Sudrabainaa vectra ar relinjiemDomeniks wrote:6dien braukts aiz fleix pa Kalnciema ielu lidz nogriezies uz lidostas pusi
Es Tevi redzēju 21
Moderator: Juzix
- Pauliic
- Moderators
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
- Wu-Ryder
Re: Es Tevi redzēju 21
Rodeo, Freimo, Lamberto - drifta sapulce - ka skolnieki pedejos solos tusejām 

Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
(c) 3BMotorsport
- Pauliic
- Moderators
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
Pirmajā rindā kaķis sēdēja, tur nebija vietasWu-Ryder wrote:Rodeo, Freimo, Lamberto - drifta sapulce - ka skolnieki pedejos solos tusejām
Bet nu tie pāris jautājumi sapulcē
Lai saprastu tie kuri nebija
Code: Select all
Cik daudz alkohola drīkstēs izdzert, lai brauktu sacensībās? c Vatix

Pie majam, ezermalas iela, biezi stav melna E36 kupeja ar ID loga, ja nemaldos tad 69. un ari autodekor baltais subaru.
1.9 TDI QUATTRO GT-530
http://www.youtube.com/watch?v=0nSQjuKwovs" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=0nSQjuKwovs" onclick="window.open(this.href);return false;
- Archuks
- BMW
raiviic uz melnsila/kalniema krusta biš pagonkoja 
EVO X SST / RACE CAR INCOMING

Ch. wrote:Ap 10.00 uz valdemāra ielas Elviss nikni nolūrēja uz mani.Biju ar mazda 6, nez redzēji vai nē.
Tu kko jauc vakar ap 10 biju lattelecom'ā un nesmu uz valdemara ielas bijis kadu nedeļu
ar kadu auto tu mani redzeji un konkretak kur?
ar sarkano e36 coupiElviss wrote:Ch. wrote:Ap 10.00 uz valdemāra ielas Elviss nikni nolūrēja uz mani.Biju ar mazda 6, nez redzēji vai nē.
Tu kko jauc vakar ap 10 biju lattelecom'ā un nesmu uz valdemara ielas bijis kadu nedeļu
ar kadu auto tu mani redzeji un konkretak kur?
Sodit slidgultnus uz spiediena
Ch. wrote:ar sarkano e36 coupiElviss wrote:Ch. wrote:Ap 10.00 uz valdemāra ielas Elviss nikni nolūrēja uz mani.Biju ar mazda 6, nez redzēji vai nē.
ar kadu auto tu mani redzeji un konkretak kur?atpazinu pēc ID uz sāniem! Konkrētāk precīzi nepiefiksēju kur, bet apmēram valdemāra un bruņinieku ielas krustā.
ja tas bijis vakar tad noteikti tas nesmu bijis es
Jūdas ari ir ķirš sarkns e36 ar id mos viņš?
ā, ja tā, tad ļoti iespējams!Elviss wrote:Ch. wrote:ar sarkano e36 coupiElviss wrote:Ch. wrote:Ap 10.00 uz valdemāra ielas Elviss nikni nolūrēja uz mani.Biju ar mazda 6, nez redzēji vai nē.
ar kadu auto tu mani redzeji un konkretak kur?atpazinu pēc ID uz sāniem! Konkrētāk precīzi nepiefiksēju kur, bet apmēram valdemāra un bruņinieku ielas krustā.
ja tas bijis vakar tad noteikti tas nesmu bijis es
Jūdas ari ir ķirš sarkns e36 ar id mos viņš?
Sodit slidgultnus uz spiediena