AF pelēkais šķūnis
- howitzer
- M30
- Has thanked: 0
- Been thanked: 2 times
Re: AF pelēkais šķūnis
Tu lieto slotted diskus?
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
- howitzer
- M30
tas, ko Kars teica.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
par to ka kluči ēdas dēl tiem frēzējumiem ātrāk es saprotu, pie tam vēl kluči ir mēsls, tā kā galīgi nepārdzīvoju, vairāk beši ka diski paliek ūber netīri
ko teiksiet par EBC yellow ?
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
Un vēl tauta, ir problēma, man bieži plīst spiediena gaisa caurules, ok, pārsvarā jau tikai viena, kas atiet no turbīnas uz IC pusi, viņa ātri izkalst dēļ temperatūras un dēļ slodzes saplaisā vai uzsprāgst, problēma tāda, ka ieeja un izeja nav vienādu diametru
līdz ar to vienkārši hansaflexā vai hydroscandā nav nopērkami, uz pasūtījumu tiasīt ir neprāts.
Vai ir iespēja to pastiprināt aptinot ar kkādu stiepli + apkārt izdomāšu kkādu termo aizsargu lai no kolektora plusā karstums neiet.
Bet var būt Jums ir pieredze un ieteikumi?
Vai ir iespēja to pastiprināt aptinot ar kkādu stiepli + apkārt izdomāšu kkādu termo aizsargu lai no kolektora plusā karstums neiet.
Bet var būt Jums ir pieredze un ieteikumi?

"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
Pamēģini adparts?
Par trubinu pasargasanu no karstuma, es arī esmu domājis, mos uzrullet folliju? Proootams, ka lauki utt, bet follija atstaro karstumu.
Par trubinu pasargasanu no karstuma, es arī esmu domājis, mos uzrullet folliju? Proootams, ka lauki utt, bet follija atstaro karstumu.
Nē man padomā no oem alu karstumizolācijas uztaisīt sarkofāgu karstajai daļai ar dzeses cauruli 
- howitzer
- M30
Nē, es tik tā, intereses pēc uzjautāju, jo arī netā biju lasījis, ka frēzētajiem diskiem kluči ļoti garšo.-AF- wrote:par to ka kluči ēdas dēl tiem frēzējumiem ātrāk es saprotu, pie tam vēl kluči ir mēsls, tā kā galīgi nepārdzīvoju, vairāk beši ka diski paliek ūber netīri
Yellow put diezgan pamatīgi tpt.-AF- wrote:par to ka kluči ēdas dēl tiem frēzējumiem ātrāk es saprotu, pie tam vēl kluči ir mēsls, tā kā galīgi nepārdzīvoju, vairāk beši ka diski paliek ūber netīri
Respektīvi man pietiek ar vienu dienu pa pilsētu(~100km), lai pilnīgi tīrus diskus atkal prasītos mazgāt, jo paskats ir pretīgs.
- howitzer
- M30
Brake dust ir pačots un pat vēlams, jo because race car.
:kars_approves:
Projekts nekad nav gatavs.
Otrdien tika uzliktas 3.5 treknās sprauslas, auto rūc, burbuļo un spļauj ar degvielu no izpūtēja, jāgaida pirmdiena kad Kaross noregulēs auto
Bet pa to laiku sadaru šo to.
Noņēmu izplūides kolektoru, nočekoju visu, un pagorēju lielākas atveres

Otrdien tika uzliktas 3.5 treknās sprauslas, auto rūc, burbuļo un spļauj ar degvielu no izpūtēja, jāgaida pirmdiena kad Kaross noregulēs auto
Bet pa to laiku sadaru šo to.
Noņēmu izplūides kolektoru, nočekoju visu, un pagorēju lielākas atveres

- Abit e30
- Been thanked: 6 times
cena viņiem neforšaGG. wrote:TRW DTEC kluči un lieta darīta-AF- wrote:vairāk beši ka diski paliek ūber netīri
-
nakurilijs
- Spam addicted
- Been thanked: 0
Tur uz degvielu un ta, pagaidām, ietaupi.-AF- wrote:da nu nav traki, man ričukam kluči priekšā un aizmugurē maksā vairāk
lai ar to velo kkur normāli izbraukt, tad vajag nokurināt Ntos litrus degvielas