taa ar nazi arii buus?fleix wrote:Shas brauc pie manim Ekstrasensu autobuss no DoņeckasVoicis wrote:man shkjiet ka Tev jaanoliek kaut kur sveciite!!![]()
![]()
fleix e46m3
Re: fleix e46m3
maliekas es zinu kaadaa kraasaa tev taa mashiina jaakraaso 

- Attachments
-
- army_green.jpg (196.11 KiB) Viewed 4290 times
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
- omulis
- Moderators
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Bļāā Melnais 
Labprāt kopā ar Tevi nofočētos
Kur Rinalds, moš viņš man dos šo iespēju

Labprāt kopā ar Tevi nofočētos

Kur Rinalds, moš viņš man dos šo iespēju

www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
Melnais wrote:nu nez, man šķiet, ka tur visticamāk kāds pods nestrādā, lai tā būtu sprausla vai spole, bet chek engine paļubomu iedegsies.. un tā rautīšanās un grabēšana saucās par nevienmērīgu motora darbību. moš arī kkas detonē nopietni, tapēc tādi joki.. katrā ziņā, aizdedze vai barošana ir pie vainas, ja ne, tad jāķērās pie ECU, moš tas ko nesaprot, vai vnk kkas ir nosvilis. mehāniski- lkas gan tur var notikt normāli brraucot, ja bija kāda ķibele sākusies, tad tai vaidzētu izlekt gāžot.
par to ķēdi, lambert, cik sapratu, tev jau no paša sākuma tur viss bija kā ar kroplo roku salikts...
man shkjiet ka Tev ir jaaiet par extrasensu!! atver kantori un peec fotograafijas noteixi kas par kjibeli! tieshaam patiik citu teikto apvienot viena postaa, referaatu raxtiishanas maanija Tev?
ja neietu kaads cilindrs tad taapat jaauznjem apgriezieni buutu!
+ 7Voicis wrote:Melnais wrote:nu nez, man šķiet, ka tur visticamāk kāds pods nestrādā, lai tā būtu sprausla vai spole, bet chek engine paļubomu iedegsies.. un tā rautīšanās un grabēšana saucās par nevienmērīgu motora darbību. moš arī kkas detonē nopietni, tapēc tādi joki.. katrā ziņā, aizdedze vai barošana ir pie vainas, ja ne, tad jāķērās pie ECU, moš tas ko nesaprot, vai vnk kkas ir nosvilis. mehāniski- lkas gan tur var notikt normāli brraucot, ja bija kāda ķibele sākusies, tad tai vaidzētu izlekt gāžot.
par to ķēdi, lambert, cik sapratu, tev jau no paša sākuma tur viss bija kā ar kroplo roku salikts...
man shkjiet ka Tev ir jaaiet par extrasensu!! atver kantori un peec fotograafijas noteixi kas par kjibeli! tieshaam patiik citu teikto apvienot viena postaa, referaatu raxtiishanas maanija Tev?
ja neietu kaads cilindrs tad taapat jaauznjem apgriezieni buutu!
gadijuma nav kkas ar dzirksteliv vai benzinnu??

- omulis
- Moderators
Varbūt tosols ir salocījies? :neka:
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
a kam tagad viegli...
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
Nolādēju viņu jau pēc pirmās saplīšanas reizesfleix wrote:Nopirkshu tai meitai skaistas rozes, pudeli un iesshu atvainoshanas ludzis.![]()
Tad jau busi savu SB licis pa kluso sludinajumos

bet lai veicas ar auto un ziņo kādas ķibeles un cik $

- mbertulis
- Dubultaģents
Tas, kuram auto stāv un gaida remontu. Pa cik ieķēri?
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !