Auto crashi vol.3
Moderator: omulis
par ko Tev smaids līdz ausīm? par cita nelaimēm? gribētu redzēt, ko pats tādā situācijā darītu, ja tāda šaize notiktos? cerams, ka notiks ar, būs mācība visam mūžam...sadsoul wrote:Nu tur visa motortelpa konkrēti liesmās un izskastijās, ka tūlīt aizdegsies arī salons.. No salona gāzās ārā kārtīgi dūmi..

Padomā pirms kaut ko dari!
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Ir bijusi šāda situācija, par laimi idevās nodzēst paša spēkiem un iznīcinot labu dunu jaku... 
Pēctam vēl ilgi rokas un kājas trīc.

Pēctam vēl ilgi rokas un kājas trīc.
Last edited by Juzix on 17 Aug 2007, 19:09, edited 1 time in total.

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
nu un tagad es Tev teikshu: "Neveeli otram to, ko pats negribi piedziivot"killz wrote: par ko Tev smaids līdz ausīm? par cita nelaimēm? gribētu redzēt, ko pats tādā situācijā darītu, ja tāda šaize notiktos? cerams, ka notiks ar, būs mācība visam mūžam...

taisniiba jau ir, bet man atnaaca prataa viens teiciens, ka letinji jau taada tauta, barojas no apkaarteejo nelaimeem...
Piekrītu, ka, varbūt, pa skarbu pateicu, bet bik' pieriebās.. un esmu jau pieredzējis, bet, par laimi, ne ar manu mašīnu, bet vnk garāžas kaimiņa... un neko reāli nevarēja izdarīt.. izpūta 2 lielos ugunsdzēšamos un vēl pāris mazos, bet nekādā jēgā..Loyal wrote:nu un tagad es Tev teikshu: "Neveeli otram to, ko pats negribi piedziivot"killz wrote: par ko Tev smaids līdz ausīm? par cita nelaimēm? gribētu redzēt, ko pats tādā situācijā darītu, ja tāda šaize notiktos? cerams, ka notiks ar, būs mācība visam mūžam...
taisniiba jau ir, bet man atnaaca prataa viens teiciens, ka letinji jau taada tauta, barojas no apkaarteejo nelaimeem...
- riekstaa
- Has thanked: 0
pats esmu tādus sūdus (tiesa ne tieši ar auto) piedzīvojis.. un arī tad varēju pasmieties gan par nelaimi, gan par sevi..killz wrote:par ko Tev smaids līdz ausīm? par cita nelaimēm? gribētu redzēt, ko pats tādā situācijā darītu, ja tāda šaize notiktos? cerams, ka notiks ar, būs mācība visam mūžam...sadsoul wrote:Nu tur visa motortelpa konkrēti liesmās un izskastijās, ka tūlīt aizdegsies arī salons.. No salona gāzās ārā kārtīgi dūmi..

tak 4to [censored] par to kā es attiecos pret citu nelaimēm.. tā jau nu ir mana daļa..

Piekdien ap pusnakti uz viestura prospektā viens cilvēks bija novākojis savu BMW. Bija palicis dzīvs , ātrie ap viņu darbojās mašīnā. Neredzēju kā notika, bet aculiecinieki stāstīja ka ir bijis šmigā un protams ātri braucis
.
Galerija šeit:
http://foto.apollo.lv/albumi/ctrlz/bmw/422247
P.S. bet viņam ir reāli paveicies.

Galerija šeit:
http://foto.apollo.lv/albumi/ctrlz/bmw/422247
P.S. bet viņam ir reāli paveicies.
anarhists
tad attiecies pie sevis, nevis publiski aprēc! punkts.sadsoul wrote:pats esmu tādus sūdus (tiesa ne tieši ar auto) piedzīvojis.. un arī tad varēju pasmieties gan par nelaimi, gan par sevi..killz wrote:par ko Tev smaids līdz ausīm? par cita nelaimēm? gribētu redzēt, ko pats tādā situācijā darītu, ja tāda šaize notiktos? cerams, ka notiks ar, būs mācība visam mūžam...sadsoul wrote:Nu tur visa motortelpa konkrēti liesmās un izskastijās, ka tūlīt aizdegsies arī salons.. No salona gāzās ārā kārtīgi dūmi..
tak 4to [censored] par to kā es attiecos pret citu nelaimēm.. tā jau nu ir mana daļa..
peace.
- Wu-Ryder
- Has thanked: 0
Juu, izskatijas diezgan iespaidigi...........cibinsh wrote:braucot majup no SABI, redzets crash uz Vienibas gatves - Previa izdomajusi iznicinat luksoforu

Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
(c) 3BMotorsport
Nupat uz mūkusalas apļa (starp nobrauktuvi no salu tilta un mūkusalas ielu) apgāzies ievērots apgāzies audi ( diezgan kaput ) un Lexus ar noskrāpētu priekšu (pusnorauts bamperis un pamīcīts spārns, pat lukturis vesels). Šoferi un pasažieri izskatījās dzīvi un staigājoši. Nezinu kas ir vainīgs, uz vietas esošie vienādas un sakarīgas versijas neizvirzīja.
Manuparāt gan lai apgāztu audi tajā vietā ar 50 km/h nepietiek. Kaut gan es neko nezinu par a u d i , varbūt viņiem tā gadās.
P.S. kas tā par modi ieslēgt 2 km/h un blenzt uz avārijām tā vietā lai noliktu auto tālāk un paskatītos pēc tam ?
Manuparāt gan lai apgāztu audi tajā vietā ar 50 km/h nepietiek. Kaut gan es neko nezinu par a u d i , varbūt viņiem tā gadās.

P.S. kas tā par modi ieslēgt 2 km/h un blenzt uz avārijām tā vietā lai noliktu auto tālāk un paskatītos pēc tam ?

anarhists
man gan likas ka sieviete bija, vvz, bet nu vaditajam seeja bija veel druumaakruncciss wrote:Shodien ap 23.20 uz Jurmalenes,braucot uz centra pusi,pie Sky,tika notriekts cilveks.Nu sakats vnk pretigs,kad to redzeju,man ash bija stivas kajas,normali nevareju pabraukt!Man liekas ka tas bija tas onkulits,kas vnm pie SKY ;likuma pardeva kalpakus!