Dugu gadijuma varu noklapet masinu Ziemas daudzcinjaa un miers. Vai ari izdevigak tad LT ir piedalities.
Man nav ne licenzes ne kaa, tapec vienigi varu izrunaties seit forumaa.
Nekadas trubas, caur vinam gruti ielist masinaa. :D

P.S. Izteicu savu sapi, man miers
Image
Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv

(c) 3BMotorsport
Lambertino

Post by Lambertino »

LT nākamgad arī plānojas divas klases, bet viņiem tur dalīsies biku savādāk!
Pro būs tie, kuri būs jau ar sasniegumiem un to varēs pierādīt licencējoties pro klasei, a ielas klase būs atsevišķš pasākums, kur brauks visi pārējie dalībnieki.
Lielākā atšķirība cik es saprotu būs tā, ka ielas klasei netiks taisīti tādi ieguldijumi, bufetes, toletes, komentētāji....
ImageImage
Wu-Ryder

Post by Wu-Ryder »

Lambertino wrote:LT nākamgad arī plānojas divas klases, bet viņiem tur dalīsies biku savādāk!
Pro būs tie, kuri būs jau ar sasniegumiem un to varēs pierādīt licencējoties pro klasei, a ielas klase būs atsevišķš pasākums, kur brauks visi pārējie dalībnieki.
Lielākā atšķirība cik es saprotu būs tā, ka ielas klasei netiks taisīti tādi ieguldijumi, bufetes, toletes, komentētāji....
Man liekas, ka taa ir baigi Ok sistema. Jo paskatoties skibaicainos, tur ari iesaceju klasee ir Grupu difts, skaidas un klapejas ka autokrosaa :reeka: Tandemi utt. Bet vis pasakums izveidots krietni letaks. Un ir gan trubas, gan nav trubas. Ka ari brauksana pa tipa kartingtraseem/drift stadioniem. P.S. Visi redzejusi video ar bamperu kaudzem, sasistam masinam utt.
Cik es saprotu tur sistema elementara:
1. Sac ar amatieriem pa mazam trasem, ar visam savam iespejam utt.
2. Ja jau jedz labi braukt un citi ari uzskata ka esi pietiekosi labs, ka ari ja pikjis atljauj uz lielakam gonkam.

Lietuva liekas, ka uz lidzigu ideju darbojas, un man tas liekas stipri pareizi. :beer:
Bet ko te dizi spriest foruma, ka lemsiet taa bus.
Image
Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv

(c) 3BMotorsport
Lambertino

Post by Lambertino »

Nepareiza pieeja - Kā lemsiet tā būs
Tā dara tikai mūsu valdība :D
ImageImage
Wu-Ryder

Post by Wu-Ryder »

Lambertino wrote:Nepareiza pieeja - Kā lemsiet tā būs
Tā dara tikai mūsu valdība :D
Nu es jau te ka mazs gailens forumaa varu bljaustities :neka:
Cerams, ka nebus, ka vasaras sakuma vai kad bija ta sapulce, kad dizi neviens neieradaas
Image

(c) 3BMotorsport
Kristena

Post by Kristena »

Paziņojums visiem tiem drifta sacensību braucējiem, kam ir gada licences! Un arī tiem, kas plāno aktīvi iesaistīties šinī sporta veidā nākamgad.

Tātad - sestdien, 15.11.2008. notiks LAF biedru pilnsapulce - katrai komisijai atsevišķi, saskaņā ar grafiku driftam plkst. 11:00 - 12:00 kuru varat aplūkot http://www.laf.lv" onclick="window.open(this.href);return false; mājas lapā. Sapulce notiks Europa City Hotel konferenču zālēs (atrašanās vietu arī varat sameklēt http://www.laf.lv" onclick="window.open(this.href);return false;). Atgādinu, ka strādājam kopā ar Šosejas komisiju.

Apspriedīsim aktuālos jautājumus.
kviin ov ze viiiiiilz :-D
fade
Audi S3

Post by fade »

Kristena wrote:Paziņojums visiem tiem drifta sacensību braucējiem, kam ir gada licences! Un arī tiem, kas plāno aktīvi iesaistīties šinī sporta veidā nākamgad.

Tātad - sestdien, 15.11.2008. notiks LAF biedru pilnsapulce - katrai komisijai atsevišķi, saskaņā ar grafiku driftam plkst. 11:00 - 12:00 kuru varat aplūkot http://www.laf.lv" onclick="window.open(this.href);return false; mājas lapā. Sapulce notiks Europa City Hotel konferenču zālēs (atrašanās vietu arī varat sameklēt http://www.laf.lv" onclick="window.open(this.href);return false;). Atgādinu, ka strādājam kopā ar Šosejas komisiju.

Apspriedīsim aktuālos jautājumus.

Kristenu, ja man ir standartauto licence es arii varu iet?
Image
we don't drive fast, we just fly low...
Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
Kristena

Post by Kristena »

Droshi var naakt arii tie, kam NAV licenchu vispaar, tachu ir ko teikt. Taa kaa Tev vienmeer ir ko teikt, vari naakt taapat, nevienu prom nedziis :D
kviin ov ze viiiiiilz :-D
Archuks
BMW

Post by Archuks »

Ja var bez licenceem, tad labpraat aizietu.
EVO X SST / RACE CAR INCOMING
Image
Lambertino

Post by Lambertino »

jauns drifters :D
http://tv.delfi.lv/video/Hc2lCgFH/" onclick="window.open(this.href);return false;
ImageImage
Arc

Post by Arc »

Timrota teksts beigās labs "Protams tagad daudzi ņems savas mašīnas atslēgas un brauks slidināties, bet labāk nevajag...." :(
Post Reply