Šovakar dēļ viena pilnīga idiota gandrīz nokrāmējos - ap 22.30 braucu uz lidostu - no jūrmalenes nost un pa to tipa apli augšā uz viadukta. A tur viens priduraks pa to virāžu atpakaļgaitā peras pretī. Notaurēju jomo kārtīgi, bet vispār bija vēlēšanās izkāpt un aprunāties.
stienis wrote:jāuzmanās no opjiem!!!
šodien viens ar II golfu griežoties no rimi uz pasta ielu aizķēra man pakaļējo buferi pa cik šamajam bija invalīda zīme logā un skramba bija maza buferim uz stūra, tad nemēģināju neko dirsties ar viņu šis atzina, ka ir vainīgs un atvainojās. Tas arī viss
blee vot necareos kaadaa kraaa bija golfs bet man vasaraa arii viens opis ar otro golfu un invalidu ziimi ieskreeja pakalaa
vecais ideots nah vinju
arii atzina ka ir vainiigs man jau tur nekas nebij ti k bamperis pamatiigi noskrapeets bet palika zeel taa vecaa un taadeel pat nenolamaaju vinju
veelaak kad auto moikaa pastijos uz bamperi tad gan sapratu ka vajadzeeja tomeer
Šorīt stāvu uz Ganību dambja (nevarējām pielaist A_Z mobīli) un te pēkšņi bum bum... Paeju paskatos un secinu ka esmu palicis bez kreisās puses spoguļa - nē nu spogulis ir tikai sašķīdis un zemē Nu ok - gadās bet vainīgā automobīļa wadītājs neapstājās un bēg... Parcik piefiksēju wainīgo automobīli - lecu savā auto un braucu pakaļ... Atradu jamo ~ pēc 5 min apstājušos pie luksafora... Saruna bija ļoti īsa: vai nu dod naudu wai nu sataisam tew sūdus par bēgšanu no notikumu wietas... apķt apķt apķt un nauda ir man rokā... Jamais weel centās sazwanīt k-kaadu šrotu un noskaidrot cik tāds spogulis maksā un teicās ka man nopirkšot un pats wēl pielikšot... Bet parcik garažā stāv "rezerves" spoguļi tad šāds variants mani galīgi neinteresēja... Tā nu sawācu naudu, nodirsu un aizbraucu..!!
Last edited by freimo on 17 Feb 2006, 15:41, edited 1 time in total.
freimo wrote:Šorīt stāvu uz Ganību dambja (nevarējām pielaist A_Z mobīli) un te pēkšņi bum bum... Paeju paskatos un secinu ka esmu palicis bez kreisās puses spoguļa - nē nu spogulis ir tikai sašķīdis un zemē Nu ok - gadās bet vainīgā automobīļa wadītājs neapstājās un bēg... Parcik piefiksēju wainīgo automobīli - lecu savā auto un braucu pakaļ... Atradu jamo ~ pēc 5 min apstājušos mazā ieliņā un pētam sawu spoguli jo manu spoguli aizķēra ar sawu... Saruna bija ļoti īsa: vai nu dod naudu wai nu sataisam tew sūdus par bēgšanu no notikumu wietas... apķt apķt apķt un nauda ir man rokā... Jamais weel centās sazwanīt k-kaadu šrotu un noskaidrot cik tāds spogulis maksā un teicās ka man nopirkšot un pats wēl pielikšot... Bet parcik garažā stāv "rezerves" spoguļi tad šāds variants mani galīgi neinteresēja... Tā nu sawācu naudu, nodirsu un aizbraucu..!!
delikātys jautājums cik ir apķt apķt apķt - piecpadsmit? trīsdesmit?
Burnautas - portaļiškas autoķuņingas
Jā... dzīve dažreiz iesūkā, bet tad es atceros, ka man ir liels loceklis un viss atkal uzlabojas!
Sencim šorīt arī viens bumsa bumsa iemočīja aizmugurē - sencis laida pie pārejas gājējus, a aizmugurē braucošais laist negribēja. Nu i iebrauca pakaļā.
Android wrote:Sencim šorīt arī viens bumsa bumsa iemočīja aizmugurē - sencis laida pie pārejas gājējus, a aizmugurē braucošais laist negribēja. Nu i iebrauca pakaļā.
taadi gadiijumi bizi notiek!
Pagaajsnedeelj, sestdien, redzeeju kaa viens pamulkjiits ar rozaa matiem un savu megariisaino e28(visi plastmasinji rozaa)
meeginaaja ar apm 80km/h paarbraukt sarkano un stabu un briviibas krustojuma!
krustojumaa izbrauca corolla kurai taa kaartiigi iedeva pa saaniem!
veel nebiju savaa muuzaa redzeejis ka plastmasi pa gaidu lido!
skats labs
braucu sodien aiz macibnieka kadus metrus pirms T veida krustojuma, moceklis protams veklas, leeeenaam bremze, skataas uz visam puseem ( standarts) un landkruizers man aiz muguras kaut ko didaas, piipina ( tipa es vainigs ) macibnieks apstajas pirms krusta, a tas idinsh ar dzipu pa preteejo apdzen un nogriezaas, galvenas, ka shim siikais mashinaa un shitaa atljaujas braukt vpi**u tadus
Redzeju likji.
Uz daugavgrivas ielas ap pl 12.10 aiz nestaes uz Bolderajas pusi pusi uz parejas bij sieviete notriekta BEIGTA.
Izskatijas ka to padarijis Mersedes dzips. G-klase.+ tas mersitis caur Brabus vai AMG kantori ari bij izbraucis. TA ka virss 100k verts autinjsh.
Sieviete apsista no visam pusem. Mersim pilnigi nekas.A vinam visa prieksha dugaas. Izskatijas ka pat pari parbraucis, jo bremzeshanas pedu nebij un auto staveja aiz likja.
Vardu sakot kad braucu garam tiko bij noticis. Ne mentu ne atro. Tagat kad braucu no poliklinikas likji bij savakushi un palikushi tikai menti ar Mersiti.
Notriekt gajeju uz parejas velk uz vairakiem punktiem, Bet shini situacija liekas ka beigas gajejs pats bus vainigs ka piedzimis un izgajis no majas. Dzeks izskatijas tads Kuram poo.
Tada ta dzive.
krinkels wrote:Redzeju likji.
Uz daugavgrivas ielas ap pl 12.10 aiz nestaes uz Bolderajas pusi pusi uz parejas bij sieviete notriekta BEIGTA.
Izskatijas ka to padarijis Mersedes dzips. G-klase.+ tas mersitis caur Brabus vai AMG kantori ari bij izbraucis. TA ka virss 100k verts autinjsh.
Sieviete apsista no visam pusem. Mersim pilnigi nekas.A vinam visa prieksha dugaas. Izskatijas ka pat pari parbraucis, jo bremzeshanas pedu nebij un auto staveja aiz likja.
Vardu sakot kad braucu garam tiko bij noticis. Ne mentu ne atro. Tagat kad braucu no poliklinikas likji bij savakushi un palikushi tikai menti ar Mersiti.
Notriekt gajeju uz parejas velk uz vairakiem punktiem, Bet shini situacija liekas ka beigas gajejs pats bus vainigs ka piedzimis un izgajis no majas. Dzeks izskatijas tads Kuram poo.
Tada ta dzive.
nu nez, esu piezivojis ari debilus gajejus, kas uzlec uz gajeju parejas neskatoties ne pa labi ne kreisi. nu tur vairs pat noreagjet reizem nevar paspet. Pasham ziema lidzigi gadijas, ka uz parejas izleca nepaskatoteis uz nevienu pusi, no bremzeshanas vairs nebija nekadas tolkas(apledojis celjs), nu knapi pa dazhiem cm paveicas ka netrapiju vinju virsu! VNK besi tadi gajeji, kas nekad nav braukushi ar mashinu un nesaprot ka mashinai lai apstatos ir ari vaajdzigs bremzeshanas celjs, kura garums atkarigs no laika apstakjiem, atruma utt..nu nevar list uz parejas nepaskatoies ne pa labi ne pa kreisi, domajot ka tur tu esi droshiba.!!!
katz wrote:nu nez, esu piezivojis ari debilus gajejus, kas uzlec uz gajeju parejas neskatoties ne pa labi ne kreisi. nu tur vairs pat noreagjet reizem nevar paspet. Pasham ziema lidzigi gadijas, ka uz parejas izleca nepaskatoteis uz nevienu pusi, no bremzeshanas vairs nebija nekadas tolkas(apledojis celjs), nu knapi pa dazhiem cm paveicas ka netrapiju vinju virsu! VNK besi tadi gajeji, kas nekad nav braukushi ar mashinu un nesaprot ka mashinai lai apstatos ir ari vaajdzigs bremzeshanas celjs, kura garums atkarigs no laika apstakjiem, atruma utt..nu nevar list uz parejas nepaskatoies ne pa labi ne pa kreisi, domajot ka tur tu esi droshiba.!!!
atkal jau idiņi redzēti
7dien braucu pari tiltam ( lielupes Jelgavā) un viens onka ar veco mondeo močī ka karalis mauc abām joslā tieši pa visu, ne garām tikt nekā taurēju vienreiz, otrreiz, tad pēc brītiņa tikai ierubīja kas notiek un pavācās malā. Braucot garām skatos sēž iekrampējies un nemaz neskatījās apkārt.
Vedu mammu mājās, tā es- skaties un mācies :gigi:
šorīt barucu uz šanci Ķekava - Rīga
apdzen mani viens kaukāds šroc, nu nekas
skatos golps(mk2) ar dzenas garām
a tur no pretējās puses griž ārā buss uz ceļa Ķekavas virzienā
redzēju tik zilus dūmus no riepām
žēl ka netrāpija
pēc tam tāpat kā varonis panesās garām