Par to rokturi piekrītu ka vajag melnu, lai ir tāpat kā moldings un sāna spogulis. + Logus ietonēt!
Un diskiem paļubom interesantu krāsu vajag, savajag pazūd uz to zilo fonu

logu tonējumam jānomirst 2000. gada dragreisa scēnā!Rudzinš wrote:
Par to rokturi piekrītu ka vajag melnu, lai ir tāpat kā moldings un sāna spogulis. + Logus ietonēt!
ttd wrote:neko tālāk nelasiju, ieraudziju melnos diskus un man piemetās vēzis, hiv un visas pārējās gatera slimības.
MELNI DISKI SMIRD, TĀPAT KĀ BALTI. It īpaši matēti melni un bez pulēt plauktiņa. jeebaķ zars tur, veci. Ar diskiem drīzāk jāiet gaišākā melnā tonī vai tumši pelēkā, ja grib atstāt zils/melns colour-scheme. Tagad tik pat labi tev tur melni bleķinieki.
Piedod par specigu heitu, bet vajadzeja izraudat saapi. Melni diski un toneti logi mani taa kaitina....Volfsburgs wrote:ttd wrote:neko tālāk nelasiju, ieraudziju melnos diskus un man piemetās vēzis, hiv un visas pārējās gatera slimības.
MELNI DISKI SMIRD, TĀPAT KĀ BALTI. It īpaši matēti melni un bez pulēt plauktiņa. jeebaķ zars tur, veci. Ar diskiem drīzāk jāiet gaišākā melnā tonī vai tumši pelēkā, ja grib atstāt zils/melns colour-scheme. Tagad tik pat labi tev tur melni bleķinieki.
zajebis
tas nav rūpnīcas tonējums, gribi teikt?ttd wrote:logu tonējumam jānomirst 2000. gada dragreisa scēnā!Rudzinš wrote:
Lai paliek melni moldingi, rokturis, aakcentē vismaz nedaudz. Nevis vnk zils pleķis...
par diskiem lasīt ļoti kvalitatīvi sastādītā komentārā augstāk
Man liekas ka tas tonējums ir uzfotošopēts tur. Paškir lapu atpakaļ.ttd wrote:tas nav rūpnīcas tonējums, gribi teikt?ttd wrote:logu tonējumam jānomirst 2000. gada dragreisa scēnā!Rudzinš wrote:
Lai paliek melni moldingi, rokturis, aakcentē vismaz nedaudz. Nevis vnk zils pleķis...
par diskiem lasīt ļoti kvalitatīvi sastādītā komentārā augstāk
Jēga no striķi, tā pat dēļ vēzi ilgi nenovilksi.ttd wrote:OK, KUR MANS STRIĶIS UN ZIEPES?