Auto crashi vol.3

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

riekstaa
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by riekstaa »

lol.. Pie berģiem uz pērnavenes deg autiņš.. :D manliekas ka ford scorpio (varbūt kļūdos).. Šoferis stāv un plāta rokas, jo acīmredzot nav ugunsdzēšamais.. :gigi:
:naac:
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Ar vienu ugunsdzēšamo var peperņicu mašīnā nodzēst. Ja deg pats auto, tad labāk mūc un slēpies pēc iespējas tālāk!
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
riekstaa

Post by riekstaa »

Nu tur visa motortelpa konkrēti liesmās un izskastijās, ka tūlīt aizdegsies arī salons.. No salona gāzās ārā kārtīgi dūmi.. :D
killz

Post by killz »

sadsoul wrote:Nu tur visa motortelpa konkrēti liesmās un izskastijās, ka tūlīt aizdegsies arī salons.. No salona gāzās ārā kārtīgi dūmi.. :D
par ko Tev smaids līdz ausīm? par cita nelaimēm? gribētu redzēt, ko pats tādā situācijā darītu, ja tāda šaize notiktos? cerams, ka notiks ar, būs mācība visam mūžam... :x
Padomā pirms kaut ko dari!
fleix
BMW M3

Post by fleix »

tieshi to pashu gribeeju teikt. :evil:
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Ir bijusi šāda situācija, par laimi idevās nodzēst paša spēkiem un iznīcinot labu dunu jaku... :(
Pēctam vēl ilgi rokas un kājas trīc.
Last edited by Juzix on 17 Aug 2007, 19:09, edited 1 time in total.
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Loyal

Post by Loyal »

killz wrote: par ko Tev smaids līdz ausīm? par cita nelaimēm? gribētu redzēt, ko pats tādā situācijā darītu, ja tāda šaize notiktos? cerams, ka notiks ar, būs mācība visam mūžam... :x
nu un tagad es Tev teikshu: "Neveeli otram to, ko pats negribi piedziivot" ;)

taisniiba jau ir, bet man atnaaca prataa viens teiciens, ka letinji jau taada tauta, barojas no apkaarteejo nelaimeem...
karlisbe

Post by karlisbe »

dēm, mani sagaida grūts liktenis, jo vienmēr stāstot tādas un vēl šausmīgākas lietas man smaids uz lūpām...
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.
Image
killz

Post by killz »

Loyal wrote:
killz wrote: par ko Tev smaids līdz ausīm? par cita nelaimēm? gribētu redzēt, ko pats tādā situācijā darītu, ja tāda šaize notiktos? cerams, ka notiks ar, būs mācība visam mūžam... :x
nu un tagad es Tev teikshu: "Neveeli otram to, ko pats negribi piedziivot" ;)

taisniiba jau ir, bet man atnaaca prataa viens teiciens, ka letinji jau taada tauta, barojas no apkaarteejo nelaimeem...
Piekrītu, ka, varbūt, pa skarbu pateicu, bet bik' pieriebās.. un esmu jau pieredzējis, bet, par laimi, ne ar manu mašīnu, bet vnk garāžas kaimiņa... un neko reāli nevarēja izdarīt.. izpūta 2 lielos ugunsdzēšamos un vēl pāris mazos, bet nekādā jēgā..
killz

Post by killz »

mpb wrote:dēm, mani sagaida grūts liktenis, jo vienmēr stāstot tādas un vēl šausmīgākas lietas man smaids uz lūpām...
tad, varbūt, Tavs paraksts atbilst patiesībai?! :roll: jo sit kaut nost, neredzu neko smieklīgu citu nelaimēs..
riekstaa

Post by riekstaa »

killz wrote:
sadsoul wrote:Nu tur visa motortelpa konkrēti liesmās un izskastijās, ka tūlīt aizdegsies arī salons.. No salona gāzās ārā kārtīgi dūmi.. :D
par ko Tev smaids līdz ausīm? par cita nelaimēm? gribētu redzēt, ko pats tādā situācijā darītu, ja tāda šaize notiktos? cerams, ka notiks ar, būs mācība visam mūžam... :x
pats esmu tādus sūdus (tiesa ne tieši ar auto) piedzīvojis.. un arī tad varēju pasmieties gan par nelaimi, gan par sevi.. ;)
tak 4to [censored] par to kā es attiecos pret citu nelaimēm.. tā jau nu ir mana daļa..
anarhists

Post by anarhists »

Piekdien ap pusnakti uz viestura prospektā viens cilvēks bija novākojis savu BMW. Bija palicis dzīvs , ātrie ap viņu darbojās mašīnā. Neredzēju kā notika, bet aculiecinieki stāstīja ka ir bijis šmigā un protams ātri braucis :doh: .
Galerija šeit:

http://foto.apollo.lv/albumi/ctrlz/bmw/422247

P.S. bet viņam ir reāli paveicies.
anarhists
GirtzB

Post by GirtzB »

Vākojis jams token nav, tikai nonesis stabu(mēģinājis nonest)
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
Alien

Post by Alien »

kārtējais bumbierists
kaut gan nesen zviedru auto bija topā
AR_159 :drive:
killz

Post by killz »

sadsoul wrote:
killz wrote:
pats esmu tādus sūdus (tiesa ne tieši ar auto) piedzīvojis.. un arī tad varēju pasmieties gan par nelaimi, gan par sevi.. ;)
tak 4to [censored] par to kā es attiecos pret citu nelaimēm.. tā jau nu ir mana daļa..
tad attiecies pie sevis, nevis publiski aprēc! punkts.

peace.
cibinsh

Post by cibinsh »

braucot majup no SABI, redzets crash uz Vienibas gatves - Previa izdomajusi iznicinat luksoforu
Wu-Ryder

Post by Wu-Ryder »

cibinsh wrote:braucot majup no SABI, redzets crash uz Vienibas gatves - Previa izdomajusi iznicinat luksoforu
Juu, izskatijas diezgan iespaidigi...........
Image
Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv

(c) 3BMotorsport
anarhists

Post by anarhists »

Nupat uz mūkusalas apļa (starp nobrauktuvi no salu tilta un mūkusalas ielu) apgāzies ievērots apgāzies audi ( diezgan kaput ) un Lexus ar noskrāpētu priekšu (pusnorauts bamperis un pamīcīts spārns, pat lukturis vesels). Šoferi un pasažieri izskatījās dzīvi un staigājoši. Nezinu kas ir vainīgs, uz vietas esošie vienādas un sakarīgas versijas neizvirzīja.
Manuparāt gan lai apgāztu audi tajā vietā ar 50 km/h nepietiek. Kaut gan es neko nezinu par a u d i , varbūt viņiem tā gadās. :lol:

P.S. kas tā par modi ieslēgt 2 km/h un blenzt uz avārijām tā vietā lai noliktu auto tālāk un paskatītos pēc tam ? :?
anarhists
runcciss

Post by runcciss »

Shodien ap 23.20 uz Jurmalenes,braucot uz centra pusi,pie Sky,tika notriekts cilveks.Nu sakats vnk pretigs,kad to redzeju,man ash bija stivas kajas,normali nevareju pabraukt!Man liekas ka tas bija tas onkulits,kas vnm pie SKY ;likuma pardeva kalpakus! :(
JTK

Post by JTK »

runcciss wrote:Shodien ap 23.20 uz Jurmalenes,braucot uz centra pusi,pie Sky,tika notriekts cilveks.Nu sakats vnk pretigs,kad to redzeju,man ash bija stivas kajas,normali nevareju pabraukt!Man liekas ka tas bija tas onkulits,kas vnm pie SKY ;likuma pardeva kalpakus! :(
man gan likas ka sieviete bija, vvz, bet nu vaditajam seeja bija veel druumaak :?
Image
Post Reply