Es tevi redzēju 16
Moderator: Juzix
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
$cash_money$ wrote:beidzot es ar redzēju V.I.P.
tā tik visi Ventspilnieki viņu redz, bet es nē :neka:
15:34 nogriezās no Indzenieru uz Saules ielu pa labi. es braucu blakām ar zaļu zafiru ar "ADAM AUTO" uzrakstiem un griezos pa kreisi

braucu praatiigi, sildiiju auksto motoru liidz darba temperatuurai, lai peec tam var paarvietoties ziemai piemeerota atljautaa aatruma robezhaas

p.s.
mees vakar tieshi ar max shtukojaam, ka pats neesi redzeets

Last edited by V.I.P. on 04 Jan 2008, 18:58, edited 1 time in total.

being a better driver is not an unfair advantage...
testa pilotsV.I.P. wrote: braucu praatiigi, sildiiju auksto motoru liidz darba temperatuurai, lai peec tam var paarvietoties ziemai piemeerota atljautaa aatruma robezhaas
http://www.elkorfoto.lv/users/NOSpaM/46 ... _large.jpg

nenāktu pa ļaunu šejieniešiem, kas biežāk uzturas Ventspilī sarunāt un kādu vakaru kopīgi aiziet uz klondaiku (piemēram) kādu alus kausu kopīgi iztukšotV.I.P. wrote: p.s.
mees vakar tieshi ar max shtukojaam, ka pats neesi redzeets, veel centraa noveerojaam kaut kaadu 2-door coupe civic'u, bet tev shkjiet bija 4-door :neka:

man melns sedans civic

doma savākties nav peļama, tik es bez grādīgā..$cash_money$ wrote: nenāktu pa ļaunu šejieniešiem, kas biežāk uzturas Ventspilī sarunāt un kādu vakaru kopīgi aiziet uz klondaiku (piemēram) kādu alus kausu kopīgi iztukšottad arī varētu sapazīties.
man melns sedans civic

btw, šovakar pēc pusnakts uz strīpas manīts Max S2

p.s. ~ 23:00 un 23:30 redzēts pie mājām.. pēc 24:00 centrā

p.p.s pirms pusnakts pie Klondaikas CP kko mirgoja