tautas rallijs

Moderators: Juzix, *Sicram, Rihy
Pastāsti par TO vairākRekords wrote:izskatās ka krosā bija forši
tautas rallijs
Canon 35mm F1.4 L = ~ 900 lv / Samyang 35mm F1.4 ~350 lvFetka wrote:Mārci, super raksts
Es visu pareizi sapratu - tie Samyang objektīvi der uz Konaniem un Nikoniem ? Respektīvi, viņi cenas ziņā drošvien ir lētāki par pašu Canon objektīviem ?
*Sicram wrote:Canon 35mm F1.4 L = ~ 900 lv / Samyang 35mm F1.4 ~350 lvFetka wrote:Mārci, super raksts
Es visu pareizi sapratu - tie Samyang objektīvi der uz Konaniem un Nikoniem ? Respektīvi, viņi cenas ziņā drošvien ir lētāki par pašu Canon objektīviem ?
Jā, ir NEDAUDZ lētāki
AghaGazi wrote:Mārci, jāpāriet uz Nikon, tad nebūs neviens mīnus
:ha_ha: Pentaxam gan AF beam strādā ar dajebkuru objektīvu!Juzix wrote:*Sicram wrote:Canon 35mm F1.4 L = ~ 900 lv / Samyang 35mm F1.4 ~350 lvFetka wrote:Mārci, super raksts
Jā, ir NEDAUDZ lētāki
Ja viņiem būtu pīkstuļi - būtu mega kruti aparāti. Jo baigā loterija - trāpīsi asumā vai nē.
Brusta nav ne vienam, ne otram !opz wrote:Jautaajums canonistiem, cik drastiska atshkjiriiba ir starp 5d mk1 un mk2 ja neskaita fps un iso? Cik liela atshkiriiba bilzhu kvalitaatee, ja nav augsts iso un nevajag burstu? Zinu zinu ka ir paskati, bet varbuut kaads no shejienes ir lietojis gan vienu gan otru, un vareetu iisi pateikt vai tieshaam ir tik liela atshkiriiba?
Ja viņš vēl kaut ko tirgo - padod ziņuopz wrote:Paldies par informaaciju un viedokli. Shodien tika iegaadaats canon 5d mk1 ar orginaalo gripu pa smiekla 100 paundi ar beigushos pirmo shutteri, aparaats ljoti labaa staavoklii, ne skrambinjas, pleeviite uz ekraana no momenta kad pirkts, riit tiek vests mainiit shutteri, pirmaa mainja vinjam, piedereeja paziistamam fotograafam kaa backup kamera.