Saskarsme ar CP
Moderator: omulis
- LL_gangzta
- Moderators
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
- omulis
- Moderators
niponel :/LL_gangzta wrote:juus zinaajaat ka soda punkti turas divus gadus un dzeesas naakamaa meenesa 20 datumaa, nevis kad sods uzlikts.
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
- LL_gangzta
- Moderators
taa man izskaidroja csdd, taads likums esot kaut vai nekur vinu neatradu :neka:omulis wrote:niponel :/LL_gangzta wrote:juus zinaajaat ka soda punkti turas divus gadus un dzeesas naakamaa meenesa 20 datumaa, nevis kad sods uzlikts.
bet respektiivi, ja tev ir sods piem, 12.03.2004, par kuru tev ir 2 soda punkti, tad tev vini dzeesiisies 20.04.2006. respektiivi, naakamaa meenesa 20 datumaa.
Lady Lover
- omulis
- Moderators
sanaak, laikam, ka dzeeshas peec divi gadi un viena meenesha? :/
vai naakamaa meenesha 20 datuma?
vai naakamaa meenesha 20 datuma?
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
a kam tagad viegli...
- LL_gangzta
- Moderators
- LL_gangzta
- Moderators
Tā ir jautājumiņš
Pieņemsim, ka man ments mašīnā ierauga neieslēgtu/nepieslēgtu radardetektoru
Vai viņiem ir tiesības man viņu konfiscēt par spīti tam, ka es viņu "nelietoju"?
Tā iedomājos, jo pārdot, liekas, tos aparātus ir likumīgi, pat kautkad autoizstādē tika redzēti
Bet, ja principā man viņš nav lietošanā, tad sanāk, ka viņiem nebuutu pamata konfiscēt 

Pieņemsim, ka man ments mašīnā ierauga neieslēgtu/nepieslēgtu radardetektoru

Tā iedomājos, jo pārdot, liekas, tos aparātus ir likumīgi, pat kautkad autoizstādē tika redzēti

- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
cik man zinaam jaa, ja vinsh ir izsleegts tad vinji nedriikst ciiksteetMonstrs wrote:Tā ir jautājumiņš![]()
Pieņemsim, ka man ments mašīnā ierauga neieslēgtu/nepieslēgtu radardetektoruVai viņiem ir tiesības man viņu konfiscēt par spīti tam, ka es viņu "nelietoju"?
![]()
Tā iedomājos, jo pārdot, liekas, tos aparātus ir likumīgi, pat kautkad autoizstādē tika redzētiBet, ja principā man viņš nav lietošanā, tad sanāk, ka viņiem nebuutu pamata konfiscēt

Radardetektoru tirdzniecība ir legāla, lietošana nē...Monstrs wrote:Tā ir jautājumiņš![]()
Pieņemsim, ka man ments mašīnā ierauga neieslēgtu/nepieslēgtu radardetektoruVai viņiem ir tiesības man viņu konfiscēt par spīti tam, ka es viņu "nelietoju"?
![]()
Tā iedomājos, jo pārdot, liekas, tos aparātus ir likumīgi, pat kautkad autoizstādē tika redzētiBet, ja principā man viņš nav lietošanā, tad sanāk, ka viņiem nebuutu pamata konfiscēt
Antiradaru tirdzniecība un lietošana ir nelegāla

...
Resp. tad tas detektors man tur izslēgts logā drīkst būt?Lord wrote:Radardetektoru tirdzniecība ir legāla, lietošana nē...Monstrs wrote:Tā ir jautājumiņš![]()
![]()

Kas tur savādāks?SpeedZ wrote:Dzīvē notiek savādākLambertino wrote:cik man zinaam jaa, ja vinsh ir izsleegts tad vinji nedriikst ciiksteetMonstrs wrote:Tā ir jautājumiņš![]()
![]()
Ja vien tu neesi jurists, kas mentam nosauks visus pantus utt., lai viņš neko nevar pateikt
Es saku, ka neesmu viņu lietojis, ja ments var pierādīt pretējo, tad detektors tiek viņiem

Jā! Divi gadījumi iz dzīves, salīdzinājumam:Monstrs wrote:Resp. tad tas detektors man tur izslēgts logā drīkst būt?Lord wrote:Radardetektoru tirdzniecība ir legāla, lietošana nē...Monstrs wrote:Tā ir jautājumiņš![]()
![]()
1. (atgadījās ar čomu)
Džeks piebrauc pie krusta norīta uz darbu braukdams. Piebrauc blakus menti. Puikam pie loga detektors ieslēgs. Ments paņem radaru un uzšaju pa detektoru, loģiski, tas sāk nervozēt - pīkstēt un cipariņu/burtiņu rādīt. Tālāk, jau ments ar pirkstiņu puikam parāda, lai nobrauc maliņā aprunāties. Rezultātā konfiscēts detektors, bez soda, kaut arī oficiāli sods par to ir detektora konfikācija+40Ls
2. (bija tā pašam)
Atradu majās vecu detektoru un nolēmu notestyēt. Pielipiunāju pie loga. Braukāju pa rīgu, atas tik pīkst un pīks... karoč pīkst uz katru sētas kranci... nu nah... nodomāju un izrāvu štepseli, lai miers...
Pie krusta tā pati situācija, arī ments piebrauc... paņem radariņu uzšauj pa to sū... nu ļoģiski nekās tur nenotiek, jo izslēgts... Tālāk - ments parāda ar pirkstu, lai atveru sānu logu, attaisu, jams saka:"ja būtu ieslēgs, būtu neforši. Labāk arī iekšā neslēdz, mums tas nepatīk."
Viss! tālāk aizbraucu un tikai pasmējos... ments arī to visu tā ar humoru pasniedza

...
Vairāk vai mazāk tāMonstrs wrote:Kas tur savādāks?SpeedZ wrote:Dzīvē notiek savādākLambertino wrote:cik man zinaam jaa, ja vinsh ir izsleegts tad vinji nedriikst ciiksteetMonstrs wrote:Tā ir jautājumiņš![]()
![]()
Ja vien tu neesi jurists, kas mentam nosauks visus pantus utt., lai viņš neko nevar pateikt
Es saku, ka neesmu viņu lietojis, ja ments var pierādīt pretējo, tad detektors tiek viņiemVai tad ne?

...