Foto tehnika
Moderators: Juzix, *Sicram, Rihy
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Foto tehnika
Jā, tikai arī man jau tagad, kā bilžu skatītājam, nevis bildētājam, nav interesanti skatīties galeriju, kur visas ir no vienas vietas 

-
Nu to varbūt jau var saukt par sava veida kvalitāti
Un nevis konkrētai bildei, bet galerijai kopumā.
Es redzēju tīri smukas bildes no tā līkuma, kas bija pirms tam, ķipa tramplīnā vai tml. Neatceros, kas tās bija bildējis. Bet kas savādāks.

Es redzēju tīri smukas bildes no tā līkuma, kas bija pirms tam, ķipa tramplīnā vai tml. Neatceros, kas tās bija bildējis. Bet kas savādāks.
-
- Rekords
Rihy Tu esi fotoaparātu pilnībā nometis nost?Rihy wrote:Te man vairs nav ko atbildēt
Es vairs neesmu fotogrāfs
Es te neesmu
-
Pagaidām jā. Vnk negribās. Bildēt ta vēl, bet pēc tam taisīt bildes toč negribāsRekords wrote:Rihy Tu esi fotoaparātu pilnībā nometis nost?Rihy wrote:Te man vairs nav ko atbildēt
Es vairs neesmu fotogrāfs

- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
A Tu savu trermosu kādam pārdevi, vai tas arī stāv mājās un krāj putekļus?Rihy wrote:Pagaidām jā. Vnk negribās. Bildēt ta vēl, bet pēc tam taisīt bildes toč negribāsRekords wrote:Rihy Tu esi fotoaparātu pilnībā nometis nost?Rihy wrote:Te man vairs nav ko atbildēt
Es vairs neesmu fotogrāfsVismaz ar krosu šogad tā bija.

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
ļoti patīkami, ka mana bilde izraisīja tādu rezonansi un vēl pie tām ar uzskatāmiem piemēriem no šeit cienījamiem bildētājiem. kā jau rakstīju, ka pagaidām tik mācos un mēģinu un pēc manām domām bildei nav jabūt perfekti asai(par to,ka manā bildē tikai daļa no braucošā auto ir asumā), lai viņa būtu baudāma. man personīgi viņa patīk un tapēc ieliku
btw šī bija man pirmā reize kad mēģināju šādi bildēt

-
Juzik, nē, es neko neesmu pārdevis un pagaidām arī neplānoju to darīt. Nav vēlmes un vajadzības tādas 
MR - nu tas jau ir katram individuāli. Es vnk kā autosporta fotogrāfs ar kaut kādu pieredzi tik saku, ka tā bilde nav pa manam un ir pārāk izplūdis

MR - nu tas jau ir katram individuāli. Es vnk kā autosporta fotogrāfs ar kaut kādu pieredzi tik saku, ka tā bilde nav pa manam un ir pārāk izplūdis

- Juzix
- burnout.lv foto team
Daļēji ass auto, manuprāt, pieļaujams bildējot līkumā, auto aizmuguri:

-
- Juzix
- burnout.lv foto team
Un jā, par dažādību un sacensībām uz grants seguma Rihis jau visu pateica 
Par PRO trases vienveidīgumu gan īsti nepiekritīšu, ka nevar dažādību galerijā sadabūt. Pie šīs trases konfigurācijas ir vismaz septiņi punkri no kurienes bildēt. Protams, daži labāki, daži sliktāki, bet ņemami bija visi viņi. Tas, ka šie trases trīs līkumi ir piegriezusies līdz baltām pelītēm ir cits jautājums.

Par PRO trases vienveidīgumu gan īsti nepiekritīšu, ka nevar dažādību galerijā sadabūt. Pie šīs trases konfigurācijas ir vismaz septiņi punkri no kurienes bildēt. Protams, daži labāki, daži sliktāki, bet ņemami bija visi viņi. Tas, ka šie trases trīs līkumi ir piegriezusies līdz baltām pelītēm ir cits jautājums.

-
Pa lielam kāpēc pārtraucu bildēt - apnika censties. Jutu, ka beigās jau bildēju vairāk kā darba/pienākuma dēļ. Tādējādi necentos īsti vairs, nemeklēju labākas un foršākas, savādākas vietas. Vnk bildēju to bildēšanas pēc un viss. Tāpēc jāmet pagaidām miers. Nevajag darīt kaut ko darīšanas pēc, ja nesagādā vairs prieku. Plus vel galerijas līdz ar to nebija tik interesantas, jo nebija tas stimuls kaut ko uzlabot, censties, pamainīt utt. Varēju slinki nostāvēt vienā vietā ilgu laiku un viss 

- Juzix
- burnout.lv foto team
Tad jāpārmetas uz maziņajām, aktiem un studijuRihy wrote:Pa lielam kāpēc pārtraucu bildēt - apnika censties. Jutu, ka beigās jau bildēju vairāk kā darba/pienākuma dēļ. Tādējādi necentos īsti vairs, nemeklēju labākas un foršākas, savādākas vietas. Vnk bildēju to bildēšanas pēc un viss. Tāpēc jāmet pagaidām miers. Nevajag darīt kaut ko darīšanas pēc, ja nesagādā vairs prieku. Plus vel galerijas līdz ar to nebija tik interesantas, jo nebija tas stimuls kaut ko uzlabot, censties, pamainīt utt. Varēju slinki nostāvēt vienā vietā ilgu laiku un viss

Ev juzik, es sapratu kapēc tu vari izvilkt ar garu slēdzi!
Principā visas tavas garo expo bildes ir tādas, kur auto ir samērā tālu, attiecīgi mazāk redz nobīdes, es piemēram parasti cenšos bišk tuvāk, nu tā, lai tā skārda bundža aizpilda vismaz 1/2 bildes 

- *Sicram
- Has thanked: 3 times
Ens, tiešām skatāmākās bildes ir no viena līkuma ? 
Mana drifta galereja kurai ar driftingu naff daudz sakara
http://www.flickr.com/photos/sicram/set ... 531454851/

Mana drifta galereja kurai ar driftingu naff daudz sakara

http://www.flickr.com/photos/sicram/set ... 531454851/
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Ai lab, karoč es nemāku bildēt, kas gan man nav nekāds jaunums!

Gaidu kritiku! http://www.flickr.com/photos/ens93/sets ... 490434626/

Gaidu kritiku! http://www.flickr.com/photos/ens93/sets ... 490434626/
dažas bildes kustībā vēl ir normālas, bet vairumam prasās cits rakurss.
visas pārējās , kur nekas nenotiek, izskatās ka būtu mamma bildējusi ar ziepju trauku garāmejot. katrai bildei kadrā kaut kas norauts, leņķis nelabs un nevar īsti redzēt, ko esi gribējis patiesībā parādīt ((tehniskais parks, melns audi, merši)
visas pārējās , kur nekas nenotiek, izskatās ka būtu mamma bildējusi ar ziepju trauku garāmejot. katrai bildei kadrā kaut kas norauts, leņķis nelabs un nevar īsti redzēt, ko esi gribējis patiesībā parādīt ((tehniskais parks, melns audi, merši)
- Juzix
- burnout.lv foto team
+1 Kārlim.
Pie trases bildēm bija labi pavilkts līdzi, bet daudzās prasās cits kadrējums
Pie trases bildēm bija labi pavilkts līdzi, bet daudzās prasās cits kadrējums