labi ka tu veel neuzprasiiji kas ir paceelaajs!!!rrrainis wrote:Kas ir lufte? :neka:omulis wrote:pacel uz pacēlāja un paklausies/ paskaties vai nav lufte.

Moderator: gacciZm
labi ka tu veel neuzprasiiji kas ir paceelaajs!!!rrrainis wrote:Kas ir lufte? :neka:omulis wrote:pacel uz pacēlāja un paklausies/ paskaties vai nav lufte.
pamēģināju, un ir vibrācija...Jur4x wrote:Pameegini roku uzlikt uz atsperes un ar otru roku peec iespeejas aatraak griezt riteni.. ja ritenim griezoties jutiisi taadu kaa vibraaciju atsperee tad gultnis...rrrainis wrote:bremžu disks nekustas ja mēģina izkustināt (kā grūti pastāstīt, ķip katrā sānā ar rokām ieķeroties un vienu pusi uz iekšu virzot, otru uz āru)mpb wrote:pēc kā tu nospriedi, ka viņš nav vainīgs?rrrainis wrote:Riteņa gultni gribēju skrūvēt, bet nu tas arī viss.freimo wrote: Ko tu sāki skrūvēt? :neka:
Gultni var +/- nodiagnosticēt arī neko neizjaucot / neskrūvējot
Ehh skatos ka ir pa dārgo tad jau
Veel ja uvari pameeginaat vienu roku augsaa otru apaksaa un taa pakustinaat ja buus briivkustiiba- tad arii iespeejams gultnis.
Taa kaa Tu raxtiji ka katra roka ssavaa pusee taa tu tikai kadu stuures pirkstu, stieni paarbaudiji..
caballo wrote:varbut kads var atbildet ka atrisinat manu problemu ar preludi 3...benzina dačiks visu laiku rada ka bus baka bet reali tur tik daudz nav..ko man darit lai viss butu atkal kartibaa? paldies jau ieprieks
ja Tu tajā pašā Hondaklubā, kur iepostoji šo jautājumu vispirms, būtu nedaudz palasījis, būtu noskaidrojis divas lietas:caballo wrote:varbut kads var atbildet ka atrisinat manu problemu ar preludi 3...benzina dačiks visu laiku rada ka bus baka bet reali tur tik daudz nav..ko man darit lai viss butu atkal kartibaa? paldies jau ieprieks
ka tam dachikam vislabak tikt klat?un kur tieshi baka vinsh atrodas? paldies.Melnais wrote:bākā dačiku nomaini!caballo wrote:caballo wrote:varbut kads var atbildet ka atrisinat manu problemu ar preludi 3...benzina dačiks visu laiku rada ka bus baka bet reali tur tik daudz nav..ko man darit lai viss butu atkal kartibaa? paldies jau ieprieks
Ručkā noteikti ir skrūves! un varbūt vēl kāda kautkur noslēpta a pārējais uz klipšiem!arrrvis wrote:Kāds varbūt var pastāstīt kā, lai noņem nost šofera durvīm apšuvumu![]()
Auto: Mazda MPV 2003
Tu esi kaut kāds garīgais invalīds vai kā?caballo wrote:ka tam dachikam vislabak tikt klat?un kur tieshi baka vinsh atrodas? paldies.Melnais wrote:bākā dačiku nomaini!caballo wrote:caballo wrote:varbut kads var atbildet ka atrisinat manu problemu ar preludi 3...benzina dačiks visu laiku rada ka bus baka bet reali tur tik daudz nav..ko man darit lai viss butu atkal kartibaa? paldies jau ieprieks
pašlaik iekšā stāv 5W40.. skaidrs, tātad labāk nejaukt..Krish90 wrote:Šķiet ka var, bet ja tev pašlaik ir tīrā sintētika, un tu gribi pieliet pussintētiku, tad nevar, var tikai sintētiku !Janx wrote:jautājums, vai 5w40 eļļu var jaukt kopā ar 10w40?
Bet, ja tev pašlaik ir pussintētika, tad var liet klāt gan sintētiku, gan pussintētiku !
Liels paldies!Krish90 wrote:Bez problēmām !Elviss wrote:Ceru ka kads man palidzes, tatad passlaik man ir diski R17 un J7,5 uz kuram ir virsu riepas ar saddiem parametriem - 235/55/r17 un jautajums vai uz siem diskiem var likt virsu riepas ar sadiem parametriem - 225/45/r17?![]()
Paldies!![]()
Man uz R16 J7,5 ir virsū 205/45 R16 ... ir mazliet pa šauru, prasītos jau 215/40 R16, bet braukt var !
Muterītei piektajam golfam uz orģināliem R17 J7,5 no rūpnīcas nāca 225/45 R17 !
varbuut paskaidrosi, kaapeec teu taa liekas, ka pie sinteetikas noteikti nevar pussinteetiku liet?Krish90 wrote:Šķiet ka var, bet ja tev pašlaik ir tīrā sintētika, un tu gribi pieliet pussintētiku, tad nevar, var tikai sintētiku !Janx wrote:jautājums, vai 5w40 eļļu var jaukt kopā ar 10w40?
Bet, ja tev pašlaik ir pussintētika, tad var liet klāt gan sintētiku, gan pussintētiku !