divus samontēju un uzliku uz e36 jo šamam mazāki neder
Pats neesmu dienas gaismā redzējis, ka auto +- tīrs, takā esmu līdzīgā situācijā
Centīšos no rīta uztaisīt biužuku.
Borbeti uz e46 man riktīgi nepatika
Un flačņi ir gan priekšā, gan aizmugurē 2cm, aizmugurē varētu likt 3cm, bet nu lai ir kā ir!
Sēdiinājums pareizais.. Auto tiešām skasts, esmu tikai pāris reizes dzivē redzējis, bet priekšējais buferis ar spliteri vai kas tas īsti ir, tik liels specs neēsmu par e46, vnk spārda! Zinu arī to ka gribu šo motoru iekš sava e30
jurci-s wrote:Sēdiinājums pareizais.. Auto tiešām skasts, esmu tikai pāris reizes dzivē redzējis, bet priekšējais buferis ar spliteri vai kas tas īsti ir, tik liels specs neēsmu par e46, vnk spārda! Zinu arī to ka gribu šo motoru iekš sava e30
Par to "lūpu" baigi domas dalās - pašam jau tagad liekas, ka ir baigi Ok, sākumā vēl k ko spolējo domās
Ticamākais, ka problēma bija tajā, ka visi bija pieraduši pie stock
p.s citi diski netiks pirkti toč, ja nu vienīgais kādi no viņiem iemainīti. Takā, varētu teikt, ka ir divi varianti - borbeti vai šņiceri
jurci-s wrote:Sēdiinājums pareizais.. Auto tiešām skasts, esmu tikai pāris reizes dzivē redzējis, bet priekšējais buferis ar spliteri vai kas tas īsti ir, tik liels specs neēsmu par e46, vnk spārda! Zinu arī to ka gribu šo motoru iekš sava e30
Par to "lūpu" baigi domas dalās - pašam jau tagad liekas, ka ir baigi Ok, sākumā vēl k ko spolējo domās
Ticamākais, ka problēma bija tajā, ka visi bija pieraduši pie stock
p.s citi diski netiks pirkti toč, ja nu vienīgais kādi no viņiem iemainīti. Takā, varētu teikt, ka ir divi varianti - borbeti vai šņiceri
sniceles labak izskatas vismaz kautkas intresantaks un savadaks! tie borbet pec manam domam tik labi nepiestav!